Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Tímeaaa9118
2017-05-04 13:01:02

Sziasztok tegnap este és ma is pozi az ovuteszt :D Én így állok ma...
Drukkolok mindenkinek!!!
global
2017-05-04 12:07:16

Lányok aki szedett merckformint annál volt akinek késett a menstruáció?És voltatok szarul menstruáció előtt 4-5 nappal?
Én hétfőtől máig nagyon szarul voltam!Émelygés, hányinger, szédülés, és nem tudom nem e a gyógyszertől van?Ma egy kicsit jobb de még nem az igazi!Pedig már 4 hete szedem lassan!Köszi
global
2017-05-04 12:02:23

Én augusztusig kaptam haladékot, utána kell gondolkodnunk a lombikon! :((
global
2017-05-04 12:01:35

Szia!Én nem aggódom már kicsit elengedtem a dolgot, így várom hogy megjöjjön, már 1,5 hete bejelentkeztem rákszűrésre, ez is azt bizonyítja, hogy már nem görcsölök rá annyira!Ami jó hogy már 3 kg körül fogytam! :))
Newsee, nekem is volt olyan hogy rózsaszínű folyással indult a menstruáció másnap meg is jött sajnos!Azért szorítok!De lehet baba is! :))
Andi198729
2017-05-04 11:46:15

Így van lányok, sohasem szabad feladni, mert a legtöbb nőnek nem rögtön sikerül, egy együttlétből a baba, kevés az olyan ember. Azt mondta annak idején a nődoki, hogy egészséges pároknál is, ha minden jól működik kell legalább félév, de az 1 év sem ad okot aggodalomra.Mindenkinek eljön az ideje, csak ki kell várni, még ha olyan nehéz is. Majd amikor a legkevésbé számít rá az ember, akkor jön össze, és ha nem ekörül forognak csak a gondolatai. Nekünk is mikor összejött, épp az új házunkkal voltunk elfoglalva, persze volt tervezettség is, de úgy voltam vele, vagy összejön vagy nem, ha nem, akkor próbálkozunk tovább.Higyjétek el, a túlzott görcsösen akarás nem vezet eredményre, mikor ez teszi ki az ember napját, hogy minden napja arról szól, hogy hőmérőzik, izgul, hogyan alakul a hő, beleéli magát, aztán jön a csalódás. Én is voltam így, és mikor az egyik kolléganőm mondta, hogy nem szabad rágörcsölni én is azt gondoltam, könnyen beszél, mikor neki összejött. De rájöttem, igaza volt.
newsee85
2017-05-04 11:39:04

Síroookkkkkk!!!!!!!!! Nem akarom hogy megjöjjön!
newsee85
2017-05-04 11:38:27

Kedebab szerintem 12 körül volt ovum nem akkor mikor behuzta. DE lányok elmentem wc-re es vmi rózsaszínes volt a wc papiron.Azóta semmi.De most meg fog jönni???
Kedebab
2017-05-04 09:16:48

Global iszonyat nehéz újra és újra erőt venni magunkon,de A mi időnk is eljön!!Tudja az a pici lélek,hogy várjuk nagyon!!
Newsee nagyon szuper a görbe,ígéretes!!A luteális fázis 14nap,nem?Akkor volt ovud mikor behúzta a vonalat?
Megy a drukk!!!
Engem a clostytól iszonyatos fáradtság gyötör.Nem egyszerű
newsee85
2017-05-04 08:10:49

Köszi Eprike!Én se akarom ám elhinni tesztelni se merek!Iigen most tényleg jó lett volna az ovuteszt de úgy voltam vele ha most se sikerül következő hónapba kipróbálom.
Eprike
2017-05-04 08:06:20

Hát, ha tényleg akkor volt ovud akkor terhes vagy görbe alapján. Ovutesztet kellene ám csinálni :D Sokat segítene :D Jaj remélem tényleg babucitok lesz ^^ Azért mindig izgi a ciklus vége :D Még, ha nem is az én ciklusomról van szó :) Szuggerálom a görbéiteket :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!