Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Régen voltam az oldalon! KKay nagyon szorítok! Ott lesz a babó!!!
Engem ma műtöttek, kiszedték az endo cisztát, de maradt még a kismedencében több apró. Azzal nem foglalkoztak, állítólag nem kell. Most 4 hét lábadozás, es jöhet a probálkozás vagy lombik.... apajelölt nem ujjong a lombikért!
global
2017-02-02 13:21:24
Szia!A pozitív ovu teszt után akár 48h múlva is lehet peteérés, a hő meg csak utána emelkedik!Szerintem mérd tovább és majd emelkedni fog! :)
Dóri95
2017-02-02 10:44:44
Sziasztok! Kissè tanácstalan vagyok... Ovu tesztem tegnap pozitív lett de a hő nem akar emelkedni. Köszönöm a vélemenyeket! :)
Andi198729
2017-02-02 09:55:22
Nagyon szorítok neked KKay! Ott lesz a kis babóca, és legközelebb látni is fogják, bízz benne, az Isten megsegít! Én is küldök sok sok ölelést, és pozitív energiát :)
Mircsi
2017-02-02 09:01:44
Jashmine??
Az enyém ma ilyen.
KKay11
2017-02-01 20:03:25
Még annyi, hogy visszanéztem és a kimaradt után kB. 5-6 nappal mutatott halvány pozitívat. Talán ez is bíztató.
KKay11
2017-02-01 20:01:38
Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat!
Nem haragszom Eprike! Minden benne van a pakliban, és jobb mindenre felkészülni.
Ma este beszéltem az orvossal. A hcg szintem 1300 mlu.
Ami szerinte ne add túl.sok infót, mert ettől még bármelyik variáció lehetséges.
De annyi megnyugtató volt, hogy ha feltételezzük, hogy minden rendben, akkor tegnap nem is kellett volna látnunk. Így még lehet reménykedni.
Hétfőn vagy kedden újabb vérvétel és okosabbak leszünk.
Köszönöm a segítséget és a támogatást!
Még remélem a legjobbakat!
Eprike
2017-02-01 15:18:46
KKay :( Jaj nagyon sajnálom :S
Nem tudom, hogy bizakodni lehet e még, mert, ha mensi szerint 7 hetes lennél ha 1 héttel hosszabb is a ciklusod mert később volt ovu akkor is 6 hetesnek kellett volna már lenned... de 5 hetesen is petezsákot, vagy minimum felritkulást látnak :S
Bocsánat, hogy nem bíztatlak, de inkább készülj fel lelkileg, hogy sajnos mégse lesz babóca aztán érjen pozitív dolog, ha még is van :(
Úgy emlékszem időben teszteltél pozit, így kellett volna látnia már valamit :S
Jaaj istenkém :( Azért drukkolok nagyon, hogy valamit csak elnézzen a doki :S
Nagy ölelés és kitartás!
KKay11
2017-02-01 13:51:31
Sziasztok!
Semmit se látott, se petezsákot, semmit.
Nagyon furcsa és felkavaró élmény volt, nem is tudtam odakoncentrálni, mikor elmondta, hogy mik a további teendők.
Vérvételen voltam, az eredményt ma este megmondja, abból már ki tud indulni.
Ma tapasztaltam egy enyhe barnázást.,
Nem tudom, mit jelent ez....
vagy elment a baba, vagy méhen kívül van ( de semmilyen tünetet nem tapasztaltam)
lehet, hogy későn fogant...