Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
global
2017-04-26 05:35:43

Szia newsee!Akkor én azt mondanám hogy akár a 15 cn is lehetett az ovu, ha nem éreztél semmit, nekem amikor napokig ugyanannyi a höm akkor mindig az utolső nap volt ovu és után valamennyit emelkedett!Én már 5 hónapja ovu teszten élek! :))
global
2017-04-26 05:32:37

A görbe lemaradt! :))
global
2017-04-26 05:31:50

Sziasztok!Nekem a rendszer átrakta ma az ovumat keddre, de szerintem hétfőn volt!Szóval így állok ma a 2 dpo-n, nem sokat emelkedett a hőm! :((
Remélem ez nem jelent semmit!
newsee85
2017-04-25 21:41:26

Szia global! Nem vettem aztán ovu tesztet maradtam a hőmérőnél. Tényleg a 6.nap kb? Aaaa de jó lenne ,remélem igazad lesz.De nem érzek semmi :s ailyenkor szokott már puffadni az alhasam meg hőhullámom is van de nost semmmi.
global
2017-04-25 21:31:29

Szia newsee!Sok mindentöl lehet, hogy leesett, de azt mondják a 6 napon tapad hozzá a méhfalhoz a petesejt, és utána kezdődik a beágyazódás! :))
Használtál ovu tesztet?A rendszer jól húzta be az ovut?
newsee85
2017-04-25 21:08:37

Hát akkor ezt nem tudtam jól.Azt hittem ovu napján esik le de akkor előtte 24 orával?
Tesztelni mensi kimaradás előtt 10-es érzékenyűvel talán érdemes reggeli elsőből. Én meg szoktam várni legalább a mensi napját mert volt már hogy 30 napon teszteltem (ciklusaim 26-29 naposak) ,negatívat és aznap délután meg is jött :(
global
2017-04-25 20:57:56

Nem is néztem hogy mistimi du tesztet csinált! :((
Szerintem akkor még biztos nem mutatja,mert nekem az első 2-nél is csak 2-3 nappal azután mutatta halványan mikor már meg kellett volna jönni, akkor is csak a reggeli és 25-ös teszttel!
global
2017-04-25 20:55:39

Én úgy tippelem hogy vasárnap éjjel volt valamikor ovum,aztán reggel meg fel ment mire mértem!Nekem volt már többször olyan hogy leesett és rá másnap 2 tizeddel fel ment, aztán harmadnap ugyanott maradt és akkor volt ovu, a teszt is ezt mutatta!Szóval én abba hiszek hogy ovu előtt 24h leesik mert akkor picit az ösztrogén termelődik!De sok helyen olvastam hogy 2-3 napig is tarthat mire megreped a tüsző!
newsee85
2017-04-25 20:39:00

Sziasztok! :)
Mistimi ,Kedebab nagyon bíztató a görbétek.Hajrá! :) Mistimi miért nem csinálsz egy reggeli tesztet? ;)
Kedebab mindenképp írd meg a reggeli teszt eredményét.
Global szerintem is meg volt az ovud.Bár sose értem itt hogy jelöli mert úgy tudom hogy ovu napján esik le a hő, vagyis akkor neked vasárnap volt ovud.Ha kezd emelkedni azt jelenti hogy már megvolt az ovu, ezután a sárgatest kezdi termelni a progreszteront emelkedik a hő. De javitsatok ki ha nem jól tudom.:) Szerintem tényleg az ovu teszt a legbiztosabb.
Nekem leesett ma a hőm ovu után 6.nap de ennyire még sose, 2 tizedet.Reméljük hat a páromnak a Folandrol :)
Van valakinek a Folandrollal kapcsolatban tapasztalata valami infoja?Mert nem nagyon találok róla még semmit inkább csak külföldi oldalakon de ott jókat. :)
mistimi
2017-04-25 18:41:00

Köszi a vigasztalást. Én valahogy minden ilyen női dologban lassabban működök mint az átlag. Remélem ezért negatív még.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!