Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
copfos
2017-01-27 14:39:39

Renata! Mensmentis szerintem normális hely. Alapvetően úgy ütemezik a javulásod, ahogy kéred, legalábbis én nem akartam magam hirtelen teletömni mindennel, inkább természetes gyógymódokat vagy lassabb gyógyszerezési ütemet kértem, mert extra érzékenyen reagálok minden apró (hormonális) változásra. Az endokrinológus Breyer Helga nagyon alapos, Szakács Zoltán nőgyógyász is normális, mondjuk nekem az nem esett jól, hogy mivel a párom visszautasította egyelőre, hogy nála megcsinálják a spermavizsgálatot, akkor közölte, hogy csak akkor menjek vissza újabb kontrollra hozzá, ha az a lelet is megvan, pedig prolaktinszint csökkentés miatt már időszerű lett volna visszamennem hozzá. Na mindegy, én most abbahagytam a kezelést családi okok miatt, de pozitív velük a tapasztalatom alapvetően. Itt nem éreztem, hogy futószalagosan kezelnek, szemben a Róbert Károly klinikával. A dietetikusuk is nagyon jó, a tippjeivel nekem gyógyszer nélkül rendeződött az IR és tökéletes lett a terheléses cukorvizsgálat eredménye mind inzulinszint mind cukorszint szempontjából, nála csak egyszer voltam, úgy ítéltem meg, hogy az elmondottak számomra tarthatók és felesleges kontrolokra járogatni, de ezt igazolta az eredmény is.
Renata1989
2017-01-27 14:03:09

Sziasztok csajok.
Azok akik itt vannak és még nincs babájuk,valaki közületek járt már a Mens mentis-ben? Vélemény tapasztalat?
Mi most kértunk oda időpontot..
Dóri95
2017-01-27 13:07:50

Sziasztok! Még új vagyok itt ☺ most vezetem a második ciklusom, de most egy kicsit tanácstalan vagyok. Ma reggelre felszökött az ébredési hőm és a hasam is szurkált kicsit. Szerintetek peteérés lehet ? Kicsit korai... Köszi a vàlaszokat csajok ☺☺
Jashmine
2017-01-27 07:24:33

Sziasztok.Most ilyen a gorbem.Meg par nap...
Blake1757
2017-01-26 18:47:05

Köszönöm, ma már sokkal jobban vagyok. A picikémre hamarosan ránézünk.
Dorka örülök, hogy minden rendben. Jaj de jó, lassan a kezedben tarthatod :)
Jasmin, mi is egyszer voltunk együtt és meglett a gyümölcse :)
Andi mensi szerint 11 hetes vagyok, de uh szerint,, meg ovu szerint is 10 h 4 n.
Andi198729
2017-01-26 07:47:32

Dorka, szívből gratulálok a kisfiúhoz, örülök, hogy jelentkeztél, és hogy mindketten jól vagytok.
Én tegnap voltam a dokimnál, megerősítette a terhességet, látta a petezsákot és benne a szikhólyagot, és azt mondta, megfelelő méretű, 1,6 mm-t mondott. 2 hét múlva megyek ismét ultrahangra. Ilyenkor még ugye nem látszik az embrió? Igazából 2 idő is szerepelt a papíron, az egyik a menzesz 1. napjától számított terhesség 5 hét 1 nap, a másik pedig 4 hét 3 nap ( ez valószínű a menzesz elmúlásától számított idő) Remélem minden rendben lesz, és legközelebb már látszódik majd az embrió is, és ami a legfontosabb, lesz szívhang is.
Dorka81
2017-01-26 07:19:38

Sziasztok! Jó régen nem jelentkeztünk, úh ma úgy döntöttem benézek hozzátok hogy mik történtek azóta itt a csoportba. A nyáriak még talán emlékeznek rám :) Visszaolvastam pár hónapot, örülök, hogy sokaknak sikerült a babóca, amihez szívből gratulálok! :) A többieknek továbbra is drukkolok! Mi holnap belépünk a 30. hétbe. Kisfiam jól van, egyre aktívabb és már elértük az 1,3 kilót. Nagyon gyorsan szalad az idő, úh kismamik élvezzétek ki minden pillanatát. Én azok szerencsések közé tartozom akiknél tényleg áldott állapot van és nem terhesség, hiszen az első 2 trimeszterben semmi kellemetlen tünetem és problémám nem volt. Most azért már egyre gyakrabban érzem a nagyobb súly terhét és a pocakfeszüléseket, de továbbra sincs semmi panaszra okom :) Mindenkinek küldöm a hatalmas pozitív energiát! Puszi nektek
Jashmine
2017-01-25 17:00:25

Köszi Andi :) Majd megirom mi lett a vege :)
Andi198729
2017-01-25 12:43:46

Hát nem tudom, de mi pont azon az estén voltunk együtt, 01.02-án. Azt nem tudom pontosan, mikor is zajlott le az ovu, de siker koronázta :) Csak azt tudom, hogy előzőnap késő este vált pozivá az ovuteszt, reggel, és még kora délután is pozi volt a teszt, aztán késő délután és este már negatív.
Jashmine
2017-01-25 11:52:35

Mert sok helyen azt olvastam, hogy az aznap este mar késő.... Na, de hatha :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!