Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Arrivett még lehet reménykedni szerintem, bár most én is kicsit elbizonytalanodtam. Én nagyon szorítok Nektek!!!
Nagyon izgultam és alig aludtam, a hőm szép, maradt 37,3, de a reggeli teszt nem lett egyértelmű, mint ahogy vártam.
Ti már többfélét láttatok, ezért megmutatnám ezt is.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=593DSC_0529.jpg
Alig látható, és a tegnapihoz képest sem mondanám erősebbnek, sőt..
És ez egy 10-es erősségű teszt, ma van az ovuláció utáni 17.-18.nap.
Andi198729
2017-01-17 08:13:18
Köszönöm szépen lányok a válaszokat! Ezzel sok erőt adtok a babára vágyóknak, hogy mikor és hogyan lehet időzíteni a siker érdekében :)
Arivett07
2017-01-17 06:31:55
Én szépen bandukolok lefelé...
KKay11
2017-01-16 21:00:24
Sziasztok!
Köszönöm lányok a bíztatást! :)
Én / mi még nem merjük elhinni, félünk még.
Holnap újratesztelünk, és meglátjuk reggeliből milyet mutat.
Blake és Eprike jó egészséget Nektek! És majd várjuk a további beszámolóitokat! :)
Arrivett szorítok továbbra is!!! ;)
Arivett07
2017-01-16 19:36:53
KKay gratulálok!!!
Nekem 6-án volt ovum, és aznap este volt lamúr. Majd kiderül... Ma borzalmas fejfájàsom volt, hányingerrel párosulva :-(
Blake1757
2017-01-16 19:25:54
Kkay halkan gratulálok :) nekem a 16Dpo-n sem volt ilyen szép.
A mi törtenetünk kicsit hihetetlennek tünhet...
Nekem az ovum 21. Nap környékén volt, tesztet pont nem néztem, mert nem volt otthon, de nyák alapján ( sűrű tojásfehérje) akkor volt. Ez November 27. Én volt. Aznap este voltunk együtt apával. Ami a furcsa, hogy novemberben csak ekkor egyszer voltunk együtt mert mindketten sokat túlóráztunk.
Teljesen leírtam a novembert magamban.
December 7-én érkezett meg a következő adag ovutesztem, gondoltam poénból tesztelek egyet. Szépen csikos volt. Na itt már reménykedni kezdtem, mert nálam ha nem volt ovu, akkor hófehér volt az ovuteszt.
Azóta már (január 3.-án voltunk dokinál) 8mm volt a babó :)
Eprike
2017-01-16 18:36:05
KKay, ezen nincs mit gondolkodni... az lh teszt sem kell oda :) Ez egy szép pozi :) Kérheted az időpontot a dokihoz :), ha rám hallgatsz, a 6. hétre tervezel. :)
Halkan örülünk még :)
Jó egészséget :) Szedjed a vitaminokat, és, ha van időd egy progit nézess.
KKay11
2017-01-16 18:07:57
Arrivett, szerintem sem túl nagy esés, és mehet megint felfelé!
KKay11
2017-01-16 18:06:33
Sziasztok!
Köszönjük szépen az infókat Eprike! Jó babavárást nektek!
Én ott tartok, hogy nemvárt után 3.napon vagyok, magas hővel 37,3, és magas pulzussal 90-100.
Most este, ahogy hazaértem, csináltam teszteket
Itt a kép: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=656DSC_0527.jpg
Mit gondoltok?
A mellem nagy, feszül, tegnap viszketett is.
Ma teljesen jól vagyok, nem igazán volt mindjártmegjön-érzésem.
Ti hogy álltok?
Eprike
2017-01-16 18:01:10
Sziasztok!
Infók :D
16. nap délután lett pozi az ovuteszt, és 17. nap délelőtt még az volt (12 órán át lehet pozi délután már negatív volt)
13. 16. 18. nap voltunk együtt, tehát első pozi ovunapon és utána egy nap kimaradt.
Mint látjátok nekem ovu után szépen lesüllyedt a hőm, szóval nem volt épp tökéletes.... de a 11.dpo-n 27. napon már halvány pozit teszteltem.
Nemvárt napján vérvétel, mert megfogadtam, progit nézetek azonnal, másnap kaptam progipótlást, bár nem volt túl alacsony a szint, de közelebb volt az alsó határhoz.
Én eleinte azt hittem nem repedt meg a tüsző, de voltam vérvételen 22. napon és pont aznap reggel emelkedett meg a hőm, így a progi alapján akkor bizony látszott, hogy megtörtént az ovu :) De nem hittem volna, hogy 5 nappal később, két csíkom is lesz :)
Remélem hamarosan nektek is lesz babás görbétek.
Én annak köszönhetem, hogy meglett az ok és a kezelés IR! Ahogy kezelve lett 3. hónap siker:) Persze minden más ki lett már zárva.
Arrivett még lehet reménykedni szerintem, bár most én is kicsit elbizonytalanodtam. Én nagyon szorítok Nektek!!!
Nagyon izgultam és alig aludtam, a hőm szép, maradt 37,3, de a reggeli teszt nem lett egyértelmű, mint ahogy vártam.
Ti már többfélét láttatok, ezért megmutatnám ezt is.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=593DSC_0529.jpg
Alig látható, és a tegnapihoz képest sem mondanám erősebbnek, sőt..
És ez egy 10-es erősségű teszt, ma van az ovuláció utáni 17.-18.nap.