Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm newsee85! èn is drukkolok neked eléggé egyformák a görbéink vége :) de remélem sikerrel járunk nem sokár :)
newsee85
2017-05-03 07:40:40
Köszi Eprike a tanácsokat. Szerencsére aludtam 7.5 órat.Van amikor csak 4.5 sikerül de ebbe a hónapba ritkán voltam hajnalos így mindig meg tudtam aludni a 7 órát legalább.
Eprike
2017-05-03 07:18:00
Global az még nem nagy esés :) Drukkolok, és mutattam mrá a görbémet nekem is voltak fura esések xD
Newsee, a pisilés hidd el semmit nem számít :) Én éjjel minimum 1szer voltam kint, hajnalban meg volt, hogy nem tudtam az ágyban mérni, hanem rohantam pisilni és míg ültem a wc-n megmértem. Én is szórakoztam a mérésekkel, hogy később is megmértem, de mindig az első reggelit kell beírni az a tuti... volt, hogy 3 görbét is vezettem xD Viszont, ha keveset alszik az ember akkor magasabb számok jönnek ki, mivel nem tud lehűlni annyira a test amennyire kéne, de ez 4 óra alatti alvásnál fordul elő :)
Lényeg a lényegben reggel mikor felkelsz minél hamarabb mérd meg, akár a wc-n :)
Hajrá lányok nagyon szorítok!
newsee85
2017-05-03 06:55:28
Köszi global! Akkor bizakodok.Egyébként felkelés után még az ágyba voltam egy órát lustálkodásból és megmértem mégegyszer de ugyanannyit mértem.Ma már megyek melózni ugyhogy napközben nem hiszem hogy tudok lenni. Dorcsa nagyon drukkolok a görbénk vége nagyon hasonló mintát vett :)
Dorcsa88
2017-05-03 06:46:42
Sziasztok!
Nekem így alakul a hõm. Vasárnapra nem várom! Bizakodó vagyok, hogy ez a hónap sikeres lesz :) Voltam uh is , így az ovut pontosan húzta be mert a dokim is mondta, hogy 12. nap várható. Ìgy reménykedem kicsit.
global
2017-05-03 06:21:37
Nem hiszem!Én poénból mérni szoktam többször is felkelés után!Ha fel kelsz és 1h fenn vagy akkor szokott nekem esni, de fel menni semmiképp!
newsee85
2017-05-03 06:17:19
Global szerinted nem zavart be hogy ki kellett mennem wc-re? Nem attól ment fel? Tiszta zizi vagyok bocsi.Amugy émelygek igy reggel kaja se kell de már lehet csak az izgalomtól nem tudom...
global
2017-05-03 06:05:02
Szia Szuper hogy visszament neked!Szorítok!Nekem szombatig kéne megjönnie! :)
newsee85
2017-05-03 05:57:25
Sziasztok!
Global még mehet vissza annyit nem esett!! Nekem visszament ma 36.8ra de mérés előtt kb egy órával muszáj volt kimennem pisilni nem bírtam.Nem tudom mennyit számít így a mérésem. :( Elvileg ma már megjöhet de remélem nem fog.
global
2017-05-03 05:18:07
Sziasztok!Elkezdett lemenni a hőm!Egy fokkal jobban vagyok, de még émelygek kicsit!Nem tudom mitől van,szerintem nem baba, hanem a bogyók vagy a diéta bekever! :((
Ti hogy álltok?