Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hát nagy volt reggel a kísértés, de annyi negatív tesztet láttam már, hogy nem álltam készen még.
Illetve szerintetek háziorvos is írhat fel progeszteron pótlást vagy csak nődoki?
mert múlt hónapban 2 hétig barnáztam progi hiány miatt, és most meg elutazunk 4 napra hét végén, nődokihoz nem jutok el és félek h nehogy ha összejött akkor progi hiány miatt ne maradjon meg...
global
2017-04-25 08:41:36
Szorítok Nektek lányok!Nagy izgalmas!Szerintem nagyon esélyesek vagytok mindketten! DRUKKKK! :))))
Én már nem bírnám és tesztelnék!Elméletileg a 12 napon már mutathatja! :))
mistimi
2017-04-25 07:44:08
Sziasztok! Global szerintem meg volt az ovu. Szépen megy fel a hőd, maradjon is így.
Kedebab: tök jó h felfelé ment a hőd, a tiéd is maradjon így. Hàt a hétvégén én is éreztem többször is nem azt h fáj csak olyan tompán a jobb oldalamat, de fogalmam sincs h mi volt. Azóta elmúlt. Nekem meg fenttmaraft a hőm, ha holnap nem kezd esni akkor az jót jelenthet. Tegnap vettek tesztet ami akár már mutathatja is menzi előtt 4 nappal. De nem mertem még ellőni. Talán holnap.
Drukk mindenkinek!!!
Kedebab
2017-04-25 06:57:12
Nekem ma ilyen:-)Ennyire magas a 12.napon sosem volt még,jajj annyira boldog lennék!Így is az vagyok,hogy felfelé ment.Tegnap este éreztem valamit odalent pár óráig.Nem erősen,csak tompán.Az mi lehetett?Azt hittem mensi előszél és reggelre esni fog a hőm,de nem.
global
2017-04-25 05:33:56
Sziasztok!Szerintem tegnap meg volt az ovu! :))
Szerintetek is?
Ti hogy álltok?
global
2017-04-24 20:08:15
Sziasztok!Most értem haza!Megcsináltam az utolsó tesztem ami annyira negatív, hogy már nem is látszik a második csík fehér háttér mellett sem!Szerintem ma volt az ovum, de reggel kiderül majd a hőből!Mindenkinek szépen alakul a hője, megy a drukk mindenkinek!Reggel jelentkezem!
Kedebab
2017-04-24 16:21:07
Newsee85 nagyon aranyos vagy,köszönöm a bíztató szavakat.Holnap reggel kiderül mi lesz szerintem.De nem vagyok ktségbeesve,minden úgy lesz ahogy lennie kell!Hiszem,hogy már nincs messze!És nagyon drukkolok Neked is!!
newsee85
2017-04-24 16:07:29
Sziasztok!
Global nagyon drukkolok! :) Nekem kezd felmenni szépen a hőm reméljük most fenn is marad :)
Kedebab: neked is szép a görbéd még visszamehet felfelé, az jó lenne :)
mistimi: mikorra nem várod? nagyon izgalmasan alakul a görbéd, remélem baba lesz belőle ;)
Lányok hinni, hinni, hinni sosem feladni, bennem is mindig ez van! :) Mindenkinek drukkolok!
Én így állok ma :)
Andi198729
2017-04-24 11:48:06
Global, drukkolok nagyon, ha ma is együtt vagytok, akkor biztosra mehettek :) Úgy gondolom én is, hogy vagy ma vagy holnap lehet ovud, a holnap reggeli hőből kiderül majd :)
global
2017-04-24 11:13:03
Szia Andi!Tegnap volt este pozitív az ovu tesztem jó erősen, sokkal erősebb volt a teszt csík! :)
Tegnap reggel voltunk együtt, meg ma du majd,ha ma este is pozitív akkor még holnap biztosan gyűrjük egymást! :))
Én úgy gondolom, hogy ma lehet ovum valamikor,sajna csak már 1 db tesztem van, majd ma rendelek megint a következő hónapra! :))
Úgy gondolom, hogy ha naponta egyszer együtt vagyunk az elég kell hogy legyen ha minden rendben alakul és a bogyóktól normális pete érik meg! :))
A dokim szerint 2-3 hónapon belül sikerülnie kell a babának!
Illetve szerintetek háziorvos is írhat fel progeszteron pótlást vagy csak nődoki?
mert múlt hónapban 2 hétig barnáztam progi hiány miatt, és most meg elutazunk 4 napra hét végén, nődokihoz nem jutok el és félek h nehogy ha összejött akkor progi hiány miatt ne maradjon meg...