Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2017-01-23 17:16:28

Andi neked nagyoooon gratulàlok!

Nekem sajna megjött, de iszonyatos görcsökkel, nem nagyon éreztem ilyen fájdalmat... Pedig annyira reménykedtem. Ez a fránya hő jól megviccelt :-( sajnos így jövő héten műtét.
Andi198729
2017-01-23 14:17:58

Köszönöm szépen Kolibri! Remélem, hogy minden rendben lesz, most még csak csendben merünk örülni. Ti jól vagytok?
Kolibri84
2017-01-23 14:11:05

Gratulalok Andi! Jo babavarast kivanok :)
Andi198729
2017-01-23 13:25:19

Beszéltem a dokimmal, azt mondta, szerdán mehetek vizsgálatra. Legalább mihamarabb megnyugszom, ha lát, és megerősíti a terhességet, valamint azt, hogy jó helyen tapadt meg a picur.
Eprike
2017-01-23 08:28:35

Magne b6 jó, én is szedtem meg majd még veszek, de mivel nem olcsó, így csak akkor használtam, ha fájdalom miatt kellett, mellette inkább sima magnézium meg magnézium pezsitabletta.

Az e vitamin is főleg az elején jön jól, hogy erősítse a méhnyálkahártyát, kb 9. héttől már nem szedtem el is fogyott :)

Megfázás nem árt a picinek, és olvastam, hogy az influenza sem. Főleg, hogy a 12. héten túl vagyok . Egyre kell figyelni, hogy ne legyek lázas ilyenkor már 37,5 felett érdemes feküdni és mérni, ha feljebb megy lázcsillapító. (anyuka barátnőm mondta, hogy panadolt szabad,)még nem volt rá szükségem, de beszereztem. Ma megyek nőgyógyászhoz, majd egyeztetek vele.
Andi198729
2017-01-23 08:23:50

Köszönöm szépen, körülnézek. Magnéziumból megfelelő a Magne B6 Extra? Azt olvastam, hogy azt ajánlják terhesség esetén. Remélem mihamarabb meggyógyulsz! A megfázástól nem lesz baja a picurnak, ugye? Terhesség esetén írtak fel neked valamilyen gyógyszert? Nekem is nagyon oda kell figyelni, hogy elkerüljem a megbetegedést, főként, hogy a munkahelyemen influenzajárvány van.
Eprike
2017-01-23 08:14:36

Én tökéletesen jól vagyok terhesség téren, csak akkor émelygek, ha nagyon éhes vagyok, de nem tudok sokat enni így megint fogytam.

Most vacakul vagyok, de csak mert nagyon megfáztam...szerencsére a láz elkerül így csak én szenvedek :)

Javaslom amúgy dm-be vegyél e-vitamint :) van ilyen fehér lapos doboz narancssárga felírattal és van rajta narancssárga kapszula kép. Illetve a magnéziuma se rossz d-vitaminból is találsz 3000NE -t jó áron, de lehet a doki fog írni és az pl úgy olcsóbb. Nézz körbe :)
Andi198729
2017-01-23 08:09:10

Nagyon köszönöm a tanácsokat Eprike! Ma minden vitamint megveszek, amiket írtál. És te hogy érzed magad? Neked sincs továbbra sem rosszullét, hányinger?
Eprike
2017-01-23 08:03:32

Kedves Andi, nagyon örülök a jó hírnek :) Mindig mensi első napjától számolj az a legbiztosabb. Ha olyan 19-20. napon van ovud akkor érdemes hozzáadni 3-4 napot :D 6. és 7. hét között menj, akkor egyből látniuk kell már a picurit és a szívpulzálást is. De az ovud, ha későbbi szokott lenni mindenképp úgy számolj, hogy jó időbe menj, hogy ne idegeskedj :)
Amit javaslok szedni, én is azt szedtem meg sok más kismama is hasonlóan.
E-vitamin, Folsav az mindenképp most a legfontosabb ezt a doki is hangsúlyozta. Magnézium akkor is, ha nem fáj a pocak minimálisan minden nap tessék szedni mert megakadályozhatja a vetélést :) Túladagolni nagyon nem lehet :) D-vitamin, Magzatvédő vitamin, próbáld ki neked mi a jó , nekem nem jók, mert szorulásom van tőlük így Spirulinát szedek amitől köszönöm remekül vagyok és hányni sem hánytam :D
Igyál nagyon sokat minél több annál jobb és azt edd ami jól esik :) Ja és C vitamin minden nap ebben a szuper időjárásban :D
Jó egészséget és várlak majd a hírekkel :) Most 5 hetes vagy, kb jövőhét pénteken, ha mész akkor már sokat fogtok látni :)
Andi198729
2017-01-23 07:51:28

Kedves lányok! Szeretném megosztani veletek a jóhírt: kisbabám lesz!!! Szombaton teszteltem jó erős határozott pozitívat :) Persze még csak halkan örülünk. Röviden a történetem: december 20-án volt az utolsó mensim, aztán ovuteszteltem, január 2-án volt ovum, és akkor az egyszer voltunk együtt a férjemmel. Rá egy hétre bőséges folyást érzékeltem, amit kicsit furcsállottam. Azon a héten erős késszúrásokat éreztem mindkét oldalamon, és észrevettem, hogy nagyon viszketnek a melleim. Aztán múlt hét hétfőn vártam volna a nemvártat, de egész héten nem jelentkezett. Pénteken már jól bedurrantak a melleim. Nem mertem tesztelni egész héten, gondoltam nehogy megtréfáljon a fránya mensi. Szombaton aztán ellőttem, ami volt, de nagyon félve, attól féltem, nehogy negatív legyen, és csalódjak, aztán idegeskedjek, hogy netán valami ciszta legyen, ami miatt késik, de úgy voltam vele, akkor minél hamarabb derüljön ki, hogy abban az esetben is el tudjak menni rögtön orvoshoz. De azonnal határozott pozitív lett. Most már csak imádkozom, hogy minden rendben legyen a picurral. Mellfeszülésen és sok pisilésen kívül semmi más tünetem nincs, jól érzem magam. Kismamik, egy kérdés: mennyi idős lehetek most, mensitől számolják, ugye? Mikor mehetek dokihoz, szerintetek? Ma mindenképpen hívom az orvosomat. További teendő, vitaminok, étrend, mire figyeljek? Előre is köszönöm :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!