Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mistimi
2017-04-26 13:13:48

Jucus: én azt találtam a neten a cikk cakk görbéről, hogy azért lehet ilyen mert, hogy sárgatest hiányában nem termelödik progeszteron. Esetleg egy progeszteron szintet érdemes lenne nézetned, bár az is úgy lenne a jó, ha ovu után 7 nappal tudnál menni, de ugye kérdés a görbe alapján, hogy neked mikor lehetett. Ovu tesztet nem használtál esetleg?
Andi198729
2017-04-26 12:28:33

Jucus, nekem az tűnt fel a görbéden, hogy a hőd többször is leesett 36,4-re. Nem marad tartósan magas, hanem mindig visszaesik, cikk-cakk görbe, és ilyen görbénél nem biztos hogy van peteérés. Nekem ilyen volt a novemberi ciklus, 3X esett vissza a hőm, akkor tuti nem volt peteérésem. Nem tudom, voltál-e már orvosnál, hogy esetleg érdemes lenne akkor elmenni, hogy ez kiderüljön. Nem azt mondom, hogy állandó jelleggel lehet ez, de van egy évben olyan hónap, vagy kettő, amikor egy nőnek nincs peteérése, és ez lehet pont egy ilyen hónap.
Jucus78
2017-04-26 12:04:49

Sziasztok!

Én a mai napig csak kb tudom 4-5 nap intervallummal a peteérésem.
Arra lennék kiváncsi, hogy amikor hirtelen leesik a hőm (7 nappal az első hőleesés után 9-10.nap majd a 16-17-ken) akkor az jelent-e valamit.Visszatérően kétszer esik a hőm. Akkor a második hőleesés után kb mikor lehet peteérés? Jó lenne napra pontosan tudni, mert nálunk a napi, két naponta együttlét nem mindig jön össze, inkább a 4-5 naponta.
global
2017-04-26 09:00:45

Sziasztok!
Newsee, nagyon szépen felugrott, ez jót is jelenthet!Mistimi a kevés alvástól is lemehet a hő nagyon! :))
Kedebab, szépen alakul a hőd!Szorítok!Én 1,5 hétig azt éreztem hogy mindjárt megjön mindkét terhességben! :))
Dorcsa még simán felmehet! :))
mistimi
2017-04-26 08:46:33

Köszi Kedebab! Neked nagyon szép a görbéd. Nagyon drukkolok! Szerintem nagyon jól teszed, hogy nem tesztelsz a nem vártig. Én már megbántam. Szerintem én a következő hónapban nem is mérek, elvileg megyek új nődokihoz, aki majd uh-n nyomon követ így tudni fogom, h hogyan alakulnak a dolgok. Nagyon szarul aludtam egyébként fennt voltam 3 órától kb. óránként, meg csomószor levert a víz, folyton a hőmérőzéssel álmodtam, meg h leesett a hőm 36,8-ra. Szóval szerintem én kicsit átestem a ló túloldalára, így most a következő hónapban tuti nem mérek.
Kedebab
2017-04-26 08:21:40

Mistimi az még simán visszakúszhat!!!Hajrá!!!
Kedebab
2017-04-26 08:20:09

Sziasztok Csajok!Nem teszteltem ma,mert tegnap olyan fura érzésem volt,mintha megjönne ma vagy holnap.A hő nem esett,de megvàrom inkább a nemvárt napját!
Dorcsa88
2017-04-26 07:49:25

Sziasztok!
Nekem ma így alakult a hõm.. csak reménykedni tudok és bizom benne h a hõm elindul fel felé.
mistimi
2017-04-26 06:20:49

Sziasztok! Hàt én ma így. Esett a hőm 37,06ra
newsee85
2017-04-26 06:08:25

Szia global! Nem tudom a ciklus.hu meg 12. napra huzta be az ovum.Viszont ma 36.8-ra felkuszott a hőm

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!