Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Bius27
2020-03-08 17:16:49

Natus: Szerintem nem késő, mivel LH csúcs akkor van/ pozitív mielőtt az ovuláció bekövetkezik, onnantól 12-24-48 óra a legalkalmasabb elméletileg. Mi 4 napig minden nap próbáltuk előtte két nappal utána kettővel, különböző időpontokban, mégsem sikerült, előtte 3 hónapon át szintén....de azt is nehezen tudom elképzelni, hogy minden baba akkor fogan, abban a 12-24 órában amikor épp ovuláció van...illetve kérdés, hogy valóban megtörtént-e az ovuláció.
Natus
2020-03-07 11:12:15

Mi van olyankor, ha második napja pozitív az Lh teszt, de mondjuk a mai erősebb mint a tegnapi. Tegnap este együtt voltunk, ma is érdemes lehet vagy inkább holnap este? De az már lehet késő nem?
Ötletek?
Méhszáj nyitva, fent van...
Köszi
Micike03
2020-03-07 09:26:13

Sziasztok,

Mivel a múlt hónap nem volt sikeres, így gondoltam ebben a hónapban jobban rákészülök a dolgokra, vettem mikroszkópot, ovu tesztet, ill. voltam ultrahangon.
Tudom, hogy ez még “csak” a második próbálkozós hónap, lehet, hogy túlzásnak tűnik az ultrahang de nem vagyok egy mai csirke, 37 éves vagyok és a nagymamámnak pont ekkor múlt el örökre a havija!!! Ezért volt bennem egy kis félsz, hogy működöm-e még. Szerencsére van 3-om gyermekünk de nagyon szeretnénk még egy kisbabát :-D
28 napos ciklusaim vannak eddig mindig 14.napon éreztem a peteérést.
Mára vártam az ovut!
Ultrahangra csütörtökre kaptam időpontot, gondoltam ott már látszódnia kell a domináns tüszőnek ill. méretéből lehet majd következtetni az ovura.
De már hétfőn, kedden este páfrányos volt a mikroszkóp de nem hittem neki. Ill. szerda este az ovu teszt is pozitív volt meg volt t.fehérje nyák is, a hőmérőzésnek se hittem, mert a legkisebbem beteg, elég húzós éjszakáink voltak.
Csütörtökön az ultrahangon már csak azt láttuk, hogy kb. előző nap, szerdán megtörtént a kilökődés... :-o nyákom este volt még.
Szóval jól lekéstük :-( Apával vasárnap voltunk utoljára együtt, nem nagyon reménykedem, hogy életben maradtak szerdáig a spermiumok....
Eszembe se jutott, hogy nem a 14.-ik napon lesz ovum :-(((
Persze így visszanézve teljesen egyértelmű volt minden jel!
Visszakerestem a kislányomnál készített görbémet és nàla is előbb volt, a 12.-ik napon.
Mára a grörbe is betette, igaz egy nappal későbbre....
Most nagyon amatőrnek érzem magam, mentségemre szóljon mielőtt eldöntöttük, hogy levetetem a spirált (nem hormonos volt), mindig a 14.-ik napon éreztem az ovut...ill. az első próbálkozós hónapban is oda rakta a görbe.
Jó kis lecke volt, legközelebb résen leszek!
Szóval várom a következő alkalmat...

Lion86
2020-03-06 20:46:37

A délutáni szerintem pozitív :)
Natus
2020-03-06 20:03:03

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=704IMG_20200306_195706.jpg
Lányok, a mai már pozitív ugye?
Tojásnyák is van már.
Andi198729
2020-03-05 20:44:16

Milla gratulálok a kis hölgyhöz:) szép nevet választottatok neki:) hát reménysugár az nem igazán van.a babánk elvesztése és lassan 2 év sikertelen próbálkozás után érlelődik bennem a beletörődés gondolata és a gondolataim elterelése.
Milla880529
2020-03-05 18:39:46

Bius, én 2,7-es értékkel estem teherbe. Ahhoz, hogy teherbe ess, a 3-as érték is jó, szerintem, hogy terhesség fent maradjon és minden rendben legyen, ahhoz kell 2 alatti érték. Nekem ezért is emelték az adagot, hogy kettő alá menjen az érték, ami most 1,17.
Milla880529
2020-03-05 18:36:50

Andi, annyira nehéz mit írni, mert saját bőrömön tapasztaltam én is, hogy igen, minden sikertelen hónap után egyre elkeseredettebb voltam. Remélem lesz valami reménysugarad, amiből majd erőt nyersz a folytatásra.

Ma derűlt ki, hogy kislány lesz, eddig szégyenlős volt, erre mondta apósom, hogy tuti kislány. Választásunk a Zsófia névre esett.
Bius27
2020-03-04 19:38:27

Milla: Köszönöm a hozzászólást és gratulálok Neked!
Én is pm alulműködésre kaptam, azóta mióta szedem 3. hete ez az első mensturációm 23. napra rá megjött, nagyon minimális a vérzésem, szinte alig van. Nekem 28 maximum 30, 31 napos ciklusaim voltak mindig is és nagyon erős vérzésem minden eseteben, még a clostybegy mellett is. Nem igazán értem mi történik. Ez a legkisebb dózis ami van, ezt esetleg felezni lehetne, 1 hétig úgy is kellett szednem. Nem volt túl nagy gond a pm eredményemmel, legutóbb 3 volt, de azt mondták rá, ez is magas a terhességhez, viszont volt már 4 és 5 is korábban.
Leginkább azt olvastam, hogy késést okoz másoknál. Nekem ez a gyenge vérzés - már ha nevezhető annak - is furcsa, nem tudom hogy ez normális-e?
Andi198729
2020-03-04 19:00:24

Szia Milla jó hallani felőled és hogy minden rendben van:) meg lehet kérdezni kisfiú vagy kislány lesz a baba?
Köszönjük a jótanácsot segitséget. Én is annyi mindent tettem már a cél érdekében és semmi nem válik be.egyszerűen hihetetlen.a doki nem mondott semmit a sikertelen inszemet illetően csak hogy nagyon sajnálja még vissza se hivott konzultációra.rögtön irta fel a következő kör clostyt.én azonban nem szeretnék újabb sikertelen inszembe belevágni.most megyek vissza endodokihoz inzulinkontrollra és meglátjuk hogyan tovább.szerintem azt kell még rendezni.mert ha az nem rendeződött a 10.lombik se fog sikerülni.csak nem értem mi lehet még a gond az inzulinnal hisz 20 kg-ot leadtam diétázom tornázom.mi kell még? nagyon elkeseredtem hogy még az inszem sem sikerült pedig minden tökéletes volt 4 petesejt meg is repedtek szurival, megfelelő időben helyezte fel a spermákat kaptam progit aztán mégsem sikerült.én elvesztettem minden reményem hogy valaha sikerülhet még az életben.májusban lesz 2 éve a sikertelen próbálkozásoknak.a doki sem foglalkozik úgy a dologgal ahogy kellene.mindig a megnyugtatása.legutóbb csináltattam hormonsort és azt mondta rendben van holott a progim még mindig alacsony.9 lett igaz 2 nap múlva megjött mert a 23.napon voltam és kb.a 11 v.12 napon volt ovum.jelenleg a beletörődésnél tartok.elterelem a figyelmemet munka egyetem bőgőzés és a hónapban kezdem a nagymotorra a jogsi megszerzését az A korlátlant.legalább addig még ezt leteszem nem kell terhességre gondolnom hiszen terhesen nem lehet motorozni.itt pedig lesz rutin forgalom is aztán ha megvan szeretném kiélvezni a motorozás örömét mert gyorsasági motort szeretnék majd venni.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!