Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kedves Global!Igen első baba lenne:-)remelem mihamarabb lesz is:-))
A doki azt mondta elég biztató volt a méhnyálkahártya és a pete mérete is,szóval csak bizakodni tudok.Clostyval az első hónap.Napi 1-et szedtem a ciklus 3.napjától.Ha nem sikerül,következő hónapban 2-t kell.
Köszönöm a kedves szavakat.
global
2017-04-23 12:21:09
Bocsi elírtam a neved!Kedebab=Kendebab
global
2017-04-23 12:20:33
Szia Kendebab!
Mi csak 6 hónapja próbálkozunk de már ez is sok! :((
Én IR gyanús vagyok, és már van 2 kisfiam, de szeretnénk 3.babát!Ez az első hónapom hogy szedem a bogyókat és diétázom!Szorítunk nektek, hogy sikerüljön,első baba?Jöhettél volna előbb is, jó a társaság nagyon, igaz néha kicsit el-eltűnünk mikor hónap elején nem sikerül, de ez pár nap és újra itt vagyunk! :))
Kedebab
2017-04-23 10:54:20
Április 13.-án voltam uh-n.Akkor 1db 19,8mm tüsző érett meg:-).Azt mondta a doki h másnap vagy utána való nap van ovu.
Tímeaaa9118
2017-04-23 10:47:32
Szia Kedebab! voltál uh-n? Tudod mikor volt ovud?
Timiiiiiiiiiii :D drukkolok nagyon :D szép a görbéd....
Kedebab
2017-04-23 10:42:19
Sziasztok lányok!
Szeretnék csatlakozni a csoporthoz,másfél éve próbálkozunk és kiderült nincs rendesen peteérésem.Szóval ez az első clostys hónapom.A ciklus elején nem mértem.Annyira jó lenne h sikerülne a babó
Mistimi ez szépenmegy fel! :))
Szorítok!
Nekem meg ennyire alacsony nem szokott lenni! :))))
Remélem pár nap és nekem is jó magas lesz! :))
mistimi
2017-04-23 09:40:07
Mircsi nagy gratula a babához!!!
A többieknek pedig nagy hajrá!!! Ez a mi èvünk id lesz! Én így állok ma, izgulok, ilyen magas nem szokott lenni a hőm.
global
2017-04-23 09:10:10
Szia newsee!
Nekem még nem volt ovu, de látom neked már igen! :
Én ma 16cn vagyok du csinálok ovu tesztet, a tegnapit már jól lehetett látni, de még halványabb volt!Így mára várom a pozitívat, és talán holnap, vagy holnap után lesz ovu!
A doki azt mondta elég biztató volt a méhnyálkahártya és a pete mérete is,szóval csak bizakodni tudok.Clostyval az első hónap.Napi 1-et szedtem a ciklus 3.napjától.Ha nem sikerül,következő hónapban 2-t kell.
Köszönöm a kedves szavakat.