Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
BKATA77
2017-03-22 10:54:30

Andi én is ebben reménykedem. Akkor ne teszteljek holnap? Nem fogom kibírni. A 14 dpo napon volt először a nagyfokú hányingerem hajnal 5-kor keltem fel rá,vissza sem tudtam már aludni. Azóta is vannak kisebbek a nap folyamán.
Eprike
2017-03-22 10:52:36

Kata én azt is eltudom képzelni, hogy még csak a 11. dpo-n vagy, mert volt még egy nagy leesés, és lehet csak utána tudott megrepedni... sajnos ezt nem lehet tudni. Viszont, ha meg korábban akkor már illett volna egy nagyon halvány valaminek lennie :S
A hőd szerintem sem esett sokat, bőven jó tartományban van még. Várj még két napot tesztelj újra. Ha nem esik le a hőd és negatív a teszt próbálj egy hcg vérvételt. Annál biztosabb nincs.
Szerintem két napon belül kiderül.

Nagyon drukkolok!!!
Andi198729
2017-03-22 10:51:21

Kata, eszembe jutott még valami, előzőleg írtad, hogy talán 2 peteérésed is volt ebben a ciklusban, kétszer esett le a hőd, és ha a második hőleeséstől számoljuk, akkor még csak a 11.DPO-n vagy, tehát még van remény :) Várj még 3 napot, és reméljük, nem jön meg.
Andi198729
2017-03-22 10:46:44

Kata, a tünetek alapján hátha van remény a babára! Szerintem várj még pár napot, és ha addig nem jön meg, akkor tesztelj újra. Ne aggódj a hőd miatt, annyira nem zuhant le, 36,9, az még magasnak számít, akkor lenne gond, ha mondjuk 36,5-re zuhant volna le. Hátha nem jön meg a mensi, és végre pozitív lesz a teszt.
BKATA77
2017-03-22 10:32:45

Én is ezt gondolom. Ha azt számolom ovu után 14 nap akkor tegnap 3 napja késett és negatívott mutatott a teszt. Talán még várhatok vele, nagyon sok olyat hallottam a nem várt után 4-5 nappal teszteljen először nem mindenkinél a hcg egyformán termelődik. Sőt sok olyat is olvastam van akinek először 8-10 hetesen mutatja a teszt,pedig már orvosnál is volt éa tudja hogy babás. Sok minden előfordulhat. Holnap újra tesztelek. Hányinger,has puffadás,mell viszketes, bimbo bizsergés mind ezek a tünetek meg vannak nekem. Inkább a hő az ami miatt aggódok picit hogy lentebb ment. Az egyik barátnőmnek a vérben lévő hcg magas volt viszont nehezen ürült vizeleten keresztül és neki sem volt a pisi tesztje pozitív, csak a vérveli hcg volt pozitív.Nem naagykönyv szerint működöm ez látszik is ebből a ciklusból:)
mistimi
2017-03-22 10:12:51

Most láttam, hogy írtál Kata, hát ahogy én visszaszámolok nálad szerintem már mutatnia kellene a tesztnek. Nem tudsz esetleg elmenni vérből nézetni hcg-t, vagy esetleg nődokihoz, hogy csináljon egy ultrahangot. Bár még az sokat nem mutatna, max. a méhnyálkahártya állapotod lehet mérvadó.
mistimi
2017-03-22 10:08:16

sziasztok! Na végre megjött. Most már tutira. Megnéztem otthon és nekem a nődoki a mensesz 3. napjától 5*1 clostyt írt, szóval én így fogom szedni. Sokan kezdünk most új hónapot. Mindenkinek kívánom, hogy sikerüljön!
Kira84
2017-03-22 09:28:48

Ma így állok. :)
Kira84
2017-03-22 09:27:34

Tímeaaa9118 .Szia még Január elején nézték,előtte meg okt.-ben nézték akkor meg 1,75 volt.A doki szerint csak a téli időszak miatt emelkedett meg az érték,de azért felemelte a dózis ne hogy gond legyen ha terhes leszek,végre megint,,
BKATA77
2017-03-22 09:14:40

Sziasztok
Tegnap teszteltem de negatív lett. Igaz most a hőm is ment kicsit le, menszeszem sem jött még meg,hát nem tudom. Szerintetek nem kellene már mutatnia a tesztnek ha van valami?
Ez nekem a mai

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!