Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
newsee85
2017-04-23 08:29:58

Én így állok ma
global
2017-04-21 21:32:32

Sziasztok!Nekem általában 29-31 nap között változik, de inkább 29-30!Szóval csak 11 nap körül van az Lh fázisom!
newsee85
2017-04-21 20:45:54

Sziasztok!
Global: 13-16 nap között szokott ovum lenni általába, a hőmérős módszerrel, ritkán érzem.Érdekes hogy dél körül szoktam érezni pedig sokaknak hajnalba van ovuja elvileg. Lehet nekem akkor napközbe van? Ovutesztet nem vettem még. Hány naposak a ciklusaid?nekem 26-29 között mozog. Együtt izgulhatunk.;) Ne aggodj szerintem az alacsonyabb hő miatt, szerintem attól is függ mennyit alszol.Most kicsit később mérek reggel ebben a ciklusomban így töbvet tudok aludni és az én 35,9-36,1 es alaphőm most 36,3 körül mozog inkább.
Kira: nagyon sajnálom tudom milyen érzés.Igaz nekem még "csak" egy éve van minden honapba ez a csalódás (vkinek több ideje) de nehéz így is.Új hónap új esély ne add fel. Mi is most vagyunk túl a párommal mútéteken ami gátolhatta a teherbeesést úgyhogy mi is új reménnyel indulunk.Most szedi 1,5 hete párom a Folandrolt,kívánxsian várjuk a hatását. :)
Mircsi:őszintén gratulálok!!!Problémamentes boldog babavárást kívánok!
Mistimi: megy a drukkk!!!! ;)

Tímeaaa9118
2017-04-21 18:42:14

Sziasztok Sajnos én is új hónapot kezdtem :( Kira sajnálom de tuti sikerülni fog :D Én is szedem a bromot...
Gratulálok Mircsi örülök neked :D Boldog babavárást kívánok :)
Timi szép a görbéd csak maradjon így :D
global
2017-04-21 16:38:34

Hűha Mircsi ez szuper!gratulálok!Ezzel reményt adsz mindenkinek! :))
Miért nem jelentkeztél ezzel az örömhírrel! :))
Nagyon szorítok!
Mircsi
2017-04-21 15:06:14

A szöveg nem ment el.
Múlthét szerdán 6.5 mm es petezsáknak imponáló képletet látott a doki, azt mondta kb 4 hetes lehetek. Pár nappal voltunk, mikorra nem vártam.
Clostys hónap. Illetve a 23. Nap volt egy kis maszatom akkor felírt progit.
Jövőhéten kedden megyek újra, akkor leszek éppen hat hetes.
Izgulok.bárcsak már június legyen
Mircsi
2017-04-21 14:55:55

Sziasztok!
Szia global
global
2017-04-21 12:10:14

Szia!Nekem ugyan nem csináltak prolaktin terhelést de a doki megelőlegezte a bogyót rá az előzmények és IR miatt, én 2xfél tabit szedek a következőből, BROMOCRIPTIN 2,5 mg-os, de szerintem ez vényköteles!Szerintem ettöl lett alacsonyabb az alaphőm is, mert a hypofízisre hat! :))
Egyik ismerősömnek is így ment el az első babája, és neki azt mondták, hogy ez nem gond,mert benne van az első 12 hétbe, amikor ez nagyon gyakran ok nélkül is megesik, lehet hogy nem volt életképes!Tudom ez nem vígasztal!Sajnálom!
global
2017-04-21 12:04:18

Sziasztok!Örülök Kíra hogy nem tűntél el teljesen! :))
Sajnos én clostyhoz nem értek, de ha nem csinálsz bajt akkor szedheted szerintem! :))
Jönni fog az a picike amikor nem is várod! :))Szorítok!Fel a fejjel!
Timi szerintem akár beágyazódás is lehet és attól visszamegy picit a hő!
Én fertinetről rendeltem 25 érzékenységű, ami bevált!1-2 nap alatt kihozzák és 25 db kerül olyan 3500 körül azt hiszem!Csak még korán van az ovunhoz, általában 17-20 nap között szokott lenni, így csak a 16-17 nap körül szokott a teszt pozi lenni!Csak reméltem hogy a bogyók előrébb hozzák egy kicsit! :))
Szaby örülök hogy minden rendben veletek, ha hánysz az jó mert akkor meg van az a hcg aminek kell!:)) Pihenj sokat és sok folyadék!
KKay11
2017-04-21 12:02:32

Sziasztok!

Már nagyon régen írtam ide a fórumra. Februárban volt egy vetélésem, első terhesség, kb. 7 hetesen.
Csináltattunk vérvizsgálatot,nézték a hormonokat is.
Azt mondta a doki, hogy minden eredmény szép.
A terhességem idején a prolaktin volt magasabb, ami miatt szükséges volt a mostani vizsgálat.
Nem volt szükség művi eltávolításra, magától kiürült.
Már 2 vérzésen túl vagyunk, még megvárjuk a harmadikat aztán próbálkozunk.
Mit tanácsoltok, ha újra teherbe esem, milyen gyógyszerekre, vitaminokra van szükség?
Akinek volt hasonló tapasztalata, hogyan kezelte a második terhességét?

Szép babavárást kívánok mindenkinek! És sikeres próbálkozást a várakozóknak!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!