Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!Szerintem newsee csak most lesz ovud!Kedebab, mistimi nagyon szépen alakultok!
Én ma így állok, ovu tesztek teljesen negatívak, de ma nagy torokfájása ébredtem, így a hőm is felugrott!Ovut majdcsak 17 nap körül várom!
mistimi
2017-05-21 08:55:07
Pedig Kedebab a te görbèd is szép. Sajnos akkor te is azt bizonyítod h hiába a szép görbe az még akkor se garantálja a babát.
Newsee: hasznàlod még az ovu tesztet is?
Kedebab
2017-05-21 08:15:18
Mistimi nagyon szép a görbéd!Newsee Neked is!Bár én ebben a hónapban mérek tovább,de elengedtem a témát,mivel akkor egyszer tudtunk együtt lenni sajnos.Nagy szerencse kell ahhoz h sikerüljön!
newsee85
2017-05-21 08:06:33
Mistimi nagyon szép a görbéd :). A hőmnél most colt a 3 napos stagnálás igaz nem 36.4 en szokott hanem 36.1-36.2-n.A diagram szerint pont 12 napon volt ovum de aznap kezdtem csak a tesztelést. Aztán szerintem holnaptól ugrik meg jobban majd a hőm lehet megint át teszi az ovu napját a gép :))))
mistimi
2017-05-21 08:00:04
Newsee és s hőd h áll? Az alaján megvolt az ovu? Én ma így, jó magas de pici a háló meleg van...
newsee85
2017-05-20 17:29:04
Köszi Eprike,lehet igazad van mert ma is ugyanolyat teszteltem. :s
Eprike
2017-05-20 08:17:58
Newsee, sztem csak nem jó neked az a fajta teszt. Ha jól működik, akkor 2-3 napnál többször nem lehet hasonló erősségű, egyszer hirtelen erősebb lesz utána meg sokkal halványabbnak kell lennie mint ovu előtti pár napok erőssége. Ha több napig is majdnem olyan mintha egyforma lenne és nehéz eldönteni, akkor kevésbé érzékeny teszt kell, ha most 20as t használsz próbáld meg a 25öst. Utolsó görbéd alapján már meglehetett az ovud.
Szóval mondjuk ciklus elején halványkák a csíkok... ovu előtti kb 4. napon már kezd erősödni 2-3 nappal előtte már lehet majdnem egyforma, aztán egy vagy két nap full erős (12 órán át lehet pozi) utána visszazuhan annyit, hogy másnap sokkal halványabb, majdnem mint ciklus elején.
Hajrá :)
newsee85
2017-05-19 18:48:01
Sziasztok!
Megcsinaltam ma is az ovutesztet.kicsit mintha erősebb lett volna de még mindig nem volt ugyanolyan erős mint a kontroll. Lehet hogy mégse volt meg ovum? °o (
global
2017-05-19 08:50:31
Sziasztok!Én 25 tesztet használok!Mistimi nagyon szépen alakul a hőd, jól felugrott!Szerintem egy pohár ital ennyit nem befolyásol! :))
newsee85
2017-05-19 08:40:28
Sziasztok! Gabriel ovutesztet használok aszem az 20as.ugye? Én is elrakom a teszteket hogy össze tudjam hasonlítani. :)
Én ma így állok, ovu tesztek teljesen negatívak, de ma nagy torokfájása ébredtem, így a hőm is felugrott!Ovut majdcsak 17 nap körül várom!