Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
BKATA77
2017-03-27 01:57:21

Igen Eprike nem baj ha te negatívan látod,nem bántódom meg rajta:)
Nekem nem csak most van fehér folyásom kb 2 hete eléggé intenzíven van.
Igen nekem már túl hosszú is ez a ciklus. Amúgy nekem menszi előtt vizes folyásom van kicseppen mint amikor megnyitsz egy csapot,átlátszó.
Ez teljesen más folyás,tudom mire gondolsz. A szárazság amit te írsz nekem az menszi után és ovu előtt van.
Akkor is azt mondtad(feltételezted)hogy nem akkor volt az ovum amikor én mondom,pedig akkor volt lh teszt is megerősítette 37. ciklusnapon,hiába esett le utána rá 1 hétre a hőm :) Hányingerem is folyamatosan van. Mindent feljegyzek tüneteket,érzeteket magamon. Ami még a hőt magasan tarthatja az egy cysta. Hát majd meglátom már remélem:)
Kira84
2017-03-26 14:27:15

Sziasztok én ma így állok,olyan mint egy hullámvasút..
Eprike
2017-03-26 13:03:29

Szaby, nagyon szépen fent van a hőd pár nap és kiderül!

Kata, neked is szépen maradt a hőd, és tudom, hogy én vagyok mindig az aki a negatív dolgokat leírja XD Bocsánat érte :)

Ezt is csak olvastam és tapasztaltam: Mensi előtt a folyás mensire utal gyakrabban, így indul meg a méhnyálkahártya leválás. Terhességkor a mensi előtti szárazság a jellemzőbb, nálam így is volt - majd kb 6. héttől kezdett el folyásom lenni, na azóta bőven van.

De hangsúlyozom a miértjét csak olvastam ami logikus is, bár sokaknál bő folyásnál is már baba volt :) Meg neked azért már késik is jó pár napja, így simán lehet, hogy már a babuci okozta folyás van :)

A hőd megint feljebb van, nagyon szorítok, hogy tényleg kislakód legyen :)
BKATA77
2017-03-26 11:51:52

Sziasztok
Ez nekem a mai. Elég sok fehér folyásom van
Szaby86
2017-03-26 09:54:06

Sziasztok pár hónapja írtam utoljára a fórumra, de amikor időm engedi nyomon szoktam követni. :)
December sajnos volt egy missed ab műtétem, a 8. héten, első terhesség volt. :( :(
Azóta megjött 2-szer is a menstruációm időben.
Most márciusban kezdtünk bele újra a baba projektbe.
30-31 naposak a ciklusaim.
1 hete kb. petefészek és méh szurkálásokat érzek, melleim érzékenyek.
De tudom ez lehet annak a jele is, hogy megjön.
Jelenleg így áll a görbén, szerintetek? :)
Mindenkinek sok sikert és kitartást kívánok, a kismamáknak pedig boldog babavárást!! :)
BKATA77
2017-03-25 22:12:30

Minimum a 6 óra alvás legyen meg. De egyébként ezt én már próbáltam leteszteltem. Ébredéskor ugyan annyi hőt mérek mint fél órával később pdig akkor már ki keltem az ágyból, Wc és a kávém is meg volt. Kb 2 óra elteltével mérek má hőt ébredés után. Én így működöm,nem tudom másnál hogy van ez. Ha gondolod próbáld ki:)
Kira84
2017-03-25 21:19:09

BKATA77 Szia, igen remélem a második fázisban már nem lesz gond? Viszont most hogy óra átállítás lesz nem kavar ez be a hőmérőzésnek? Hiszen 1 órával hamarabb ébredünk? Vagy ez nem befolyásolja?
BKATA77
2017-03-25 16:01:35

Kira ez még olyankor nem annyira lényeges az elején ha még ugrál is a hőd az nem gond. A luteálisba ne ugráljon inkább az a mérvadó:)
Kira84
2017-03-25 15:28:26

Igazából a ciklus 4 -napját ki húztam mért adatnak ,mert amit én mértem nem mérvadó, mivel pont akkor éjjel megállt a kazán,és nem volt fűtés a lakásban és hidegebb volt,bent,na meg legalább 3 x voltam fent...
Kira84
2017-03-25 15:21:36

Így állok ma, nem sok változás történt..

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!