Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Newsee, Kedebab, nagyon szépek a görbéitek, drukkolok! Global, jobbulást! Biztos vagy benne, hogy nem volt ovud, ovutesztet csináltál?
Kedebab
2017-05-23 07:57:25
Sziasztok!Én ma így:
Newsee nagyon szép a görbéd!!!
Global Neked Jobbulást kívánok!
global
2017-05-23 06:04:12
Newsee sszép lépcső szerű a görbéd, ez jó jel! :))
newsee85
2017-05-23 06:00:18
Szia global! Pedig szép a görbéd így kár hogy bezavar a megfázás.
Én így állok.
global
2017-05-23 05:53:38
Sziasztok!nekem még nem volt ovu de a hőm megy felfele a megfázás miatt!!
Már elkezdtem köhögni!
Ti hogy álltok?
Andi198729
2017-05-22 15:03:37
Illyesa, szerintem attól is függ, hogy mikor voltatok együtt, mert ha ovukor, akkor elvileg nagyobb az esély a fiúra, ha előtte, akkor valószínűbb a lány. Ez a Czeiczel-féle praktika, ami sokaknak bejött már. Majd elválik melyik jött be a Jónás -féle vagy a Czeizcel-féle.
illyesa
2017-05-22 14:24:00
Nekem a Jónás naptár egy évre előre adott minden hónapban egy napot, ez a nap bárhova eshet. Hát hogy volt-e hatása vagy sem, igazából nem tudom megmondani. Ittam maca gyökér port, gyümölcslébe keverve, ez jó hatású a női szervekre és a barárcserje teát is ittam, igaz kb. heti 1X, mert eléggé nem finom. Néztem hogy lánykát ír, remélem igaza lesz, lánynak is érzem. Még nem mutatta magát, holnap elvileg eljutok uh-ra, de igazából a 20 hét körültől mondják, hogy látszik :-)
Andi198729
2017-05-22 13:44:27
Illyesa, még egy kérdés, a baba neme is stimmel, mert elvileg a naptár azt is megírja, hogy adott időben milyen nemű gyermek fogan. Nem tudom van-e benne valami.
Andi198729
2017-05-22 13:41:53
Igen, szerintem sincs valóságalapja, mert a naptár szerint a piros napoknak (Jónás napoknak) nem szabad egybeesnie a zöld napokkal (peteérés) kérdezem én, akkor hogy lehetséges teherbeesni, ha nincs ami megtermékenyüljön, a teherbeeséshez kell hogy ott legyen az érett pete, ami megtermékenyül. Mégis mivel egyesül a hímivarsejt?
Most olvasom Illyesa hozzászólását, abban lehet valami, hogy ha egybeesik az ovuval a Jónás nap, akkor lehet sikeres a teherbeesés, csak a naptárnak pont az a lényege, hogy ne essen egybe.
illyesa
2017-05-22 13:38:57
Sziasztok!
Köszönöm szépen, hogy felraktad Andi :-)
Igen én figyeltem párhuzamban az ovu naptárammal. Nekem február hónapban pont egybe esett a két időpont és a páromat is tudtam aktivizálni és csoda történt :-) 9 hónap várakozás után, most 15 hetes babuci van a pocakomban. Szerintem van benne valami, minden jó amiben hiszel....