Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kicsipötty
2017-01-20 06:04:15

Sziasztok!
Bocsánat, hogy egy kicsit offolok, de olyan kérdésem van, amiben ti biztos tudtok segíteni nekem és talán másoknak is. Olvastam, hogy valaki szájban méri a hőjét, és hüvelyben mérem már a kezdetektől. Viszont ma reggel megmértem mindkettőt és nem ugyanaz. Kérdésem, hogy ez baj, vagy valamit rosszul csinálok, vagy inkább a hőmérséklet változás számít, mint inkább a pontos érték.
Nem igazán értem.
Eprike
2017-01-19 16:55:43

Arivett továbbra is szorítok, remélem marad a hőd :)

KKay, nekem fura tüneteim voltak... 5 nappal mensi előtt gyomorégés érzete az alhasamban O.o Ekkor nem mertem belegondolni, de másnap furán csak a méhem fájt és megszédültem egy pillanatra ebéd után... ekkor döntöttem úgy, hogy na teszteljünk, de nagyon korai volt, mégis pozi lett :) Igaz nagyon halvány így rohantam újabb tesztet venni x-epilt, mert ha azon is van valami halványka akkor tuti :D másnap, tehát 3 nappal nemvárt előtt már egész napos émelygésem volt, ami mostanában múlt el, illetve, ha éhes vagyok vagy mi akkor előjön... nemvárt napjától kb megjön érzés, állandó pisilés, és baromi sokat kellett innom 3-4 liter... és nagyon álmos voltam non stop.

Szóval nekem így jött :) (első sikertelen terhességnél szinte semmi tünetem nem volt, még a mensimet is elfelejtettem...4 napja késett mikor eszembe jutott, hogy lassan mensi...)
Szóval minden terhesség más :D De lekopogom eddig elkerül minden erős tünet és még nem hánytam és a wc-vel sincs bajom bár ez a terhes vitamin helyett levő zöldalga tabletta miatt van :D Hálás vagyok a dokinak érte.
KKay11
2017-01-19 08:41:22

Sziasztok!
Arrivett én továbbra is szorítok Érted, és úgy látszik, újra szépen felment a hőd!!
Eprike, köszönöm a nyugtatást, vettem is x epilt! :) Neked gratulálok a kisfiúhoz, és továbbra is jó egészséget Nektek!
Kolibri neked is köszönöm az infókat, megnyugtatóbb, hogy nem mindenkinek a nemvárt napon pozitív! Gratulálok neked is, szép nagyok a babáid! :) Jó egészséget kívánok!
Én továbbra is ugyanúgy vagyok, magas hővel és halvány csíkos tesztekkel. A mai x epilen is egy kis halvány megjelent. Kicsit attól félek, hogy nem elég gyorsan nő a hormon szintem. Még most sem tudjuk igazán elhinni, szerintem csak az orvosnál jön majd ez az érzés.
Kismamák ti milyen tüneteket tapasztalatok magatokon az elején? Tudom, hogy ez mindenkinél más.
Illetve, felvetődött bennünk, hogy ha megvan és biztos, hogy mikor mondjuk el a szüleinknek. Ha nem indiszkrét, ti mikor közöltétek a családdal a hírt?
Nagyon köszönöm mindenkinek a bíztatást és a tapasztalatokat!!
Andi198729
2017-01-19 07:57:27

Arivett07, szorítok neked, hogy tényleg baba legyen :)
Arivett07
2017-01-19 06:29:29

Sziasztok! Így állok ma! Holnap minden eldől. Nagyon jó lenne, ha nem kellene az a fránya műtét.
Kolibri84
2017-01-18 19:57:37

Kkay halkan gratulalok :) Nekem a hagyomanyos teszteknel eleg keson mutatta ki rendesen (18.dpo halvany csik), pedig ikreket varok, tehat a HCG-m elvileg nagyon magas volt. Az elso tesztet 15. dpo-n lottem el, clearblue digitalis, ami azert volt jo, mert kerek perec kiirta mi a helyzet :)

Eprike orulok, Hogy minden rendben ment :) en most vagyok tul a 20.heti uh-n, itt is minden okes. Mar majdnem fel kilosak a picik!
Andi198729
2017-01-18 07:39:30

Gratulálok Eprike! Nagyon örülök a jó híreknek , hogy minden rendben van veletek :) Akkor most már eligazodtam az ovun, mert nekem is úgy volt az ovuteszt, hogy délelőtt, és kora délután pozi volt erős két csík, aztán este már a 2. csík sokkal halványabb volt, tehát akkor már negatív volt, ( 01.02-án) másnapra (01.03) reggelre meg már totál negatív volt, csak a kontrollcsík látszódott. Tehát valószínűsíthető, hogy akkor lehetett az ovum. Örülök, hogy első ovutesztelésnél azt tapasztaltam, hogy van ovum :)
Arivett07
2017-01-17 18:42:03

Eprike gratulálok! A többségnek itt a fórumon fia lett ha jól emlékszem. Kolibrinek duo-ban ráadàsul :-)
Eprike
2017-01-17 17:58:41

Andi igen jól érted :)

KKay, ez is pozi, és hogy megnyugtassalak, nekem 7 tesztem volt 3 nap alatt és volt, hogy másnap nem is lehetett fotózni ... vegyél bátran egy x-epilt, ha azon van pozi, akkor 100%, hogy baba van. (x-epil nehezen szokta mutatni, tehát kevésbé érzékeny, így én úgy vagyok vele, ha azon már látszik akkor minden ok ) :)

Nekem 10 es teszt egyik nap hómező másnap a 25ös teszt már halvány pozi volt.

Lányok mi ma voltunk a 12. heti uh-n babóca jól van ficánka, és már 56 mm :)
80%, hogy fiú, de mondta a dokinéni azért még ne kezdjünk el vásárolni :) Minden eredmény negatív lett így kicsit megnyugodhatunk végre :)
Andi198729
2017-01-17 08:49:27

Szorítok nektek Kkay, és Arivett!

Eprike, ha jól értelmezem, a 17. napon volt az ovud? Tehát azon a napon van, amikor még pozitív, és utána negatívvá válik?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!