Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Egyébként az se rossz tünet ha nincs tünet nagyon.Most én se érzek semmi különöset,vagy már csak az ember bebeszéli.Nem tudom.Te megvárod a tesztel a nemvárt napját?Nagy a kísértésem hogy holnap reggel teszteljek.26.ciklusnapon délután este már van hogy maszatolok és másnap meg is jön,ugyhogy lehet holnap mutatna vmit.Mondjuk csak gabriel tesztem van itthon.Az meg lehet nem is mutatja még ki,azt hiszem az 20-as érzékenységű?
global
2017-05-02 06:24:34
Szia!Szerintem még neked is simán vissza mehet, nem esett olyan sokat!Én tegnap voltam picit szarul, hányingerem volt erősen, le kellett feküdnöm du,
De mivel ez az első ciklus bogyóval és diétával, így nem hiszem hogy baba, csak valami megkeverte a rendszerem!Szerintem annak valami más tünete is kellene már legyen!De se has szúrka, se mellfájdalom!Ha feljebb megy a hőm ebbe a 2 napba akkor tesztelek,de szerintem felesleges!Neked nagyon szorítok! :))
newsee85
2017-05-02 05:48:24
Global azért ez nagyon szuper higy így megugrott! :)
newsee85
2017-05-02 05:19:24
Sziasztok!
Esett a hőm 2 tizedet.Igaz 3/4 orával előbb mértem és éjjel ki kellett mennem 2x is wc-re.holnap már lehet maszatolás,remélem nem lesz?Szerintetek ez a 2 tizedes hőleesés a mensit jelzi? Visszanéztem a ciklusaim a 25 napon általába 36.4 volt eddig nem 36.7.Próbálok reménykedni...
global
2017-05-02 05:16:26
Jó reggelt!
Én ma így állok, lassan minden hónapban olyat produkálok amilyen még nem volt!Felugrott a hőm de nem hiszem hogy babától!Semmi mást nem érzek!
Iyenkor nem szokott így felugrani!
Ti hogy álltok?
newsee85
2017-05-01 08:13:42
Kicsit émelygek meg a cicim feszülget bár az szokott mensi előtt.a hőhullámom is megvan mensi előtt ahogy szokottt (bár anyum azt momdta mikor velem terhes volt végig hőhulláma volt) az a teltsegerzet nincs meg a hasamba ami szokott.Tegnap ebéd utan nagyon rossz lett a gyomrom akkor rendesen émelyegtem ha rágondolok hogy ma is azt kell ennem... hát nem kívánom. Ha nem lenne fenn a hőm azt hinném meg fog jönni.Nagyo remélem hogy nem.
global
2017-05-01 06:46:49
Szia!Nagyon jól alakul a görbéd, mondtam én hogy ott az a trifázis!Szorítok!
Én már egy kicsit kezdem feladni ezt a hónapot!Te érzel valamit?Én még azt se amit ilyenkor már szoktam! :((
newsee85
2017-05-01 06:09:34
Sziasztok!
Lányok visszament a hőm 36.9 re :) igaz ennyire magas sose volt még ezen a ciklusnapon de nem merem magam beleélni....
Tímeaaa9118
2017-04-30 18:58:05
Köszi Kira az ovuteszt még nem pozitív de erősebb mint tegnap. Mi is 2 naponta együtt vagyunk de a párom ötlete volt ez
Kira84
2017-04-30 16:28:24
Tímeaaa9118, Igen létezik a 23mm az nagyon szép nagy nekem a doki azt mondta 1-2 nap és megreped de mindenkinél másképp van,van akinek már a 19-20 mm is megreped,mi a múlt hónapban azért csúsztunk le mert még 3 napig érlelődött mire megrepedt és pont nem voltunk együtt,de ezt most orvosoljuk bár nem romantikus de 2 -naponta orvosi utasítás által vagyunk együtt. Mindent a cél érdekében :)