Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziaaztok! Nagyon csendes a fórum...
Mi tegnap voltunk orvosnàl, febr 2-án műtenek az endometriózis miatt, utána pedig rögtön kezdjük a lombikot. Remélem idén már baba lesz a dologból.. :-)
hugery
2017-01-09 23:26:17
Dr Katona Renáta nőgyógyászhoz Szegedre, februárban megyek újra, akkor ad inzulinra gyógyszert. 160 ch- s oldalakat olvasom, méregetek. Remélem a gyógyszer diéta segit.
poisonivy
2017-01-07 19:08:17
Eprike, de jó neked :)
Én Merckformint szedek, meg sok mást is, a diétát is tartom, mozgok is.
Most Clostilbegyttel is próbálkozunk, reménykedünk.
Eprike
2017-01-07 18:32:50
Lányok :) Pajzsmirigy és IR gondom van nekem is, szóval van remény :)
Diétáztam, (de nem annyira pontosan, a napi 5ször evést tartottam, meg nagyjából, hogy mit mikor szabad, de nem számolgattam) szedtem a letroxot pajzsmirigyre. Majd eljutottam az endo dokihoz, aki felírta a Meforalt az IR-re. Első hónapban helyreállt a ciklusom, és a harmadik hónapban már pozitív teszttel érkeztem a kontrollra :)
Ha IR gond van tessék gyorsan gyógyszert iratni, biztos, hogy segít!
Nagyon drukkolok nektek!
poisonivy
2017-01-06 19:11:35
Kedves Hugery!
Én is IR-es vagyok, plusz pajzsmirigy gondom is van. Te kihez jársz, ki az orvosod?
Van a Facebook-on egy nagyon jó csoport (IR ÉTREND 160 GR CH) ismered?
Nagyon szorítok neked, és persze mindenkinek, aki itt a fórumon van!
hugery
2017-01-06 16:59:41
Arrivett, Eprike, Nevergiveup drukkolok én is nektek!
Majd írok a fejleményekről. Februárig diéta, kontroll, akkor fog elvileg inzulinérzékenyitő gyógyszert adni, remélem megérkezik a gólya hozzám is :)
Nevergiveup
2017-01-06 13:07:37
Sziasztok!
Arivett, hugery, talán Titeket ismerlek a legkorábbról innen. Azért is jövök fel időről-időre, hogy végre a Ti kis csodátokról is olvashassak!! Nagyon nagyon drukkolok Nektek, sikerülni fog, tudom!!!!
Mi tegnap töltöttük a 33. hetet, pár hét és itt a kis kukacos.:) Minden rendben van, izgulok is kicsit, de sokkal erősebb az az érzés, hogy mennyire várom!!!:) Eddig nagyon szép volt a várandósságom, elégedett vagyok :), szinte semmi panasz.:)
Írjatok ha bármi fejlemény van!!!!
Eprike
2017-01-06 06:39:25
Kolibri, hát szuper hírek :D Legalább már tudod a nemüket is :)
Én tegnap voltam kukucskálni. 10hetes 3 cm a gyönyörűnk :) bár most megint lemaradt 5 napot mensihez képest, Kicsit izgulok, hogy meglegyen a 12. hétre a mérete, mert van már időpontunk...bár azt mondják 10. héttől gyorsabban nőnek. Remélem beéri magát :D
Andi198729
2017-01-05 09:41:14
Kolibri gratulálok! Két fiú, két kis trónörökös :) Szuper ;-) Dupla öröm :) Nagyon jó egészséget kívánok nektek, vigyázz magadra, és a picikre :)
Kolibri84
2017-01-04 19:56:43
Arivett, Hugery nagyon szoritok nektek!!!
Az ikrek jol vannak, mar a 19. hetet taposom.
17-en megyek a 20.heti uh-ra, remelem minden ok lesz.
Kiderult, hogy 2 hiperaktiv fiunk van :) Azert kicsit ijeszto, hogy 2-en jonnek egyszerre. Persze nem banom, mar annyira vagytam rajuk, mint itt mindannyian
Mi tegnap voltunk orvosnàl, febr 2-án műtenek az endometriózis miatt, utána pedig rögtön kezdjük a lombikot. Remélem idén már baba lesz a dologból.. :-)