Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kedebab
2017-05-14 08:43:15

Tegnap este voltunk együtt.Hát ez kost elég lutri lesz Csajok.Szerintetek jó lehet?A remény hal meg utoljára
Kedebab
2017-05-13 08:02:09

Már kezd erősebb lenni a tesztcsík mint a kontroll csík.Jajjj remélem az este még jó lesz!!
Kedebab
2017-05-12 23:06:03

Most este csináltam még egy ovutesztet és pozi lett.Jajjj ez izgi nagyon!Remélem a holnap este lesz a tuti
Andi198729
2017-05-12 15:34:48

Össze fog jönni bíznod kell benne ;-) Javaslom, hogy ma délután, és még este is csinálj tesztet, valamint holnap reggel is, és napközben. Ha holnap még pozitív, akkor valószínű, hogy vasárnap lesz ovud :) Hődet méred?
Kedebab
2017-05-12 12:55:46

Jajj Andi annyira szuper lenne ha összejönne és tényleg nem késsük le
Andi198729
2017-05-12 09:55:58

Kedebab, akkor a szombat nem késő :) Sőt, az nagyon is jó időpont ;-) Mert ma pozi az ovuteszted, akkor valószínű, hogy holnapra, vagy max. vasárnapra várható az ovud. Csinálj még ovutesztet, és kiderül, és vesd össze a hőddel:)
Kedebab
2017-05-12 07:29:34

Most reggel pozitív az ovutesztem és esett a hő
Kedebab
2017-05-11 20:40:29

Sziasztok Csajok!
Ma voltam dokinál,13.ciklusnapon és 2érett tüszőt látott.Egy 21mm-t és egy 17mm-t.Sajnos csak szombat este tudunk együtt lenni,azt mondta lehet h pont nem késsük le.Szerintetek?
Kira84
2017-05-10 10:01:15

Köszi lányok a biztatást,most úgy döntöttem nem is mérem a hőmet,csak élvezem a bogyó és mérés nélküli szabadságot :), Totál bevoltam már pörögve .Most edokrinológust váltok, arra gondoltam megnézetem magam egy másik dokival is, mert az előzőnek hiába mondta hogy nem használ a Merckformin,én nem fogytam tőle sőt híztam, az injekciók miatt is és ami még jobb folyamatos hasmenést is okoz, puffadt hass és még a több mellékhatás így most le is raktam, azóta nincs puffadás, és a többi nyűg,Helyette egy MYO-INOZITOL KOPLEX készitmény szedek, ami króm és fahéj kivonatot tartalmaz,igaz ez is drága de legalább nem vagyok rosszul. Ami bosszant hogy it Szolnokon csak Szep.13 van időpont, de nem baj legalább ezen sem filózok addig...
Andi198729
2017-05-10 08:57:59

Kira, én is teljesen átérzem a helyzeted. A legfontosabb az, hogy nyugodj meg, és ne stresszelj, mert bizony anno én is megtapasztaltam, hogy amikor rágörcsöltem, és annyira nagyon akartam, akkor nem jött össze, és nekem is volt menzesz előtt pecsételés. Aztán amikor lenyugodtam, lesz ami lesz alapon, akkor sikerült, és a ciklusom is visszaállt a normál kerékvágásba. Higyjétek el, tényleg sokat számít, hogy ne görcsöljön rá az ember. Az sokat ront a helyzeten, mikor mindennap a hőjét méri az ember, aztán még jól is időzít, aztán azon görcsöl, hogy vajon sikerült-e, aztán beleéli magát az ember, hogy magasan a hő, tuti sikerült, aztán jön a csalódás, és a következő hónap meg még görcsösebb lesz, a csalódás után. Hidd el Kira, fog az sikerülni closty nélkül is, próbáld meg a méhpempőt, és persze semmi rágörcsölés, hanem nyugalom.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!