Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kolibri84
2017-01-14 09:29:09

Arivett nagyon szoritok :)
Gyonyoru a gorbe!!
Arivett07
2017-01-14 08:30:12

KKay te hogy állsz?
Arivett07
2017-01-14 08:29:13

Sziasztok! Nèzzétek a görbém. Eddig mèg SOHA nem mentem 37 fölé, főleg nem ekkorát ugorva. Tegnap azt hittem, kerülget vmi vírus, de ma is fent maradt. És nem vagyok beteg. Jaaaj, hogy mindig ez a reménykedés! A melleim baromian fàjnak, mensi előtt is szoktak, de most másféle fájdalmat érzek. Hasam is feszít alul. Most vagy felfáztam (megfáztam), vagy végre lesz vmi csoda. Ez a várakozás a legrosszabb. :-(
Arivett07
2017-01-13 19:14:49

Ez egész jól hangzik! Maradjon is ott! Pár nap, és kiderül.
KKay11
2017-01-13 16:00:35

Kedves Arivett!
Maradt a hőm, ma reggel 37.15-öt mértem. :)
Arivett07
2017-01-13 13:07:19

KKay a mai hőd hogy áll? Mert nincs a grafikonon.
KKay11
2017-01-13 12:27:11

Sziasztok!
Nem bírtam ki, így reggel teszteltem.
Terhességi negatív, majd rá kb. 2 órára csináltam egy ovut is, ami megint csíkos volt, erősebb, mint tegnap, majdhogynem pozinak mondható.
Tartok a csalódástól, de azért reménykedem is.
Ma van a peteérés utáni 14.napom.
KKay11
2017-01-13 09:57:26

Kedves Eprike!
Köszönöm a segítséged!
Remélem, hogy jó jel.
Még ma este is ovu tesztelek, és kíváncsian várok.
Köszönöm a bíztatást is! :)
Eprike
2017-01-13 08:26:10

KKay, én 11 dpo-n már halvány pozit teszteltem, 12. dpo-n poénból előttem egy ovu tesztet délután és totál pozítív volt, teszt csík erősebb a kontrollnál. Tehát 3 nappal mensi előtt, de ekkor már a hcg is pozi volt.

Én úgy tudom nem minden terhes nőnek lesz pozi az LH tesztje, viszont akinek pár nappal mensi előtt erős pozi és mensiig az is marad annak nagy eséllyel baba van.

Nekem baba nélkül negatívak voltak a jósló ovutesztek nemvárt napján.

Én drukkolok, jó jel, hogy fent van a hőd mensi előtti napon illetve, hogy te már láttál valamit a hcg-n is :)

KKay11
2017-01-12 20:18:59

Sziasztok!
Menstruáció előtti napon vagyok, vagyis szombaton lesz/lenne a nemvárt.
Most este előrejelző ovulációs tesztet csináltam ;) tudom butaság.. Igazából negatív lett, de megjelent szépen láthatóan, de egy halványabb csík.
Viszont a 10 es érzékenységű terhességi csak egy nagyítóval kivehető csíkot mutatott.
Itt a görbém
Nem a 21. hanem a 17. Napon volt pozitív ovulációs tesztem, előtte utána negatív, és sajnos az ovu környékén telefonhívás miatt, nem korán, és nem nyugalmi helyzetben lett mérve.
Mit gondoltok? Ti csináltatok előrejelző ovu tesztet? Bevált?
Köszönöm szépen előre is a segítséget és a véleményetek!
Jó várakozást mindenkinek!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!