Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Andi Köszönöm!! Remélem én is, hogy minden rendben lesz!! Nem szeretném újra átélni a missed ab-ot, sem lelkileg, sem fizikailag. :(
Szívből Gratulálok a pocaklakódhoz!!!!!! Továbbra is minden rendben lesz meglátod!!!
Minacintia nekem a hasszúrkálás ovu után kb. 1 héttel kezdődött, az előző terhességnél is, és most a hónapban is így volt.
Szerintetek mikor érdemes tesztelnem? Szombatra gondoltam, hogy addig várok és ha továbbra sem jön meg akkor tesztelek.
Ez a mai görbém:
global
2017-03-28 17:52:31
Szia Andi!Mindenképp tesztelek még holnap!Ma 11h körül már majdnem egyforma volt a két csík, 2 perce csináltam megint tesztet és már a teszt csík erősebb mint a kontroll!Így most tuti hogy már erős pozitív, akkor lehet hogy csak a 21 nap reggelén lesz az ovu?Nekem múltkor is úgy volt hogy pozi utáni napon negatív lett a teszt!Köszi!
Tímeaaa9118
2017-03-28 16:43:54
Kira értelek teljesen mostmár és ne haragudj ha undok voltam esetleg :/
Andi198729
2017-03-28 15:24:53
Global, az is lehet, hogy a 21. napon lesz ovud, van, akinek 2 napig is pozitív az ovutesztje, mindenesetre ovu akkor van, amikor a pozi ovuteszt után először újra negatív az ovuteszt. Tesztelj még holnap, és akkor pontosan tudod majd, ha negatív, akkor valóban holnap van az ovud. Mikor volt ma pozitív, reggel? Mert úgy szokott lenni, hogy 12 órán át lehet pozitív, aztán 24 óra múlva van ovu, általában.
mistimi
2017-03-28 13:12:00
sziasztok! global mindenképp beszélj a dokiddal, de szerintem is még korai, az csak akkor lett volna jó, ha tényleg most is 28-29 napos lenne a ciklusod. Anno én is beszívtam így, mert még nem tudtam hogy pontosan mikor kell menni, aztán kijött egy kb. 2-es progiszint, mert még csak utána volt ovum, és mehettem újra.
Nálam semmi extra. Ma szedtem be az utolsó clostyt, hétfőn megyek dokihoz akkor leszek a 13. napon, tekintve az én hosszú ciklusaimat szerintem még bőven időben, ovu előtt, de remélem azért majd már látszani fog, h alakul-e vmi peteérés odabent..már várom :)
global
2017-03-28 12:04:04
Igen tudom!A dokinak mondtam azt mondta ha 28-29 napra szokott megjönni akkor így menjek, de ma még beszélek vele!Pénteken mennék és holnap lesz ovum! A dokim egybe endokrinológus is szerencsére! :)) De köszi!Lehet kitolja jövő hétre! :))
copfos
2017-03-28 11:58:08
global. a masodik u.n. 21. ciklusnapi vervetelt az ovulacio utan kb. 7 nappal ajanlott elvegezni. ha holnap mesz, es csak ma volt ovud, akkor ez a masodik vervetel fals eredmenyt mutathat.
global
2017-03-28 11:51:52
Sziasztok!Andi ezek remek hírek!:))Gratulálok!
A has szúrka lehet beágyazódás szerintem is! :))Szorítok!
Én sokáig nem mértem a hőmet, ma vagyok a 19. napon, ma lett pozi az ovu teszt!Elég későn lesz ovu, csak holnap(cn 20)!Pénteken megyek a második vérvételre és cukor és inzulin terhelésre!Akkor majd írok!
Addig is nagyon szorítok mindenkinek hogy pozitívat tesztelhessen!
Andi198729
2017-03-28 11:43:29
Minacintia, akkor simán lehet ez a szurkálás a beágyazódás jele :) Nekem is az ovu és együttlét után egy héttel volt érezhető a szurkálás. Szorítok ;-)
Szaby, nagyon szép a görbéd, drukkolok, hogy sikerüljön és meg is maradjon a baba, igazad van, lehet, hogy progeszteronhiány lehetett az oka, arra utalhatott a barnázás, és a vérzés. De most majd kapsz gyógyszert rá időben, és minden rendben lesz :)
Én tegnap voltam ultrahangon, akkor épp aludt a picurkánk :) Minden rendben van, gyönyörűen vert a pici szíve, a méhszájamat is megvizsgálta a doki, az is rendben van. A kombinált teszt eredménye és a toxémia szűrés eredménye az lett, hogy alacsony kockázat, úgyhogy megnyugodtunk :)
Kira84
2017-03-28 11:34:27
Tímeaaa9118 Szia, az igaz hogy doki megnéz, de mivel pajzsmirigy alul működésem is van, így a hőmet is nyomon akarja követni,a nődokim is meg a az Endokrin dokim is,tudom fura de minden szempontból tudni akarják mi a helyzet már csak azért is mert túl sok vetélésem volt már..,2 évvel ezelőtt is mire mentem uh-ra már nem látta s Tüszőt, így csak a vak szerencsére voltam bízva,hamarabb volt pém 2 nappal, és csak a hőgörbéből derült ki,Csak sajnos 8,5 hetesen elment a baba...
Szívből Gratulálok a pocaklakódhoz!!!!!! Továbbra is minden rendben lesz meglátod!!!
Minacintia nekem a hasszúrkálás ovu után kb. 1 héttel kezdődött, az előző terhességnél is, és most a hónapban is így volt.
Szerintetek mikor érdemes tesztelnem? Szombatra gondoltam, hogy addig várok és ha továbbra sem jön meg akkor tesztelek.
Ez a mai görbém: