Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
newsee85
2017-05-04 07:52:32

Általában a 12-15 nap körül volt ovum hő alapján.ilyen görbém egyébként sose volt ilyenkor esni szokott a hőm már a 24-25 nap körül.
newsee85
2017-05-04 07:49:53

Szia eprike!Szerintem nem akkor volt ovum.Mashol is vezetem és ott a 12 napra huzta be.De igazából a luterálisba sose szokott ilyen magas hőm lenni.Globallal arra saccolunk hogy abba a három napba lehetett ovum mikor 3 napig stagnált a hőm.Hát meglátjuk max 30 napos ciklusom volt wddig egyszer tavaly nyáron de mindig 26-29 naposak.
Eprike
2017-05-04 07:37:22

Global ne add fel :) Kövi hónap siker lesz, de még ez sincs talán veszve sose lehet tudni, de tényleg inkább a mensit várd :S

Newsee, neked ilyen rövid szokott lenni a luteálisod? 9. dpo-n vagy csak, mert írtad, hogy ma vagy holnap kéne megjönnie? O.o Minden esetre egyenlőre szépen fent van a hőd :)
newsee85
2017-05-04 07:21:46

Global ma vagy holnap megjöhet bárr a hőm szerint talán nem fog.Ha holnap reggel is fennt lesz akkor tesztelek. Huuu bárcsak igazad lenne.Én fél éve vezetem a görbém de egy éve várunk a babára, közbe nekem és a férjemnek is voltt műtéte igy 4 hónap kimaradt.Mert fél év sikertelenség után páromat elküdte spermavizsgálatra az urologusa.Mert mondta hogy a férfival érdemes a kivizsgáláat kezdeni az a könnyebb.persze nem javultak ssokat a 3 havi kontrollon a katonák de elkezdte inni a folandrolt amit a doki ajánlott.Még csak két hete itta mikor peteérésem volt.Hát most kiváncsian várjuk ennyi idő alatt is hatott esetleg? :)
Kira84
2017-05-04 07:17:31

Sziasztok,ma megyek uh ra hogy van e tüszőérés,bár nem sok reményt fűzök hozzá,nincs semmi tünetem hogy lenne...
global
2017-05-04 07:03:57

Mikor tesztelsz?Neked ma kellene megjönnie igaz!?
Akkor szerintem nagyon esélyes vagy babára!Amióta itt vezetem a görbém 1 hónapban minimum 1 embernek mindig sikerül, most lehet Te vagy ez az egy! :))
newsee85
2017-05-04 07:01:39

Elhiszem global, a sok várakozás és türelem.Még én se hiszem el hogy sikerült volna...olyan hihetetlennek tünik/ tűnne.
global
2017-05-04 06:46:12

Szia!Szépen alakul a hőd, igen szombatra, de ahogy utána néztem a merckformintól késhet pár napot, így nem tudom mi lesz!Köszi, de gondoltam hogy nem sikerült,a doki szerint 2-3 hónap kell a gyógszerrel hogy sikerüljön, mert addigra fejti ki hatását! :)
Így bizakodó vagyok, csak már evés a türelmem! :((
Szorítok neked!
newsee85
2017-05-04 05:49:47

Szia Global!Ajjjj annyira sajnálom nagyon drukkotam de még azért drukkolok.Elvileg holnaputánra nem várod igaz? Hátha az utolsó pillanatban visszaugrik.
Nekem maradt a hőm 36.8 :) Tegnap este olyan furit éreztem a hasam aljába remélem nem azt higy mégis megjön mert néha olyat is érzek kis görcs szurka melegség most már kis haspuffadás.Aaaaa megőrit hogy nem tudom megkülönböztetni, és mindig úgy érzem meg akar jönni.Anyukám azt mondta neki semmi tünete nem volt velem a 9 hónap alatt.Se hányáa se émelygés.Hát nem tudom öröklöm-e.
Többiek mi van veletek????
global
2017-05-04 05:13:41

Sziasztok!Ma megint esett a hőm, így szerintem meg fog jöni!
Nem vagyok el keseredve, majd a következő hónap talán!Ti hogy álltok? :))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!