Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kedebab
2017-04-24 11:01:56

Mistimi igen nagyon egyszerre vagyunk:-).Nekem 13nap szerintem az lh fázisom.Én elvileg péntekre nem várom.De mivel clostys hónap nem tudom h felborult-e bármi.
Andi198729
2017-04-24 09:54:32

Global, megvolt már az ovud? Ha jól emlékszem, úgy írtad, hogy április 23-án,tegnap volt pozitív, akkor szerintem ma vagy holnap várható az ovu. Szerintem nyugodtan csinálhatsz napközben is tesztet, az a biztosabb, ha többször is tesztelsz egy nap. Én is januárban 2 óránként teszteltem, amikor már látszódni kezdett a 2.csík, nehogy lecsússzak az ovuról, mert az LH csúcs csak rövid ideig tart.
Kira84
2017-04-24 09:46:58

Andi198729
Szia, igen én is sajnálom a baj csak az hogy most már 6-éve próbálkozunk,persze voltam terhes csak nem maradtak meg.Most meg sajnos belestem a saját csapdámba olyan nagyon beleéltem magam hogy sikerült mint egy gyerek...., De hát a természet az szelektál,persze azért reménykedünk hogy csak sikerül majd idővel..
mistimi
2017-04-24 09:34:54

szia global, hát nagyon izgulok, azon gondolkodom, hogy veszek egy szuper érzékeny tesztet és holnap reggel ellövöm, elvileg vannak olyanok amik beágyazódás után 3. napon már mutatják, szerintem nekem akkor volt beágyazódás mikor 37-re visszament a hőm, éreztem is egy kis érzékenységet, és kkor már elvileg holnap az után leszek az 5. nappal...aztán lehet, h jól pofára esek...nem szokott ilyen magas lenni a hőm, visszanéztem mert ez most már a 7. vezetett hónapom, eddig össz vissz egyszer volt, hogy 37,15-re felment egy nap, de 37,27pl. amit szombaton mértem még sose volt. csak most attól is félek picit hogy nehogy ciszta miatt legyen ilyen magas a hőm, nekem sajnos pco-m van többek között, így az is esélyes...de persze nagyon bízok a babában...nektek pedig sok mókát ezekre a napokra, biztos, hogy meg lesz előbb-utóbb az eredménye :)
mistimi
2017-04-24 09:30:37

Tényleg Kedebab, majdnem hogy napra pontosan egy időben vagyunk.
neked általában hány napos az lh fázisod? te hogy tervezed mikor tesztelsz?
nekem elvileg csüt-pénteken nem kellene megjönni.
Viszont pont úgy fog alakulni, hogy csütörtökön is min. 1 órával korábban kell majd kelnem mint szoktam, ill pénteken meg 2-3 órával is korábban, mert utazunk el. Én mindig reggel 7 kor mérem a hőmet, így azok a napok csalósak lesznek, mondjuk a szerdára is kíváncsi leszek, mert nekem menzesz előtt kb. 2 nappal már el szokott indulni visszafelé a hőm.
Drukkolok mindenkinek! Szerintem a május a legjobb hónap az évben, remélem idén ez sokunknak különlegesen szép hónap lesz.
global
2017-04-24 09:28:31

Mistimi nagyon szép a görbéd! :))
Máskor is fel szokott menni ilyen magasra?
Már a 12 napon vagy és nem esett nagyon a hő, ez biztató nagyon!szorítok!
Andi198729
2017-04-24 08:31:40

Sziasztok, Kira, sajnálom, én is nagyon drukkoltam, hogy baba van a dologban, de ne add fel! Nekem sem elsőre jött össze, szeptembertől próbálkozunk, és a baba januárban jött össze. Én is átéltem pár csalódást, hozzád hasonlóan, teljesen megértelek. Az a düh és csalódottság, amikor megjön, és nem érti az ember, hogy miért nem sikerült, mikor jó időben történt az együttlét, minden stimmelt, akkor miért nem?

Mircsi, gratulálok, a legjobbakat kívánom! Minden rendben lesz, meglátod :)

Global, köszönöm az érdeklődést, jól vagyunk, a közérzetem továbbra is jó, nem visel meg az időjárás, szerencsére.
Kedebab
2017-04-24 08:10:04

Mistimi nagyon szép a görbéd!!!Mi nagyjából ugyanott járunk a hónapban:-)
mistimi
2017-04-24 07:39:32

Ez az enyém!! Izgulok!!
Kedebab
2017-04-24 07:34:03

Nekem ma ilyen:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!