Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Általában a 23-24 nap körül már szokott esni a hőm úgyhogy nekem a vasárnap és hétfői mérés lesz érdekes.
newsee85
2017-04-29 06:00:23
Sziasztok!
Global sokat nem esett de tény hogy igazad van ez még nem jelent semmit.azert szoritok hogy ennél jobban ne ijedjen meg a hőd és essen le.
Kedebab veled mi.ujság?mMit mértél ma?
Képzeljétek én ma 36.9-et mértem.Még sose volt ilyen magas.Rájöttem hogy a 18.napi és tegnapi hőleeséskor csak 4.5 órat aludtam és előbb is mértem 2 órával úgyhogy igazából akkor nagyon az nem jelent semmit,nem?Nem kell nagyon figyelembevennem.
global
2017-04-29 05:24:19
Sziasztok!Hát nekem megijedt a hőm, mert ma picit vissza ment, habár ez még mindig semmit nem jelent sajnos!
Kedebab
2017-04-28 22:56:32
Newsee kb 4-szer hőmérőztem,eddig sosem olt ilyen szép szabályos görbèm.A 12.-13.-14.napon jött meg mindig és esett le a hő aznapra.Még nem jött meg,de szerintem megfog reggelre.Bár úgy érzem megtermékenyültem,csak nem tapadt meg...
newsee85
2017-04-28 15:12:22
Sziasztok!
Kedebab
Mióta hőmérőzől?Mensi előtti nap szokott leesni a hőd?Ha igen mennyit? Nekem előtte napokba hirtelen zuhanni kezd akkor már tudom hogy megjön. Barnázás lehet hogy nem annak a jele attól függ szoktál -e barnázni mensi előtt, meg szerintem se esett annyit a hőd még. Láttam már én is olyan görbét ami nemvárt napján visszaugrott. :) Azért még drukkolok.
Global neked tényleg jól elindult felfelé :) Kiváncsi vagyok hogyan alakulsz.Ha felmenne 36.9 fölé akkor az már jó jel is lehetne, nem? Drukkolok.Nekem eddig 36.8 volt a max.
Kira tényleg jól eltűntél...:(
Mistimi tudom lehet hogy nem kellett volna mérnem mert felesleges is volt de automatikusan dugom a számba már a lázmérőt :D
Mindenkinek egy kalappal a holnap reggeli méréshez!
Kedebab
2017-04-28 11:55:30
Kedves Global és Andi!28-29 naposak.Most még nem hötz meg,de barnázás volt reggel.Viszont 2tizedet is esett a hőm,ami nem túl jó jel.Szerintem sajnos meg fog jönni.:-(((
Andi198729
2017-04-28 09:50:59
Szia Global, tegnap kellett volna mennem, de nem voltam végül, mert felhívtak a rendelőből, hogy a doki beteg lett, így átraktak jövőhétre. Pedig úgy vártam már, hogy lássam a picurkát ismét, biztosan nagyot nőtt már a legutóbbi ultrahang óta, látványosan gömbölyödik a pocakom, és érzem is a mozgását, mintha pillangó röpködne ide-oda a pocakomban.
Kedebab, ne keseredj el! Máskor is szoktál barnázni? Mindig így indul a menzesz?
global
2017-04-28 09:43:19
Hát sajnálom, de ez még mindig lehet mástól is!Hány naposak szoktak lenni ciklusok?
Kíra mi van veled?Nem nagyon jelentkezel!Dorcsa is eltűnt! :((
Mircsi Hogy vagytok?
Andy nem tegnap voltál uh-on?
Kedebab
2017-04-28 09:17:08
Global annyira kedves Tőled ez a sok pozitív gondolat,de sajnos már barnàzom is:-(.Majd a következő hónap sikerül!Akkor már napi kettő clostyt kell szednem.
Nektek megy a drukk!'
global
2017-04-28 08:47:22
Szia Kedebab!
Nem baj ha esik csak menjen vissza holnap!Szerintem még nem esett sokat ,van akinek 2-3 napig lent marad aztán mégis visszaugrik!Én szoktam görbéket nézegetni a babatervezők otthona honlapon!Legalább egy kis reményt ad és látom hogy másnak se könnyű!
Szorítok hogy vissza ugorjon! :)