Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm mindenkinek! Timi, igyekszem a face-s csoportba is írni majd. Blake, én is attól félek, nehogy elkapjak valamit, néha tömegközlekedéssel jövök, ma is, és körülöttem sokan köhögtek. Most nem hiányzik. Te mennyi idős terhes vagy most? Biztos minden rendben lesz, ne idegeskedj.
Kkay, tegnap nekem is volt egy pici feszülő érzés a méhemnél, és éreztem a hasam. De amúgy eddig minden rosszullét, hányinger, szédülés elkerül, az étvágyam viszont hatalmas. :)
Jasmine, bízz benne, hogy sikerült, én drukkolok! Vagy miért vagy benne biztos, hogy nem sikerült?
Jashmine
2017-01-24 20:16:05
Sziasztok.Nem nagyon szoktam ide hozzaszólásokat irni, de azért el-el olvasgatom az eseményeket.Gratulalok azoknak akiknek sikerült :)
Arivett...hozzad hasonloan vagyok én is, hogy ovu napjan estére tudtunk egyutt lenni...hat,nem sok biztatot olvastam az aznapi sikerrol.Biztam benne par nap meres utan atugrik a nap, de nem.Most igy all a gorbém....
KKay11
2017-01-24 20:15:35
Jobbulást Blake!
KKay11
2017-01-24 20:15:00
Sziasztok!
Néha fájdogál a hasam környékén. Nektek van/volt ilyen tünetetek?
Kedves Andi! Majd meséld el, mi volt orvosnál! Biztosan mindent rendben talál.
Én nagyon bizakodó vagyok, jó megérzésem van a jövőt illetően.
Hogy vagytok kismamák? Hogy érzitek magatokat?
Mindenkinek kellemes babavárást!
Blake1757
2017-01-24 20:11:58
Sziasztok lányok.
Gratulálok az új kismamiknak :)
Én sajnos az elmúlt napokban elég ramatyul vagyok. Elkaptam valami vírust, így két napig lázas voltam. Ma már egész jól vagyok. Rubophent és algopirint javasolt a doki. Remélem a kis pocaklakónak nem lett baja.
Javaslom, hogy vigyázzatok magatokra. Sokkal nehezebb volt levinni a lázam, mint egyébként.
Tímeaaa9118
2017-01-24 18:50:28
Gratulálok Andi tuti minden okés :D jó lenne ha visszatérnél a csopinkba is :D
Andi198729
2017-01-24 11:26:39
Kkay, szívből gratulálok!! Akkor összejött a kis babóca :) Nagyon örülök :) Igen, egyidősek lehetünk, az 5. héten lehetek, ha mensitől számítjuk :) Nekem is csak a melleim érzékenyek, de nem egész nap, leginkább este durrannak be, de amúgy nagyon jól érzem magam. Én holnap megyek a dokimhoz, izgulok, hogy minden rendben legyen, de legalább tudom majd, hogy jó helyen van-e. Igyekszem pozitívan hozzáállni, hogy minden rendben lesz, mert szívszorító történeteket olvastam már itt az oldalon :(
KKay11
2017-01-24 10:58:06
Sziasztok!
Sajnálom Arrivett :( a hő miatt tényleg biztató volt
Kedves Andi gratulálok! Nagyjából egyidősek lehetünk. :) én most vagyok az 5. hétben.
Jövő kedden megyek orvoshoz, hogy rápillantson.
Szedek magne b 6ot, ahogy az asszisztens mondta, 2X1-et, és Elevit plust.
Nekem egyelőre semmi tünetem nincs, csak a melleim nagyok és érzékenyebbek. Illetve én vagyok érzékenyebb. :)
Andi198729
2017-01-24 07:43:22
Köszönöm szépen mindenkinek! Most már csak azon izgulok, hogy minden rendben legyen, és jó helyen legyen a picur. Jelus, nagyon szorítok neked, hogy összejöjjön a baba, és mindenkinek, aki szeretne kisbabát, mert össze fog jönni! Nekem a méhpempő sokat segített, csak azt szedtem, semmi mást, és jó hatása volt, még most is szedem, az első 3 hónapig javasolt is szedni, erősíti a méhnyálkahártyát, később a tejtermelésben is fontos szerepe van.
Arivett, sajnálom..igen, a hő nem megbízható forrás, anno szeptemberben engem is kegyetlenül megtréfált, és menzesz lett a vége, mostanság nem hőmérőztem, de nem is adott soha valós eredményt, valahogy sosem akkor volt ovum, mikor a szokásos leesett, felmegy, hanem más időben, az ovuteszt ami világosan kimutatta, mikor van.
Jelus
2017-01-23 20:26:16
Sziasztok!
Andi! Nagyon örülök a hírnek, tiszta szívemből gratulálok Neked!
Kkay, tegnap nekem is volt egy pici feszülő érzés a méhemnél, és éreztem a hasam. De amúgy eddig minden rosszullét, hányinger, szédülés elkerül, az étvágyam viszont hatalmas. :)
Jasmine, bízz benne, hogy sikerült, én drukkolok! Vagy miért vagy benne biztos, hogy nem sikerült?