Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2017-02-01 12:00:52

KKay, nyugodj meg! Hogyhogy nem látott semmit? Se petezsákot, se szikhólyagot, vagy csak még az embriót nem látta?
Tímeaaa9118
2017-02-01 07:15:24

Szia Kkay én úgy gondolom hogy később volt ovud ezért meg csak 6 hetes vagy talán. Mindenképp menj el vérvételre. Sztem csak nagyon pici a baba. Meg ha elhalt volna én úgy tudom hogy az vérzéssel jár. Szval drukkolok neked nagyon
KKay11
2017-01-31 19:46:00

Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.
Most voltam orvosnál, de nem látott semmit. :(
Az utolsó mens első napja alapján majdnem 7 hetesnek kellene lennem.
Az orvos szerint, 3 variáció van: elhalt, méhen kívüli vagy túl pici.
Holnap megyek vérvételre. Nagyon kétségbe vagyok esve.
Valakivel történt hasonló? Tapasztalat?
Ha jó, ha rossz, kérlek osszátok meg velem!
Köszönöm előre is!
Mindenkinek jó egészséget és jobb híreket!

Jashmine
2017-01-30 12:48:27

Köszi! Holnapra eldől. Ma leesett már 36,8-ra.... :/
Eprike
2017-01-30 07:06:09

Jashmine szépike a görbe :) Szorítok :D
Jashmine
2017-01-29 14:56:18

Sziasztok.Jelenleg ilyen....
Mircsi
2017-01-28 15:38:48

Sziasztok!
Régen nem írtam.
Kismamáknak szívből GRATULÁLOK!!!
Az első hónap görbéje, a műtét óta.(2016.okt. 24
Andi198729
2017-01-28 13:36:52

Jelus, én a méhpempőt úgy fogyasztottam, hogy amikor megjött mensi, akkor a mensi 1 napjától az 5. napig, tehát amíg el nem múlt, addig nem szedtem, akkor volt a szünnap, és kb.a ciklus 6. napjától kezdve szedtem, a következő mensi 1. napjáig. Reggel éhgyomorra, és este vacsora után. A méhpempő az ovulációt támogatja, növeli az LH szintet, azonfelül a méhnyálkahártyát erősíti. Aztán hogy ennek köszönhetem-e vagy nem, de biztosan hozzájárult a sikerhez. Én még most is szedem, az erősítés miatt.
Jelus
2017-01-28 09:17:26

Andi köszönöm, hogy szorítasz nekem :)

Lenne egy kérdésem, te a méhpempőt végül is hogy használtad? A Ciklusod első napjától kezdted szedni, vagy miután elmúlt a mensesed, attól a naptól?
Eprike
2017-01-27 15:20:39

Sziasztok!

Dorka gratula a 30 héthez :D Mindjárt finish :D

Dóri üdv köztünk, előfordulhat korai ovu, de lehet csak kezd alakulni, még nem biztos, hogy most lesz :) Pár nap és kiderül.

Renáta én egyszer voltam MM-ben Tűű dokinál, kontrollra már babásan érkeztem :) IR és pajzsmirigy gondom van, IR-re kaptam gyógyszert és harmadik ciklusban megfogant a talán kukacos manónk :D Mindenképp jó, ha mész MM-be minden orvos nagyon jó ott jókat lehet róluk olvasni, de csodákat nem lehet ugye senkitől várni :S Türelem játék az egész.
A jó kezelésnek meg meglesz az eredménye :) Érdemes hangsúlyozni, hogy babát szeretnétek.

Sok sikert mindenkinek!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!