Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KKay11
2016-12-29 19:57:46

Bocsánat csak átírta a telefon
KKay11
2016-12-29 19:56:57

Én is nagyon sajnálom Szabó! :(
Mielőbbi Jobbulást kívánok!
Arivett07
2016-12-29 11:16:08

Szaby nagyon sajnàlom!
Kicsifény
2016-12-29 09:51:35

Szaby, nagyon nagyon sajnálom!!!

A progeszteronos szerekkel az van, hogy gátolják a spontán vetélés elindulását, ezért csak dokinál veszik észre, ha gond van.

Én azt javaslom neked, hogy ha kipihentétek ezt a tragédiát és újra próbálkoztok majd (lehet most azt mondod, hogy nem lesz erőd hozzá, de hidd el, lesz! Saját tapasztalat!), akkor már vagy az ovulációtól vagy utána egy héttel kezdj el progeszteron pótlást használni.
A legjobb, ha ovuláció utáni 7.napon megnézeted vérvétellel, hogy mennyi a progiszinted és kérsz is pótlást, még akkor is,ha referenciaértéken belül van.
(nekem 40 volt, ami teljesen jó a referenciaértékeken belül volt, a doki mégis azt mondta, hogy lehet azt még tuningolni!)
Tudom,hogy korai most még ez a tanács, csak gondoltam leírom. :-)

Sok erőt nektek!
Blake1757
2016-12-29 08:57:34

Oh, Szaby annyira sajnálom. Sok erőt kívánok nektek. hidd el ha ez a baba nem maradt meg akkor nem lett volna egészséges. Igazad van abban, hogy inkább korábban derüljön az ilyen ki, mint amikor már nagyobb.
Szaby86
2016-12-29 08:50:40

Köszönöm Mindenkinek!!!!!
Most műtét után 6 nappal vagyok.
Az első pár nap kevés vér jött, de tegnap óta beindult megint, sőt reggelre egy jó nagy darab alvadt vér esett ki, azt hittem hirtelen rosszul leszek!! :(
(bocsánat a részletekért)
Remélem nincs gond , nem szeretnék megint kórházba kerülni.
Láz, hőemelkedés továbbra sincs.
Eprike
2016-12-29 08:25:49

Szaby, nagyon nagyon sajnálom :( Gyors felépülést testileg és lelkileg!

Vérzés nekem nem nagyon volt inkább barnáztam kb 1 hétig missed ab után, de van akinek akár 3 hét is lehet... mensi majdnem 8 hét után jelentkezett először :S Én ezzel eléggé megjártam, hisz a ciklusom totál felborult. Így javaslom, ha nem áll vissza mindenképp orvos, hogy mihamarabb újra belevágjatok.

Szomorú vagyok miattatok, én is folyton rettegek, de ez tényleg bárkivel bármikor megtörténhet... nagyon gonosz az élet :( Sajnálom, hogy neked is át kellett ezen esni. Nem könnyű és csak az a tudat segít ilyenkor, hogy egyszer úgy is anya lesz az ember és pont. Kitartás és remélem hamar túl lesztek ezen és a kis angyalkátok vigyáz rátok fentről és terelgeti a kistesót hozzátok!

Nagy ölelés neked!

ENCI77
2016-12-28 23:41:22

Nagyon sajnálom Szaby :( Sok erőt kívánok és mielőbbi jobbulást
Tímeaaa9118
2016-12-28 20:45:35

Szia Szaby :(
Rettenetesen sajnálom és kitartást kívánok ehhez a szomorú hírhez :(
Szaby86
2016-12-28 20:13:46

Sziasztok!
Sajnos rossz híreket kell írnom!! :(
22-én voltam megint orvosnál ultrahangon, aki megállapította, hogy az embrió már nem él. :(
Kb. 10 mm-es volt.
Előtte 2 héttel, 8 mm-es volt, láttak már szívhangot is, akkor azt mondták ,hogy elég már 12 hetes ultrahangra mennem.
De én orvost váltottam és ezért mentem el 2 hét múlva ehhez a dokihoz aki észrevette a bajt.
így 23-án műtöttek missed ab., aznap haza is jöhettem.
azóta is vérzek, meg görcsölget kicsit a hasam.
lázam szerencsére nincs.
első baba lett volna, így nagyon szomorúak vagyunk, de belegondoltunk, hogy ha elkerülhetetlen volt a baj akkor inkább ilyenkor történjen, mint mikor már nagyobb baba, pl. 4-5 hónapos.
Azt mondta az orvos, hogy 3 hónap szünet, és utána lehet ismét próbálkozni, és jóval bíztatott, hogy a következővel már nem lesz semmi gond!
Kb. a 6 héttől progeszteronos gyógyszert szedtem, el is múlt vérzés, (de szedtem attól tovább)
meg mivel szívhang is volt már, így nem nem számítottunk erre a rossz hírre.
Aki már átesett missed ab-on, mennyi ideig természetes a vérezgetés?
Köszönöm előre a válaszokat!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!