Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Szaby86
2017-04-21 11:30:17

Sziasztok!
Köszi Eprike a jókívánságokat!!
Bízunk a legjobbakban!!
Global köszi az érdeklődést, jól vagyok, leszámítva a mindennapi rosszulléteket, általában napi 1-2 szer hányok, főleg reggel -délelőtt és rossz a gyomrom.
Sok étel nem esik jól. olyan mintha fogytam is volna kb. 1-másfél kg-t.
A progeszteront szedem napi 3x1-et.
Mellette az elevitet és folsavat is.
Néha szurkál a petefészkem, de szinte mindig csak a bal.
Ha minden igaz, ma vagyok 7 hetes és 4 napos.
Legközelebb két hét múlva kell majd mennem orvoshoz ultrahangra, remélem akkor is minden rendben lesz.
Mindenkinek további sok sikert mielőbbi terhességet, és boldog babavárást!!
mistimi
2017-04-21 11:09:07

szia Global, szerintem a 36,2-es alaphő az még rendben van. Ezt írták az egyik oldalon:"A peteérés előtti alaphőmérséklet általában 35,8 °C és 36,7 °C között alakul." Szóval szerintem a tiéd teljesen rendben van.
Milyen ovu tesztet használsz amúgy.
Nekem a drága mülleres 15-ös erősségű folyton pozitív volt, a 40-es clearblue semmit se mutatott múlt hónapban, most a 20-as erősségű szépen mutatta. - + + - volt abban a 4 napban mikor használtam.
Én folyamatosan érzem a jobb oldalamon a petefészkem, pici szurkák, főleg mikor tegnap köhögtem, de most is, hogy ülök a gép előtt...már attól tartok, h csak beképzelem, asszem marha nagyot csalódok jövő héten, majd ha megjön.
Ilyen a görbém, picit visszábbment a hőm, de még mindig 37 körüli.
Kira84
2017-04-21 11:04:37

Sziasztok lányok,bocsi hogy csak így eltűntem,de nehéz volt megértenem a miérteket,,,, Sajnos megjött, ez a ciklus 2-napja.Sajnos ebből is látszik hiába van szép görbe és látják az uh az érett tüszőt, nincs rá garancia hogy az a kis jövevény meg is akar születni .Pedig tudod hogy mindent megtettél( Időzített együttlét,mindenféle vitamin,serkentő bármit be szedsz csak végre baba legyen) és mikor megjön meg csak nézel magad elé hogy mit rontottam el már megint de hiába az ember nem érti .Nem tudom most mi legyen egy kicsit elfáradtam,igaz van itthon még Closty egy teljes havi,lehet érdemes lenne még egy havit végig csinálni..................
global
2017-04-21 10:24:21

Sziasztok!Ma van a 14. cn, és eddig negatív az ovu teszt!Amit észrevettem hogy a bogyóktól alacsonyabbb az alphőm, eddig 36,4 volt a minimum, most meg 36,2!Ez nem tudom jó e!
Kíra jelentkezz hogy mi újság!Ha megjött akkor biztos most nagyon nehéz, én is már párszor átéltem!Ha esetleg leírod ide vagy megbeszéled valakivel akkkor könnyebb lesz hidd el!
Kata már nagyon régóta nincsen, remélem egyszer még jelentkezik!
Mircsi is nagyon eltűnt!
Andy, Szaby jól vagytok!Hogy bírjátok ezt a fura időjárást!?
Newsee akkor együtt izgulhatunk!Mikor szokott ovud lenni?
newsee85
2017-04-20 17:58:36

Sziasztok! Én is olvasgatlak titeket most nálam sincs semmi még én is a 13 cn vagyok global. :) Timi nagyon drukkolok szép a görbéd!
global
2017-04-20 15:54:33

Timi szépen megugrott a hőd! :))
global
2017-04-20 15:53:46

Sziasztok!Én mindig olvasom a fórumot, csak nálam most semmi érdekes nem történik!13. cn vagyok és várom az ovut!De mérni csak 3 napja mérek!Szorítok mindenkinek, én kíváncsi vagyok nálam mikor lesz ovu a gyógyszerek és diéta miatt!
mistimi
2017-04-20 10:23:35

sziasztok! mi újság csajok? nagyon el van tűnve mindenki..
Én ma így, nagyon szeretném egy héttel előre tekerni az időt, és akkor is ilyen szép magas hőt mérni :)
Kira84
2017-04-18 18:01:56

mistimi
Szia, teljesen igazad van sajnos én is azt hittem hogy sikerült,persze rossz a csalódás,de majd túl teszem magam rajta,csak ne éltem volna bele magam,de nem csak én a párom is csalódott,hát ez van...
mistimi
2017-04-18 15:50:28

szia Kira, hát nagyon sajnálom. Én saját tapasztalatból mondom, hogy a hőmérőzés sokszor kicsit becsapós, mert amikor ilyen szépen alakul a görbe sajnos már abban reménykedünk, hogy tuti sikerült, mert szép a görbe, de sajnos ez még nem garancia, saját tapasztalat, nekem volt h 37,1 fölé is ment a hőm, aztán sajnos még is megjött. De a lényeg, h neked látszik, hogy működik a szervezeted, van ovud és meg is reped, biztos, hogy sikerülni fog a közeljövőben, most picit engedd el, aztán utána új hónap új esélyek..
Nálam semmi extra, de még csak 5. dpo

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!