Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!Ma nem mértem, és most nem biztos hogy pár napig mérek, de jelentkezem, ma kezdtem új ciklus!Szorítok mindenkinek! :))
newsee85
2017-05-06 12:50:40
Hú lanyok nagyon rendesek vagytok,igen érthető volt hogy kell csinálni csak ha délelőttös vagyok akkor nem tudom a munkahelyemen kivitelezni a tesztelest. Ha délutános vagyok az jó mert 9-5 ig vagyok.Es akkor arról nem is beszélve hogy a férjem folyamatosba jár. Ahhhh ezt hogy fogjuk összehozni??!!!
global
2017-05-06 10:26:42
Szia!Már én is barnázom, szerintem ma megjön!
De legalább pontos! :))
Én fertineten szoktam rendelni ovu tesztet, nekem bejött a 25-ös!
Így igaz ahogy Eprike leírta!
Annyi hogy előtt ne igyál már 2 h-val és ne pisilj!
Én általában olyan 11h és este 19h között szoktam tesztelni, ha megjelenik a második csík akár halványan is akkor után van hogy 1 nap 4-5-ször is megnézem a csík erősségétől függően!
Így nekem gazdasásosabb a nagyobb csomag, most lehet 50 db-ost veszek, előre gondolás miatt! :))
Fel a fejjel, talán a következő hónap sikerül! :))
Eprike
2017-05-06 09:52:49
Newsee, ha nem sajnálod rá akkor vegyél gabrielt. Viszont előre szólok, hogy nem mindenkinek jön be a 25ös LH teszt. Rajtam kívül már más is járt úgy, hogy az sose lett pozi, csak erősödött aztán halvány lett.
Én utána 15-ös tesztet vettem az meg 5 napig is pozi volt... az se volt jó. Végül a 20as érzékenységű vált be nálam pl.
Vaterán rendeltem kb 2000 forint 30 darabos. Szóval, ha a gabriel nem válna be nyugodtan rendelhetsz olcsóbbat :)
Global is le fogja írni, de gondoltam én is leírom neked :)
Nálad igen jó lesz a 12. naptól kezdeni. És én javaslom neked, hogy naponta kettőt is használj el, egyet reggel egyet délután. (nekem ezt annó még doki mondta) 12 órán át lehet pozit egy teszt, de van akinek csak pár órát az, így nagyon könnyű lecsúszni róla a napi egy teszttel. Ha pl egyik délután pozi és másnap reggel is pozi, akkor a reggeli pozitív tesztes nap lehet az első negatív is, mivel estére negatívnak kell lennie :) Ilyenkor érdemes együtt lenni meg még másnap is. Huh mire ezt leírtam belezavarodtam xD
Ami még fura szokott lenni, hogy eleinte egymás után 3 nap is ugyan olyan halványka, aztán hirtelen erősödik.
Remélem egy picit tudtam segíteni, de a többiek tapasztalatai is hasznosak lehetnek :)
Sok sikert!
newsee85
2017-05-06 08:18:48
Nem tűnök el ! :) Majd együtt izgulunk!Leírnad global az ovu teszt hogy működik?mikor kell csinalni stb?
A neten ahonnan rendeljuk a vitaminokat ott láttam aszem 7 db os gabrielt 3000 köruliért.lehet azt veszek.árba se vészes és a 12-17 napi időibtervallumba pont elég.a ciklusom 12 napján kezdjem majd igaz?
global
2017-05-06 07:44:13
sziasztok!Nekem ma ugrált a hőm, ma 36,72 és 36,78 között ugrált, így beraktam középre, de szerintem megfog jönni, newsee sajnálom nagyon,így megint együtt kezdünk majd új ciklust és együtt izgulhatunk, kérlek ne tűnj el!
A következő hónap lehet sikeres lesz!
Eprike
2017-05-06 06:56:09
Newsee sajnálom :(
newsee85
2017-05-06 06:05:16
Sziasztok lányok!
Új ciklust kezdtem.leesett a hőm is 36.2 re.:(
newsee85
2017-05-05 17:32:52
Lányok nekem úgy néz ki hogy megjött :(
Nem értem ezt a ciklusom.Lehet az volt a baj higy a szokásos hajnali 4 helyett most 5:45kor mértem ebben a ciklusban? Térjek vissza arra?meg azt hiszem beszerzek ovutesztet mert ez a találgatás nem jó.Nekem azt mondja a nődokim ha így este jön meg azt már inkább másnaptól számoljam első napnak úgyhogy akkor a ciklusom 29 napján megjött.Legközelebb 30 napnál előbb nem tesztelek az biztos! Férjem még szedi tovább a Folandrolt a katonák számának növelésére kövi hónapban mérek ovutesztelek aztán ha akkor ae sikerül a nyáron csak wgyütt leszünk ugy hogy nem görcsösködök szeptemberben meg férjem megy spermavizsgálatra ujra azzal az eredmennyel elmegyek a nődokimhoz aztan meglátjuk mit mond.Ha más bem lesz irány a messőségi.
Szaby86
2017-05-05 16:50:36
Sziasztok!
Egy ideje nem írtam, de amikor időm engedi nyomon követem a fórumot!
Tegnap voltam a 2. ultrahangon már 9 hetes és 25 mm-es a picink. :)
Legközelebb a 12. heti genetikai ultrahangra kell majd mennem.
bízunk benne, hogy továbbra is minden rendben lesz!!
A progeszteron gyógyszert továbbra is szedem, barnázás az utóbbi valamikor napokig nincs valamikor pedig minimális.
Tüneteim a 6. héttől kezdődő hányinger-hányás szinte mindennap.
Mintha most a 9. héttől enyhült volna egy kicsit.
Andi szerintem is szóltak volna ha gond lenne, reméljük, hogy magától felszívódik, vagy pedig gyógyszeres kezeléssel elmúlik!! Szorítok!!
A többieknek is sok sikert kívánok, akiknek pedig már sikerült boldog egészséges babavárást!!