Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nálam ami fura kicsit az hogy ilyenkor már szokott fájni a mellem és most nem érzem , meg most van egy kis krémes folyásom, ami már rég nem volt ilyenkor!Mikorra nem várod? :)
newsee85
2017-04-30 07:28:54
Szia global.Érdekesen alakul a hőd tényleg.A fogyáshoz gratulálok merrt azért gondolom a te munkád is benne van nem csak a bogyóké. Hát jó lenne ha nem esne le hanem felfelé menne. Köszi a drukkot.Ilyen görbém egyébként tényleg sose volt még.Mindig ez a mensi előtti pár nap a legidegőrlőbb. Most nem.érrzek semmi puffadast az alhasamba mint szoktam inkabb enyhe görcsölgetés szerű de szokott mensi előtt is.Meg a cicim néha érzékeny de az is szokott mensi előtt úgyhogy ezekből nem lettem előlrébb majd a hőmtől inkább.
global
2017-04-30 07:14:30
Szia!Hát nekem mára elég sokat esett megint!Nem tudom ez mit fog jelenteni, de ha mégse sikerül akkor se fogok elkeseredni, már fogytam a bogyóktól 2,2 kg :))
Ez is nagyon jó dolog!És a doki is mondta hogy talán 2-3 hónap múlva fejti ki a gyógyszer a hatását!
Newsee szerintem ez nagyon esélyes a lépcsők miatt, főleg ha holnap megint felmegy!:))Szorítok
newsee85
2017-04-30 05:40:00
Jó reggelt!
Itt a görbém. Általában ezen a napon esik 2 tizedet a hőm ma csak egyet esett.Jó lenne ha a következő két napba nem esne tovább ahogy szokott ilyenkor.
Kira84
2017-04-29 16:26:28
newsee85 Köszi aranyos vagy,most még nyugodt vagyok,elterveztem hogy most nem élem bele magam lesz ami lesz alapon indultam neki...
mistimi
2017-04-29 10:08:18
Sziasztok! Sajnálom Kedebab. Sajna már én is barnátom. Délutánra vagy holnap tuti megjön
newsee85
2017-04-29 10:04:31
Sziasztok!
Global: huuu kösziii mindig uj és hasznos infot tudok meg tőled.a trifázis azt jelenti h 3x ugrik felfelé a hő,igaz? De jó lenne...
Kira jó hallani felőled.Örülök higy túljutottál a nehéz időszakon szerintem.itt mimdenki tudja milyen nehéz ilyenkor.Mély levegő és pozitív gondolkodás. Mindig ezt tanácsolják nekem is.Nehéz de hátha bevonza egyszer a kis csodát nekünk is. :)
Kedebab nagyon sajnálom :( Fel a fejjel új.honap új remény! Hátha a következő hónap a tied lesz pont. ;)
Drukkolok lányok!
Kedebab
2017-04-29 09:03:51
Sziasztok!Nekem sajna megjött,éreztemtegnap,hogy reggelre tuti megjön.Sebaj,új hónap,új remény!Nagyon drukkolok Nektek!!!!
Kira84
2017-04-29 08:29:41
Sziasztok lányok,végre sikerűlt túl tennem magam a múlt havi csalódáson, most újult erővel megint itt vagyok,és reménykedem hogy most majd sikerül.. Itt tartok most :)
global
2017-04-29 08:23:59
Szia!Szerintem vedd csak figyelembe,mert így trifázisos a hőd és az nagyon-nagyon jót jelent!A trifázisnak a 9.dpo-ig kell kialakulnia, és akkor nagyon esélyes a baba!Szorítok Neked! :))