Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mistimi
2017-05-10 08:38:47

sziasztok! én elkezdtem ma megint mérni a hőmet. Ma vagyok a 11. napon. Tegnap voltam nődokinál átott egy domináns 13 mm-es tüszőt, szóval remélem abból lesz valami. Aztán jövő hónapban closty és akkor majd uh-n is nyomon követ. Végre sikerült egy olyan dokit találnom, aki nem csak beszedeti hanem meg is nézi, hogy hat-e.
Kira: totál átérzem, hogy mit érezhetsz most. Nekem februárban volt ugyanez, annyira rágörcsöltem, h akkor is össze fog jönni, h olyan szinten fellázadt a szervezetem a stressztől, hogy peteérés után 2 hétig barnáztam, és az egy év alatt feljavított pajzsmirigy értékeim a kezdő állapotnál is rosszabbra mentek vissza...
Most nődokit váltottam, úgy érzem h kicsit sikerült megnyugodnom, remélem ez majd meghozza az eredményt. Drukkolok, hogy neked is így legyen!
A többieknek is sok sikert! Mutassátok a görbéteket, ne hagyjuk kihalni a fórumot, izguljunk együtt!
Tímeaaa9118
2017-05-09 20:02:07

Andi ne parázz minden rendben lesz :) Kira sajnálom de csüggedj sok mindenkinek closty mentes hónapban sikerül.
Kira84
2017-05-09 18:18:46

Sziasztok csajok, egy kicsit eltüntem,mikor voltam az uh 4-én elment a kedvem mindentől,sajnos nem lett peteérésem csak sok apró tüszőt látott a doki, így most 3 hónap pihenő van csak a D vitamint kell szedni,csalódott voltam ezért nem jelentkeztem, Így nem is mértem a hőmet pár napja de szép lassan erőt gyűjtök és élvezem a gyógyszer mentes hónapokat :) Legalább lelkileg is meg nyukszom már nagyon veszűlt voltam.
Andi198729
2017-05-09 11:26:41

Sziasztok, tegnap voltam terhesgondozáson, és beszéltem a nődokimmal, megnyugtatott a miómát illetően, ezt a terhesség hozta ki nekem, a hormonok miatt, főként az ösztrogén, az felelős érte. Nem fog gondot okozni a terhességnél, és a szülésnél sem. Szülés után magától fel fog szívódni. Elmesélte a saját tapasztalatát is, ő 5 cm-es miómával szült, utána fel is szívódott neki. Az enyém csütörtökön 33 mm-es volt, most meg már csak 30 mm-es. Eddig nem nő, maradjon is így, vagy zsugorodjon. A nemét illetően pedig bár meglepinek szánjuk a születéséig, de valószínű, hogy a vágyott nem lesz. Pont odanéztünk a férjemmel :D De majd kiderül.
global
2017-05-09 10:14:03

Sziasztok!Timi nagyon szépen fel ugrott a hőd!Maradjon csak így vagy menjen feljebb!Szorítok!
Tímeaaa9118
2017-05-08 10:46:05

Sziasztok az ovuteszt és a hőm teljesen összhangban van:) Kira merre vagy???
mistimi
2017-05-08 08:38:36

sziasztok! Nem tűntem el, olvasgatlak titeket, csak most nem mérek. ciklus 9. napján vagyok, de nekem mivel hosszúak a ciklusaim a 20. napig semmi extra nem történik.
Én 20-as erősségű ovu tesztet használok, mert nekem a 15-ös folyton pozitív volt. Vateráról rendeltem, 2900 ft volt 50 db. Én meg vagyok vele elégedve, múlt hónapban egyértelműen volt két napig +, abból is a 2. nap a legerősebb, előtte, utána meg negatív. És én használtam a ciklus végén joslótesztnek akkor is negatív volt, és meg is jött :(
Kitartás mindenkinek, majd jövök én is gyakrabban, ha már izgibb lesz nálam a helyzet.
Tímeaaa9118
2017-05-07 20:30:21

Szia Newsee 15.öset használok asszem david a neve :)
newsee85
2017-05-07 19:49:03

Szia Timeaaaa! Szerintem is megvolt az ovud már mert kezd emelkedni a hőd. Milyen ovu tesztet használsz? Én azért mérem a hőm most is hogy megvan meg kiváncsi leszek az ovu teszt és a hőmérőzés egyezést mutat-e majd.Már megrendeltem. Majd linkelek görbét ha már kezd érdekes lenni. :) Addig megy a drukk annak aki soronkövetkező ;)
Tímeaaa9118
2017-05-07 12:39:45

Sziasztok! Sajnálom Global és Newsee h megjött de új hónap új remények kívánom h sikerüljön a kövi hónap :)
Timi Kira ti h álltok? :O
Az ovuteszt nekem nagyon bejött szépen látszodott a pozitív teszt:) Ajánlom nektek én 15.öst használok.
Én így állok sztem tuti megvolt az ovu a hő leesés előtt volt pozi a teszt..

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!