Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Minacintia, hőgörbét vezetted, vagy ovuteszteltél? Elképzelhető, hogy ovud lehetett esetleg, azért volt a szurkálás.
minacintia96
2017-03-27 13:46:51
De már jó pár napja azelőtt nem voltunk eggyütt
minacintia96
2017-03-27 13:45:31
Tegnap voltunk eggyütt de már az előtt már szúrkált de utánna mégjobban és még mindíg tart!
Andi198729
2017-03-27 13:09:30
Minacintia, mikor voltatok együtt a pároddal, és ahhoz képest mikor kedzett el szúrni a méhed? Mert nekem együttlét után egy hétre rá kezdett el szúrni. Akkor zajlott a beágyazódás.
Andi198729
2017-03-27 11:58:26
Sziasztok, Mistimi, nekem a baba az első méhpempős hónapban sikerült, amikor csináltam a kúrát, úgyhogy én csak ajánlani tudom, mert nekem meghozta a sikert :)
Kata, nagyon gyanús, hogy ott van az a baba, mert mensi sehol, hő fent van. A folyásról jut eszembe, nekem is volt ovu után kb egy héttel, csodálkoztam is rajta, hogy ennyire bőséges, és azóta is van, mindennap, bőségesen. Nekem az volt az első gyanús jel.
Szaby drukkolok neked, hogy újra sikerüljön a baba, azt nem mondták végül, hogy mi volt az oka annak, hogy nem maradt meg a babád? Mert akkor hátha tudnának segíteni, hogy ez még egyszer ne fordulhasson elő.
minacintia96
2017-03-27 11:43:41
Sziasztok! Tudnátok segiteni?, mert eggyütt voltam a párommal és nagyon elkezdett szúrni a méhemnél, és azóta is fáj. Mitől lehet ez? :(
mistimi
2017-03-27 11:26:27
sziasztok! Kira olvasd ezt el szerintem hasznos, sok mindent írnak a hőgörbékről:
http://babatervezok.otthona.net/hoemerseklet-alakulasa.html
nekem is van ingadozás..csatolom az én görbém.
Kata: már én is tűkön ülök :)
Kira84
2017-03-27 11:00:04
Sziasztok ,Még mindig ugrál,.Csütörtökön megyek uh, hát nem tudom hogy lesz ebből peteérés vagy csak megint apró tüszőket fog látni a doki.. Bár csodák vannak,lehet csak türelmetlen vagyok..
Eprike
2017-03-27 06:45:57
Kata, vérvétel :D Még mindig azt mondom, mert a végén bekattansz és magad produkálod a tüneteket :D Én már lekapartam volna a falat ennyi idő után xDD
Csinálj valamit, mert már én izgulom halálra magam érted :D
Rá rá hajrá :D
Terhességi bő folyás.... hát hogy én hogy utálom xDDD betét nélkül létezni sem lehet -.-" XDDD
BKATA77
2017-03-27 02:06:24
A normális terhesség alatti folyás lényeges jellemzője,hogy tejes jellegű,színtelen vagy fehér és nincs szaga. Ha megszárad a színe sárgás lesz. A normális folyás okozója a magasabb hormonszint és a megnövekedett véráramlás.
Megjegyzem: Simán lehetek már 6 hetes:)