Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hát global fogalmam sincs h hány napos az lh fázisom. Visszanézve a hőgörbéim se tudom eldönteni. De olyan 15re tippelem. Viszont most tuti h miután leesett a hőm másnap volt ovum mert éreztem.
newsee85
2017-04-27 06:49:35
Global szerintem is.Egyébként a 3 nap első és harmadik napján is pont együtt voltunk ugyhogy talán lesz esély.
global
2017-04-27 06:24:03
Sziasztok!Mistimi mondtam én hogy a kevés alvástól ment le! :))Szorítok nagyon!Milyen hosszú szokott lenni az Lh fázisod?
Newsee szerintem se akkor volt hanem azon a 3 napon amikor egyforma volt előtte, csak kérdés hogy melyiken! :))
newsee85
2017-04-27 06:07:06
Szia global! Tényleg ezért jo a lh teszt mert akkor neked se akkor volt ovud amikor a gép behuzta. Nekem is átrakta tegnap előttre, viszont a hőm ma is 36.8. Szerintem nem tegnap előtt volt ovum furcsálnám.
mistimi
2017-04-27 05:57:57
Morgen!!! Global ez jól megugrott... az enyém is visszakúszott 37,2-re. 14. Dpo... aholnapi mérésem viszont nem sokat mondó lesz mivel kb. Jahnali 4kor kelek az eddigi 6-7 helyett. Mondjuk ma is korábban kellett kellnem mint szoktam.
global
2017-04-27 05:44:53
Ez megint lemaradt! :)))
global
2017-04-27 05:44:29
"Hőemelkedéses" szép jó reggelt! :))
Ma én így állok,17cn-en volt ovu nem akkor amikor behúzta!Ma vagyok 4 dpo!Ti hogy álltok?
newsee85
2017-04-26 18:54:13
Sziasztok!
Mistimi:
Szerintem ez még nem akkora hőleesés hogy aggódnod kellene,még mehet felfele.drukkolok holnap legyen így. Temészetesen ha nem jól aludtál meg fenn is voltál emiatt is mérhettél kevesebbet.Ennyire ne stresszelj rá hogy már ezzel álmodsz :) ,persze tudom milyen amikor alig várod már hogy reggel legyen és kiváncsian várod mennyit mutat a hőmérő : D jaaj közbe már látom globál is megirta a hőleesés okát :)
Jucus:
Az én párom is ugy adta le a mintát hogy itthonról vittük és be kellett vele érni 1 órán belül.De mistiminek igaza van létezik otthon végezhető is de elég drága.Nekünk a minta vizsgálata is ingyenes volt, nem messze tőlünk az egyik kórházban csinálják sztk-ra.Érdemes utánajárni.
Dorcsa88:
Még mehet fel a hőd persze ! :)
mistimi
2017-04-26 13:43:57
Jucus ezeket az okokat találtam még cikk-cakk görbére, nem tudom, hogy esetleg nálad fennállhat-e bármelyik.
5 percig mérjünk digitális hömérövel, ne a jelzö hangig.
A digitális höméröben kimerülöben van az elem.
Egyes nök számára nem alkalmas a digitális hömérö. Analóg hömérö használata jobban beválhat.
Hömérsékletmérés a hüvelyben pontosabb, mint a szájban.
Zavaró tényezök kizárása, mint láz, alkohol vagy kevesebb mint 3 óra alvás.
Mindig ugyanabban az idöben mérjünk.
Illetve ha a párod ódzkodik elmenni dokihoz akkor elvileg lehet kapni pasiknak is otthon elvégezhető tesztet ami képes megállapítani a spermiumok mennyiségét az ondóban. Persze ez nem ad teljes képet, de gondolom, hogy esetleg kiindulási alapnak nem rossz.
Jucus78
2017-04-26 13:32:26
Ez egy korábbi görbém és pont akkor voltam progeszteron mérésen, ami 35,8 volt.A nődoki mondta is, hogy velem minden ok, a páromat viszont érdemes lenne megnézetni :)Ez még nem volt, mert ódzkodik az orvosi körülmények szerinti mintaadástól. De úgy hallottam, van ahol otthonról is lehet egy órán belüli beéréssel mintát adni.Az ovulációs nyálteszt nekem nem működött, az LH teszttel most próbálkozom :)