Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Elvileg azt írják, ha a pozis nap után először negatív, akkor van ovu, máshol meg az van, hogy a pozi teszt után kb. 36 óra múlva van ovu, de gondolom, mindenki másképp működik, más a szervezetünk. Nekem is úgy volt, hogy 01.02-án volt pozi az ovuteszt kora délutánig, aztán este már halványabb volt, másnap meg már alig látszódott a 2.csík 01.04-én meg már nem is volt 2.csík. Mindenesetre nem tudom, mikor lehetett pontosan az ovum, 01.03-án, vagy 01.04-én.
global
2017-03-29 11:12:35
Sziasztok!Most teszteltem ami negatív lett, a tesztcsík sokkal halványabb mint a kontroll, de még látható, akkor ez negatív és ma van ovu, vagy csak holnap lesz?Fontos lenne a vérvételem miatt!Köszönöm ha valaki ír! :))
Kira84
2017-03-29 09:43:34
Eprike, Szia pont tegnap késő este kaptam el, már majdnem éjfél volt.. Még kérdezte is komolyan akarom hiszen émelygek, én meg mondom neki na ná .hátha most sikerül be a baba...
Eprike
2017-03-29 09:34:34
Kira, igen teljesen normális főleg clostyval úgy még durvább :D A hőd is megugrott. Maradjon is fent :) Apát meg még ma is kapd el :D
Kira84
2017-03-29 09:21:28
Tímeaaa9118, Szia semmi gond, nem voltál undok, :)
Kira84
2017-03-29 09:19:54
Sziasztok, tegnap előtt,meg tegnap, iszonyú hányingerem volt,tudom hülye kérdés de a peteérés okozhat ilyesmit? Mert mára meg teljesen elmúlt.
Így állok ma..
Szaby86
2017-03-29 07:59:58
Igazad van és jól tetted, hogy elkezdted magad is intézni a vizsgálatokat!!
Köszönöm, jelentkezni fogok!
Eprike
2017-03-29 07:52:45
Természetesen vérvétel nélkül is szedheted, ha pozi a teszted :) Ezt a részét jól tanácsolta a doki így nem kell várni a vizsgálattal és lehet csökkenteni a vetélés esélyét :) De csak, ha pozi a teszted, mert, ha nem akkor a progi miatt nem fog megjönni a mensid :S Vagy csak egy hét késés után...
Szóval csak ügyesen :)
Azzal viszont nem értek egyet a dokival, hogy minek a hormon vérvétel...
Engem se küldött senki sehova évekig, pedig ránézésre is látszott, hogy túlsúlyom van aminek ezer oka lehet ami mind akadályozza a babásodást.... mind csak annyit mondott kicsit diétázzak.
Vetélés után mindent magam intéztem magánban és naná, hogy minden kiderült... meg is maradt a következő terhesség :)
Szóval nem kell mindig hallgatni a dokira, főleg, ha csak egy sima vérvételről van szó ;)
Na de szorítok és jelentkezz ám, ha ott a két csík :D
Szaby86
2017-03-29 07:40:42
Köszi Eprike a tanácsot!!
Fura akkor a dokim, mert ő azt mondta, hogy nem kell vérvétel, hanem ha késik pár napja vagy pozitívat tesztelek akkor kezdjem el szedni a progeszteront.
Azt mondta ártani nem árt.
Kb. 2 hete voltam nála rákszűrèsen, és akkor kérdeztem hogy esetleg vérvételre kaphatnèk-e beutalót, hogy megnézzék a hormonokat, de azt mondta, hogy egy vetèlès után még nem szükséges. :( pff szomorú hogy így állnak a dolgokhoz.
Ezért úgy döntöttem hogy ha holnap se jön meg akkor már kezdem is a progeszteront, meg persze tesztelek is.
Eprike
2017-03-29 06:37:44
Szaby én tartom magam az elméletemhez, hogy nem érdemes sok időt várni a teszteléssel és érdemes progeszteront nézetni egyből ahogy pozi a teszt. Ilyenkor a napok is sokat számítanak mikor kap gyógyszert az ember, ha szükséges :S Én a missed ab után nem várt napján már vérvételen voltam másnap kaptam is a pótlást.