Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kedebab
2017-05-22 13:09:16

Andi megkuksiztam ezt a Jónás-naptárt és nekem nem esik egybe a rendes ovummal.Szóval arra nem alapozok csajok:-))
Andi198729
2017-05-22 11:12:05

illyesa, a Jónás naptár elérhetősége: www.astro.com
(a vízszintes menünél fent a free horoscope-t kell klikkelni, majd kicsi ikonok jönnek le s ott jobb oldalt lent a „ Extended chart selection” –t, majd a „Special charts”-t, majd az alatta lévő legördülős menüben az utolsó „Lunar Phases Fertility Calendar” , majd alatta kattintani a „Click here to show the chart” gombra, s ott pedig erre a linkre: click here to go to the data entry page. Ott be kell írni a pontos nevet, születési dátumot, helyet, órát időzónát, országot és várost, majd megnyomni a continue gombot és már kis is adta a naptárat, a piros oszlopka a Jónás nap, az előtte lévő vízszintes 3 kockás vonal a Jónás nap előtti 3 nap amikor kívánatos együtt lenni. A sárga pötty a telihold, a fekete az újholdat jelzi, illetve a Jónás nap fölött a gyermek nemének a valószínűsége. )

Te próbáltad a Jónás naptárt, és ha igen, akkor ez bevált neked?
illyesa
2017-05-22 10:40:31

Sziasztok! Kb fél éve lehetett mikor valaki felrakta a Jónás naptár elérhetőségét,angol nyelvű oldal volt, szeretném egy barátnőmnek is átküldeni, de most nem találom . Köszönöm ha aki tudja felrakja a linket :-)
Kedebab
2017-05-22 08:22:24

Sziasztok Csajok!
Newsee szerintem is megvolt az ovud,lehet csak rossz tesztet csinálsz.
Global Neked jobbulást kívánok!
Nekem ma ilyen:stagnál
global
2017-05-22 05:16:40

Sziasztok!Nekem még mindig nagyon fáj a torkom, így az emelkedést ennek tudom be!Az ovu tesztek nagyon negatívak!Hát newsee lehet hogy meg volt az ovu!
newsee85
2017-05-22 04:23:18

Ti hogy álltok lányok? Nekem ma ahogy vártam megugrott a hőm.Tegnapi ovuteszt full nega,második csík meg se jelent.
Jashmine
2017-05-21 17:46:41

Köszi a választ :) Remélem az éjszaka jó lett, ma már nem fogunk tudni együtt lenni.
A mostani tesztem már nem erős, sokkal halványabb.
Akkor elméletileg a mai nap volt a tüszőrepedés, ugye?
newsee85
2017-05-21 16:39:20

Sziasztok!
A mai ovuteszremen meg se jelent a kontrollcsík.visszanéztem és a 12 naptól egyre halványabb lett.Szerintem 11 nap meglehetett az ovum,nem?
mistimi
2017-05-21 16:33:50

Jashmine: hát itt majd mindenki használ ovu tesztet. Ha tegnao volt pozitív akkor ha tegnap meg ma vagytok együtt akkor van a legnagyobb esélyetek.
Jashmine
2017-05-21 12:34:34

Sziasztok. LH tesztről valakinek tapasztalat?
Pár napja használom, tegnap lett szép pozitiv..Voltunk is együtt.
Ma majd később nézek tesztet.Szerintetek esélyes igy?
Hő alapján igy állok:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!