Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
sziasztok!
nem írtam mostanában mert igazából velem semmi extra, épp most múlt el, de folyamatosan olvaslak benneteket és szurkolok, h szépen fent maradjanak baba miatt a hők.
Kira: voltál uh-n, látott a doki tüszőt?
Newsee: ajánlom a benu saját márkás terhes tesztjét amiből van 10-es erősségű, elvileg beágyazódás után 4 nappal már mutatja a terhességet. 990 ft azt hiszem.
Sajnálom akiknek esett a hőjük, sajnos tudom, h milyen szar érzés, főleg mikor egy ígéretes görbe után jön mégiscsak meg! De kitartás mindenkinek!
global
2017-05-05 08:10:12
Szia Dorcsa!Hát mostanában ilyen eső napok vannak, ahelyett hogy emelkedő lenne! :((
Sajnálom, de azért még ne add fel!:))
global
2017-05-05 08:08:42
Szia Andi!szerintem ne aggódj, ha gond lenne biztos szóltak volna!Nekem a 2 babával volt a 16.héten egy conisatiom mert rosszak lettek a rákszűrés eredményeim!Megcsinálták a műtétet, de azóta is minden rendben van az eredményeimmel!Igaz kicsit sűrűbben járok rákszűrésre! :((
Biztos minden rendben lesz!Nagyon gratulálok a picihez! :))
Andi198729
2017-05-05 07:45:15
Sziasztok, túlvagyunk a 2.genetikai vizsgálaton, a kisbabánkkal továbbra is minden rendben van, egészséges, és hatalmasat nőtt. Most már teljesen ellenkező irányban fekszik, mint legutóbb. A vizsgálat végén szépen hátat fordított :) Ami viszont idegesít, hogy talált a doki egy belső miómát, 3 cm, de azt mondta ne aggódjak, szülésig nem is foglalkoznak vele, utána megbeszéljük, mi legyen, ha nem nő, nem okoz problémát. Könnyen nyugtatják az embert, én elég rossz dolgokat olvastam erről, van, akinek eltávolítják emiatt a méhét, legrosszabb esetben. Én pedig még szeretnék másik gyereket. Bár lehet, hogy szülés után magától visszahúzódik, vagy gyógyszert kapok rá, vagy le tudják venni. Nehogy minden tökéletes legyen. A babánknak örülök, hogy egészséges, és szépen fejlődik, csak ez a mióma ne lenne, szerintem a terhesség alatt alakult ki, mert eddig ez nem volt, legutóbbi vizsgálaton sem látták.
newsee85
2017-05-05 06:58:26
Ohhh Dorcsa nagyon sajnalom szurkoltam neked nagyon egyforma volt a görbénk.
Dorcsa88
2017-05-05 06:56:02
Sziasztok! nekem mára esett a hõm :( így tuti h megfog jöni :(
newsee85
2017-05-05 06:43:17
Global sajnálnám ha megjönne a mensid :(
Eprike igen erre gondoltam én is vagy arra hogy veszek egy másik tesztet de szerintem csak vasárnap tesztelek újra.
Eprike
2017-05-05 06:40:11
Newsee akkor lehet még is csak a rendszernek van igaza az ovudat illetően :) Még mindig jó, hogy maradta a hő várj még kér napot, ha akkor is maradt tesztelj újra.
global
2017-05-05 06:18:17
Sziasztok!Nekem se változott semmit, de biztos megjön!
Hát newsee azért szorítok még! :))
nem írtam mostanában mert igazából velem semmi extra, épp most múlt el, de folyamatosan olvaslak benneteket és szurkolok, h szépen fent maradjanak baba miatt a hők.
Kira: voltál uh-n, látott a doki tüszőt?
Newsee: ajánlom a benu saját márkás terhes tesztjét amiből van 10-es erősségű, elvileg beágyazódás után 4 nappal már mutatja a terhességet. 990 ft azt hiszem.
Sajnálom akiknek esett a hőjük, sajnos tudom, h milyen szar érzés, főleg mikor egy ígéretes görbe után jön mégiscsak meg! De kitartás mindenkinek!