Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Arivett nagyon drukkolok, hogy idén meglegyen a pici csodátok!!!
Mi jól vagyunk, bár már lassan 3 hete nem láttam a picurom, akkor még 1,7cm volt....azóta már lassan 4 cm-es lesz. Izgulok még mindig, hétfőn nagy valószínűséggel megnézetem a picit sztk-ban. Egyébként 17-én megyek 12hetes uh-ra utána 23-án vissza a saját dokimhoz. Szerintem egyenlőre jól viselem, csak néha émelygek, és nem kívánok enni ...max édességet XD
Néha van, hogy napokig nem érzem a pocakot, aztán most pl két napja délutánonként szurkál... De már nagyon várom, hogy tudjam minden rendben vele :)
Majd jelentkezem, addig is küldöm a gólyákat :)
Arivett07
2017-01-04 18:59:16
Blake örülök :-)
Kolibri! Hogy vannak az ikrek?
Többi kismami?
Arivett07
2017-01-04 18:57:17
Szia Hugery! Még én is várok a csodámra, szerdán megyünk Meddőségibe, sajnos októberben kiderült, hogy újra előjött az endo :-(
Blake1757
2017-01-03 19:30:16
Hungery ez szuper ;)
Mi ma voltunk uh - n van egy 7 hetesre saccolt élő csodánk. Remélem minden rendben lesz.
hugery
2017-01-03 15:57:39
Régen írtam, Kicsifény, Arivett talán emlékeztek rám. Augusztus óta nem mérek. Kicsit feladtam. Magánlaborba elmentem vérvételekre.... megnézettem azokat amit a kaaliban kihagytak.... inzulinrezisztens vagyok, 160 ch diétát tartok november óta. Ma meglett a hormonsor is, 3. napi, doki szerint meghazuttolom a korom (43), mert minden jóbb lett mint várta... anti-müller 5.31 :)
Szaby86
2017-01-02 20:27:26
Köszönöm szépen Csöpszi a tanácsokat!!
Andi neked is Köszönöm és a többieknek is!!!!
Nem fogom feladni, nagyon bízok benne, hogy idén összejön egy egészséges terhesség!!
Mindenkinek további sok sikert és boldog babavárást!!
A fórumot továbbra is nyomon követem majd. :)
Andi198729
2017-01-02 12:35:58
Nagyon sajnálom Szaby :( Mihamarabbi gyógyulást kívánok neked, testileg, és lelkileg is, és ne add fel, mindig van tovább... Sikerülni fog és egy egészséges babának fogsz majd életet adni!
csöpszi
2016-12-30 17:09:51
Szaby! Nagyon sajnalom :( aterzem, nekunk az elso babankkal tortent hasonlo, iden januarban pozi teszt, februarban volt missed ab :( en kb 2 hetig vereztem utana de lelkileg sokkal nehezebb volt feldolgoznom es amig nem tudtam elengedni a tortenteket es szomorkodtam, kerestem az okat addig sajnos nem is jottem rendbe... majus-juniusban sikerult kb osszekaparnom magam addig peteeresem sem volt, biztos vagyok benne hogy a lelki dolgok miatt... de! juliusban pozi lett a teszt, most mar 27 hetes vagyok! Tarts ki es mielobbi gyors felepulest kivanok testileg, de foleg lelkileg! Sikerulni fog! Es ahogy Kicsifeny is irta a progit minel hsmarabb kezdd el majd! En is szedtem utrogestant napi 3x2-t a 14.hetig!
Eprike orulok hogy minden rendben veletek! :)
A tobbieknek is drukkolok!!!
Szaby86
2016-12-30 12:34:09
Köszönöm Mindenkinek!!!
Kicsifény megfogadom a tanácsokat!!!
Áprilistól majd újra bele kezdünk a baba projektbe.
Kolibri84
2016-12-30 06:49:55
Ez rettenetes Szaby!!! Nagyon sajnalom es mielobbi testi-lelki felepulest kivanok!
Mi jól vagyunk, bár már lassan 3 hete nem láttam a picurom, akkor még 1,7cm volt....azóta már lassan 4 cm-es lesz. Izgulok még mindig, hétfőn nagy valószínűséggel megnézetem a picit sztk-ban. Egyébként 17-én megyek 12hetes uh-ra utána 23-án vissza a saját dokimhoz. Szerintem egyenlőre jól viselem, csak néha émelygek, és nem kívánok enni ...max édességet XD
Néha van, hogy napokig nem érzem a pocakot, aztán most pl két napja délutánonként szurkál... De már nagyon várom, hogy tudjam minden rendben vele :)
Majd jelentkezem, addig is küldöm a gólyákat :)