Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
global
2017-05-02 19:05:58

Szia!Nekem is volt ilyen aztán később volt ovu, és akkor mutatta is, ilyenkor csak próbálkozik a szervezet!Hát én ma hazajöttem melóból mert nagyon émelyegtem és hányingerem volt!Alig bírtam valamit enni!
Tímeaaa9118
2017-05-02 17:40:21

Sziasztok lányok. A tegnapi ovu tesztem talán pozitív volt de nem teljesen de a ma de.- i totál negatív volt most akkor mi is van?
Én ma igy állok!
Drukkolok mindenkinek:)
newsee85
2017-05-02 16:07:44

Igen tudom Eprike hülyeség volt napközben mérni :) Épp azt akartam írni hogy mikor mensim jön előtte tiszta kajás vagyok de most nem is vagyok nagyon éhes ez a furi.
Eprike
2017-05-02 15:35:17

Newsee ahogy mondtad napközbeni semmit nem jelent :D

Egyébként hozzátenném, hogy terhesség elején nem az éhség a jellemzőbb :) Hanem a nem kell semmi és kb csak azért esznek a kismamák, mert muszáj... én kb egy hónapig kaja nélkül napfényen eléltem volna, ha tehetem... xD Ritka ám, ha valaki az elején éhenkórász :D
newsee85
2017-05-02 13:46:59

Ja a másik tudom hogy nincs értelme de megmértem a hőmet fekve nemrég és 37.1 volt.Azért örülök hogy nem mértem 36.3-at például mert az napközbrn sem lenne jó most.Nemde? :)
newsee85
2017-05-02 13:40:07

Global nagyon nehéz ilyenkor megállni hogy ne teszteljen az ember már én is alig várom de attól félek csinálok egy halvány pozit aztán meg megjön akkor mégcsalódottabb lennék.egyébként émelygésem nekem is van néha meg néha rossz a gyomrom.sűrűn kell pisilnom is.de mint irtam már az a baj hogy mensi előtt is ugyanezek vannak. Éhes is vagyok meg nem is ez mondjuk duri mert mensi előtt mindig rámjön a zabálhatnék. :) Délelőtt olyan érzésem volt mintha megjött volna persze görcs sehol de mégis olyan érzésem volt.Alig mertem elmenni wc-re :D De hálisten semmi.
global
2017-05-02 11:52:34

Köszi!Ilyenkor mindig lemegy vagy stagnál a hőm az elmúlt pát hónapot figyelembe véve!:))
Lehet hogy megvárom a csütörtök reggelt! :))
Eprike
2017-05-02 11:24:12

Global, nagyon szuper a görbéd, de holnap még csak 10 dpo :) Ha jót akarsz 11. napnál hamarabb nem tesztelsz :D Csak azért mondom, mert nálam is 10. dpo-n 10es teszt full nega volt, míg másnap már a 25ös is halvány pozi volt :) De hajrá és émelygés már jó jel lehet ^^ Nagyon drukkolok :D
global
2017-05-02 11:15:23

Sziasztok lányok!Mindenki eltűnt nagyon! :))
Nekem reggel óta émelygésem van, még nem nevezném hányingernek csak úgy kevereg a gyomrom!Ha holnap így marad a hőm és az émelygés is megmarad akkor tesztelek! :))
global
2017-05-02 06:38:11

Hát én ahhoz kötöm hogy alakul a hőm, ha emelkedik akkor lehet hogy csütörtök vagy péntek reggel csinálok egyet, szombaton van a nem várt!
Szerintem ha holnap sincs maszatolás akkor megpróbálhatod, ha nem megy jobban le a hőd!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!