Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szia Kira miért méred a hődet?? Ne haragudj meg érte de nem értem hogy ha a doki úgyis megmondja h mikor lesz péd akkor minek stresszelsz? En direkt nem mérem.... Meg am.is ha 2naponta együtt vagytok tuti nem csúsztok le róla de a doki tuti megmondja mikor kell akciózni :) Tényleg nem megbántani akartalak csak segíteni akarok.
Kira84
2017-03-28 09:46:53
Sziasztok lányok,ma megint lentebb ment a hőm,viszont erős görcseim voltak reggel ,nem tudom mi ez lehet csak a gyógyszer csinálja..
Szaby86
2017-03-28 05:37:44
Köszönöm Andi a drukkolást!! :)
Nem tudták megmondani konkrétan, hogy miért nem maradt meg a babám, de progeszteronhiányra volt esély, mert kb. az 5-6. héttől barnás vérzésem volt, arra kaptam gyógyszert, de nem egyből. A vérzés elmúlt, de sajnos a baba nem maradt meg. :(
Hogy későn kaptam-e meg a gyógyszert, vagy más oka volt nem tudni.
Azt javasolta az orvosom, hogy ha újra pozitívat tesztelek akkor már onnantól kezdjem el megint szedni a progeszteront a biztonság kedvéért.
Ma ilyen a görbém:
Kira84
2017-03-27 22:39:39
Mircsi, Szia, hát nem tudom mi lesz ebből,nekem ez a 2-dik hónapom amit Clostilbegittel kezdtem ,amit érzek van hogy néha a petefészkeim egyszerre vagy csak az egyik nyiladosik,ezt olyan 3 napja érzem, meg olyan mintha nyomás lenne az alhasamon mint amikor meg akar jönni.Gondolom próbálkozik a szervezetem.Igazából pár nap és eldől hogy lesz e peteérésem, na meg tüsző repedésem,mert a múlthónapban nem repedt meg..
Mircsi
2017-03-27 21:44:51
Sziasztok.
Kira nekem 11. Napon már 18 mm.
Te is a 11. Napon vagy, nehogy hamarabb legyen ovu...figyeld. mert szerintem a csütörtök már gyanus.
Amúgy nekem 14-15-16. Napon szokott ovum lenni, de a gyógyszertól hamarabb volt.
De ez csak az Én véleményem.
Sok sikert kívánok.
BKATA77
2017-03-27 20:12:13
A görbém lemaradt:)
BKATA77
2017-03-27 20:01:47
Sziasztok!
Igen Eprike vérvétel ezt én is tudom. Nem én kattanok be amint látom hanem te fogsz lassan:)
Tüneteket(létező) nem lehet produkálni. Folyás és hányingert hogyan lehet produkálni ezek látható és érezhető jelenségek:)
Pont ez az én vagyok aki nem beszélem be magamnak ha így lenne naponta tesztelgetnék,nem szabad rá görcsölni.
Eprike ne idegeskedj (miattam), nehogy valami bajod legyen:)
Köszi Andi:) a hozzászólást.
Lányok megy a drukk akinek még nem sikerült.
Akinek meg igen azoknak jó babavárást kívánok.
minacintia1996
2017-03-27 17:40:43
Andi: múlthét kedden volt,és akkor voltunk eggyütt is!
Andi198729
2017-03-27 15:46:16
Minacintia, mikor volt pontosan az ovud? Ha múlthéten, és esetleg együtt voltatok akkortájt, akkor elképzelhető, hogy beágyazódás. Ha viszont nem, akkor érdemes elmenned orvoshoz, ha huzamosabb ideig érzed a szurkálást.
minacintia96
2017-03-27 15:11:01
Andi: ovuteszteltem de már volt! Eddig soha nem szúrt igy ezért aggódok!