Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kedebab
2017-05-17 12:03:26

Mistimi drukkolok a szép,sikeres ovudért!
Ki mennyi idős?Mióta próbálkoztok?
Én idén töltöm a 31.szülinapomat és mèg nincs babóm.Másfél ève nem vèdelezünk,de csak ez a második hónapja,hogy kiderült nincs rendesen peteérésem.Véletlenül váltottam domit és mondta h enélkül hiàba lődözünk..
Volt már laparom,ott is mindent rendben találtak.Nagyon bízom benne h a closty nekem is segíteni fog.
mistimi
2017-05-17 10:34:55

sziasztok!
Én így állok, múlt hét kedden volt egy 13 mm-es tüszőm, tegnap már majdnem pozitív volt az ovuteszt, szerintem ma már az lesz.
Kedebab
2017-05-17 10:29:55

Csajok jól teszitek!Én meg a túlzott sportolást vettem vissza.Heti 5-ször mindig voltam és az elég megerőltető sport volt.Szerencsénk lesz!NagYon kell hinni a leendő gyermekünkben
Kira84
2017-05-17 09:46:39

Hát lányok, én most nem igazán mértem a hőmet,ma vagyok a 28 napon és várom hogy megjöjjön, most nem aggódtam a hőm miatt,hál istenek elég jól leköt a munka is így nem sok időm van kattogni rajta,így sikerűlt erőt gyűjtenem a kövi hónaphoz,Próbálok pozitív lenne magamhoz és a környezetemhez,csak élvezem a jó időt és lesz ami lesz alapon élem a napjaimat.Bízom bennem hogy amikor a legkevésbé várnám majd akkor jön a baba, Szép napot mindenkinek... :)
global
2017-05-17 08:58:23

Sziasztok!Én csak 3 napja mérek, általában 16-18 napon peteérésem!Ma van a 11. cnapom!Kedden megyek dokihoz, megint vannak furcsaságok a ciklusban!Már rögtön menstruáció utántól másnap tojásfehérje nyákom van, már lassan 1 hete!Ez nem normális, így majd megbeszélem vele kedden!
Amióta Timi javaslatára evés közben veszem be a gyógyszereket, azóta sokkal jobban vagyok!Már 4 kg fogytam, de még 4 simán lemehetne! :)) Remélem szépen lekúszik az is!Igaz mozgást még nem tudtam kezdeni, mert annyira szarul voltam sokszor!De ma reggel már kicsit tornáztam! :))
Kedebab
2017-05-17 08:30:12

Sziasztok Csajok!Én ma így állok!
36,92 volt ma a hőm és így be is húzta szombatra az ovut.
Mistimi,global,kira Veletek mizu?
Andi198729
2017-05-16 08:27:05

Igen, úgy tudom én is, hogy amikor kiszabadul a pete, termelődik a progeszteron, ami felelős a hő megemelkedéséért. Tehát amikor leesik a hő, aztán megemelkedik, akkor van ovuláció. Nekem nem volt hőgörbe, mert akkor abban a hónapban nem mértem a hőmet. Megelégeltem, hogy sosem adott pontos eredményt, és nem akkor volt ovum, mikor mutatta a rendszer, votlt olyan, pl szeptemberben, mikor leesett a hőm, utána nap felment, de ovum nem akkor volt, hanem a 3.megemelkedett napon. De talán az ovulációs teszttel kiegészítve pontos lett volna.
Kedebab
2017-05-15 16:28:46

Andi megmutatod a sikeres görbédet?
Kedebab
2017-05-15 15:57:30

Én is így gondolom.Remélem ezért a szombat este esélyes lesz.Mert ugye a kilökődés után vándorol még a pete,azt hiszem 12óráig megtermékenyíthető.Akkor szabadul ki mikor emelkedik a hő,ugye?
Andi198729
2017-05-15 13:04:49

Kedebab, akkor elképzelhető, hogy szombaton lehetett ovud, lehet, hogy délután, vagy este. Mert általában 12 órán át lehet pozi a teszt, de van olyan, akinek 2 napig is pozi, szóval ez változó. De a hőd is nagyon szépen mutatja. Nekem reggel és kora délután volt pozi, anno, és másnap már halvány, nega volt.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!