Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Milla880529
2020-03-04 15:31:09

Kép a pozitív LH tesztről:

https://kepkuldes.com/image/3mJL4P
Milla880529
2020-03-04 15:27:49

+info: Mikor voltunk együtt?

Pozitív LH teszt előtt 3 nappal, pozitív LH teszt napján és másnap.
Milla880529
2020-03-04 15:17:02

Régen jelentkeztem. A hetek csak úgy pörögnek nálunk :) Már betöltöttük a 21. hetet. Tudom, hogy nem vagyunk egyformák, de ami nálam meghozta a sikert:

Kb. 3 hónapot mértem a hőmet, amikor rádöbbentem, hogy sajnos nekem nem válik be. Fórumon itt a lányok tanácsára vettem 30-as erősségű LH tesztet októberre, na hát mondanom sem kell, hogy egyből kimutatta, hogy hol van az ovulációm, abban a hónapban fogant meg a babánk :)

Pre-diabéteszem van, 750-s Merckformint szedtem rá, mellette diétáztam és 2 hetes Insumedes diétát csináltam - tovább kellett volna, de kiderült a terhesség, így abba kellett hagynom. Hozzáteszem 10 kilót fogytam 3 hónap alatt.

Pajzsmirigy - szedtem a gyógyszerem.

Ugye nekünk 1 év alatt nem hozott sikert - nem jött össze a baba - így októberben még voltunk Debrecenben a Kaáli Intézetben Fekete István doktor úrnál, aki petevezeték vizsgálatot csinált.

Tudom hogy nagyon nehéz, főleg aki több éve próbálkozik - de ne adjátok fel.

Én hittem, hogy sikerülni fog, hisz sok mindent megtettem a cél érdekében :)
Fontos az is, hogy fejben lásd, hogy van - nem lesz - hanem van!

Sikerülni fog higgyétek el - én is sokat nyomoztam - sokat sírtam - reménykedtem - de októberben a vizsgálat előtt csak annyit mondtam:
2020-ban babánk fog születni!
Milla880529
2020-03-04 15:04:48

Andi, sajnálattal olvasom, hogy az inszemináció nem sikerült :(

Mit mondott az orvos?
Milla880529
2020-03-04 15:04:04

Bius, Az euthyrox tablettát mire kaptad? Én letroxot szedek a pajzsmirigy alulműködésemre. Nekem beállította a ciklusomat, lehet neked is be fogja.
Milla880529
2020-03-04 15:02:18

Józsa, Nagyon sajnálom :(
Andi198729
2020-03-03 13:14:00

Józsa, nem sikerült, megint megjött? Hidd el nem vagy ezzel egyedül, én is ott tartok, hogy inkább élek, többre megyek vele, minthogy az állandó sikertelenség határozza meg az életemet. Sajnos vagyunk így egy páran hogy minden próbálkozás ellenére, hiába teszünk meg mindent, nem akar sikerülni. Ebben sajnos én sem a szerencse szülötte vagyok, egy halvaszülés, és további lassan 2 éve tartó sikertelen próbálkozások, közte egy sikertelen inszemináció :(
Jozsa85
2020-03-03 09:52:17

Csajok!
En elhuzok innen!Feladtam.Megyek elni! Sok sikert Mindenkinek!
Sziszi259
2020-03-03 06:57:00

Bevike gratulálok! :) igen 2-3 hétig fölösleges dokihoz menni. Én két hét után mentem és azt hittem, hogy már 6 hetes vagyok, de mint kiderült csak 5 hetes voltam, így szívhang sem volt még. Szóval két hét múlva kellett újra mennem, akkor már 7 hetes voltam szívhanggal :)
Bius27
2020-03-02 14:53:59

Sajnos mára rendesen megjott. A kérdésem az lenne, hogy akinek menstruációs zavart okozott az euthyrox tabletta, annak mit javasolt az orvos szedje tovább vagy esetleg kellett csökkenteni az adagot? Magán orvosnál voltam de központi előjegyzés van tehát közvetlenül csak akkor tudom neki feltenni a kérdést ha újabb konzultációs időpontot kérek tőle, email írtam neki, talán válaszolni fog... 1 hónap múlva megyek vissza hozzá az akkori vereredmenyeimmel amire van idopont de addig sem tudom mi legyen.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!