Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2017-05-18 11:24:28

Mistimi, szerintem is akkor volt ovud, és a hőd is szerintem jól mutatja ezt.
Nagyon drukkolok mindenkinek, hogy sikerüljön a baba! Ne adjátok fel, sikerülni fog :)
global
2017-05-18 09:46:52

Szerintem nagyon jókor voltatok együtt!Mi 6 hónapja próbálkozunk, de csak augusztusig kaptunk haladékot, ha addig nem sikerül akkor lombik konzultáció nekünk is!
mistimi
2017-05-18 09:08:43

Global: szombat reggel, hétfőn meg kedden este voltunk együtt...akkor ez így végül jó is lehet, ugye?
Én komolyan már annyira összezavarodok minden hónapban, pedig már egy könyvet is elolvastam ebben a témában.
Mi egyébként már lassan 3 éve próbálkozunk, és júniusba megyünk az első lombik konzultációra...
Drukkolok mindenkinek.
newsee85
2017-05-18 09:06:02

Kesebab nagyon drukkolok neked ti is régóta vártok a babára már.Mi egy éve próbálkozunk de fél év sikertelenség után az első vizsgálatokkor derültek ki problémák.Orvosváltást követően persze.Mindkettőnknek műtéte volt ugyhogy azóta ez a 3.próbálkozós hónapunk.
newsee85
2017-05-18 09:03:07

Megemelkedett a hőm ma reggelre.Szerintem most jön a 3 napos stagnálás.
global
2017-05-18 08:52:14

Szia!Szerintem szerda hajnalba volt az ovu!Előző hónapban nekem is hasonló volt a görbém!Ne aggódj!Voltatok együtt akkortájt?
mistimi
2017-05-18 08:37:36

sziasztok! Hát lányok, szerintem engem megint megviccelt a szervezetem. Azt hittem, hogy csak most lesz ovum, vasárnap tök halvány volt a 2. csík ovu teszten, aztán erősödött, kedden volt talán a legerősebb, tegnap picit mintha már halványabb lett volna, de a hőm nagyon nem ezt követi le...fogalmam sincs, h mikor volt/van/lesz ovum...
global
2017-05-17 21:27:51

Akkor pozitív az ovu teszt ha a megjelenő csík ugyanolyan erős mint ami rajta van, vagy erősebb, szerintem ha csak látszik de nem erősebb akkor még pár nap kell neki!Szerintem ma hagyjátok ki aztán holnap megint tesztelj, ha pozitív akkor hajrá, ha negatív akkor megint pihenés van!Én így csinálnám!
Kedebab
2017-05-17 18:38:50

Newsee 85:Szerintem várj addig míg nem lesz pozitív,mert onnantól kezdve 48órán belül szabadul ki a pete elvileg.Ha esetleg esik a hőd,várható h pozi lesz.Ha voltatok mostanában együtt nem baj ha vàrsz.Nekünk azt mondta a doki h előtte nem baj ha kimarad pàr nap.Amint pozi hajrá!
newsee85
2017-05-17 18:32:12

Sziasztok!Segítsetek légyszi.Ma kezdtem el az ovu tesztelést.Eddig sose csináltam.Elvileg két termékeny napot mutat ugye?Ma csinaltam egy halvany második csíkot az ovutesztel.Mikor legyünk együtt? Gyakran se tudunk mert a páromnak nem jók az eredmenyei ugye.Szóval nekünk a 2-3 naponta a jó.Vasárnap voltunk utoljara együtt.Ha ma együtt vagyunk az ovura esik akkor?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!