Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Bius27
2020-03-01 19:53:59

Köszönöm bevike! Szívből gratulálok!
bevike
2020-03-01 17:25:47

Bius nekem volt, elég friss az élmény, én is azt hittem hogy megfog jönni. Nekem a 8-dik dpo-n volt, nem volt sok, de azért jól látszott a bugyin, utána betettem egy tisztaságit és arra is lett egy kevés. Tehát azért nem épp egy csepp, de nem is sok. És a hőm picit leesett, kb 2 tizedet, másnap egyből fel is ment 37-re és azóta is annyi. 11-dik dpon teszteltem és már látszott a csikoscska :) Drukkolok!!! :)
Bius27
2020-03-01 17:10:33

Köszönöm a válaszokat! Még rendes vérzésem nincs, mennyiség sem annyira sok, inkább barnazok. Akinek esetleg volt beagyazodas vérzés, annak mennyiségileg mennyi volt vagy milyen, hány napig tartott?
zsuzsi09
2020-03-01 17:02:12

Bius - az Euthyroxot január 11-től szedem én is, nekem a múlt havi ciklust meghosszabbitotta 31 napos lett tőle a ciklusom, soha életemben nem volt ilyen. Olvastam róla, hogy bekavarhat a ciklusba ls magasabb hőket is eredményezhet... még a luteálisomat is egy nappal kitolta, kiváncsi vagyok ebben a ciklusban hogy alakul.

Igy állok:
Málna27
2020-03-01 11:58:48

Doriana, Bevike: Szuper hírek! :) :)

Bius: Nekem volt olyan ciklusom, amikor peteérés előtt 1 hétig elég sok gyógyszert szedtem a fogamra. El is kezdtem barnázni 9 nappal peteérés után. Valószínűleg nálad is a gyógyszer kavart be.
bevike
2020-03-01 11:50:04

Köszönöm lányok! Ma is erősebb mint tegnap, úgyhogy remélem rendben lesz :) Kb két hét múlva tervezek dokihoz menni, addig úgy tudom h fölösleges.
Jól tudom? Szorítok mindenkinek hogy sikerüljön és ez az év hozza meg mindenkinek a pocaklakót
Meli19802
2020-03-01 11:46:10

Bevike gratulálok ott van a csík. :)
Józsa ne add fel még.. :)
Rosie teljesen megértelek én sem lennék másként. Lehet pont, hogy így gondolod az hozza meg a gyümölcsét.
Én így vagyok tesztelek a 10. naptól. Voltam nődokinál megvizsgált uh-n nézett meg egy domináns tüszőm volt és több 3-5mm. Aminek örülök, hogy a jobb oldalon is voltak pici tüszők. Itt volt egy dermoid cisztám amit tavaly vettek ki és eddig senki nem látott még ott tüszőket úgy tűnik szépen beindult ő is. :) Kért több vizsgálatot tőlem is még két vetélés után és lesz egy átjárhatóságim. És páromnál is kért több vizsgálatot.
rosie
2020-03-01 08:27:37

Bevike Doriana gratulálok nektek! :-):-) :-) :-) :-)

Én ebben a hónapban meg szerintem az elkövetkezendő összes többiben ...nem hőmérőzök,nem szedek táplálékkiegészítőt semmit sem és akkor vagyunk együtt ha jól esik...még azt se jegyeztem fel mikor jött meg és a peteérésem se érdekel...besztrájkoltam :-)
Hajni0919
2020-03-01 08:05:13

Én érdemben nem tudok ehhez hozzá szólni. Nem szedtem olyan gyógyszert.
Velem akkor fordult elő h ilyen hamar jött amikor nem volt pé-m.

Én most így állok..
Bius27
2020-03-01 07:45:34

Nrekm ma megjött a 22. napon, meg soha nem volt ilyen 28-31 napos ciklusaim voltak mindig is. Antibiotikumot szedtem a 12. naptól ill euthyroxot most kezdtem el. Tapasztalt valaki ilyet a gyógyszerrel kapcsolatban? Elvileg okozhat menstruációs zavarokat.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!