Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Blake1757
2017-03-23 21:53:33

Sziasztok!
Rég jártam erre :)
Hamarosan visszaolvasom, mik történtek mostanában :)
global
2017-03-23 20:30:32

Szia!Én 1,5 hónapja szedem, nagyon jó, a bőröm szebb lett tőle!A ciklusról még nem tudok mit írni, ha most is egyenletes lesz majd az Lh fázis akkor az attól lesz!Én mannavitát rendeltem de nem olcsó!
mistimi
2017-03-23 15:14:07

sziasztok! Nagy ma a csend...Bár sok mindent én se tudok mondani, holnap indul a clostyszedése nálam. Csajok szedett/szed valaki méhpempőt? Mik a tapasztalatok? Honnét szereztétek be?
BKATA77
2017-03-22 13:16:50

Igen Andi csak nem egy hét elteltével van az hogy 2 pesejt érik meg abbol lesznek az ikerek. Nálam egy hét telt el a a második leesésemnél. Tehát ez kizárva tutira:)
BKATA77
2017-03-22 13:14:32

Igen Eprike azt halljuk,olvassuk ha hányinger van akkor már kimutathato a nagykönyv szerinet:) De egyikünk sem nagykönyv szerint működik legalább is én biztos nem. Azt a mindjárt megjön érzést sem érzem azt én 12 dpo naptól éreztem és még rá 2 napon. Én menszit onnan tudtam mindig is hogy már előtte egy héttel fájt a mellem és 12-13 nap a luteálisom attol több még nem is volt. Viszont nagyon viszket a cicim. Most is hányingerem van ha eszek rá valamit akkor mulik kicsit. Tesztelni holnap tesztelek ha addig nem jön meg. Soha nem barnázok menszi előtt sem. Nekem egyből piros vérzés jön.
Csak fehér fojásom van hol jobban hol kevésbé . Igen nekem egy vérvételi hcg kellene csak sajnos csak jövőhéten tudok menni. Addig csak lesz valami már
Andi198729
2017-03-22 13:12:53

Az egy ciklusban való kétszeri peteérésről jut eszembe, hogy ez azért előfordul, kétpetéjű ikrek esetében, itt különböző ondósejteknek két petét sikerül megtermékenyíteni, tehát ez abban az esetben fordul elő, amikor egy nőnek egy cikluson belül két peterérése is van ( hiperovuláció).
Andi198729
2017-03-22 13:02:26

Kata, akkor mégiscsak a 37.napodon volt meg az ovud, mikor először leesett a hőd, akkor ma vagy a 18.DPO-n, ha jól számolom. Igaza van Eprikének, hogy próbáld meg a vérvételt, az biztosabb, mert ki kellene már mutatni a HCG-t a szervezetedben, amennyiben baba van. Márpedig valami biztosan lehet, ha hőd magasan van, mensi sehol, és már meg kellett volna jönnie. Kíváncsi vagyok, és nagyon szorítok neked :)
Eprike
2017-03-22 12:07:49

Kata én nagyon drukkolok, viszont ha hányinger van akkor már kimutatható hcg is. Én a vérvételre voksolok :D
BKATA77
2017-03-22 11:10:43

Igen Andi olvasható volt ilyen de én nőgyógyásztól meg kérdeztem ezt és azt mondta nincs 2 ovulácio egy ciklus alatt
BKATA77
2017-03-22 11:01:03

Eprike erre már én is gondoltam,de ez 2 okból is lehetetlen. Az egyik a 37 ciklusnapon volt az lh tesztem totál pozitív erősebb volt a teszt csík rajta,másnap is csináltam lh akkor már negatív volt. A második ok pedig 1 cikluson belül nincs 2 ovulácio ezt nőgyógyásztól tudom. Továbba még az is azt támasztja alá hőm alapján hogy volt ovu mert utána rá napok is magas hők voltak tehát megtörtént az ovuláció

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!