Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Global, akkor valószínű, hogy a 13.napon lehettt ovud, ha a 11 és 12. napon látszódott a 2. csík.
Kedebab, ez még nem jelentős esés, és a hőd 37 fok, ami nagyon jó :)
Kedebab
2017-05-24 10:43:48
Én ma estem sajna..Meglátjuk mi lesz!
global
2017-05-24 08:47:07
látszódott :))
global
2017-05-24 08:46:51
Szia!A 11-12 napon lárszódott a második csík is azóta nem!Tök negatív!
Andi198729
2017-05-24 08:21:17
Global, mikor is volt pontosan pozi az ovuteszted, vagy legalábbis mikor látszódott a 2.csík?
Lányok, abban tényleg van valami hogy nem szabad rágörcsölni. Saját tapasztalat, mikor teljesen ráfeküdtem a témára, stresszeltem, görcsösen akartam, akkor azért se jött össze, annál nagyobb volt a csalódás ,és a düh. És a rágörcsöléstől a ciklusom se volt normális, felborult, november és decemberben elkezdtem pecsételni menzesz előtt, holott ilyen problémám sosem volt, és novemberben nem is volt peteérésem. Decemberben normalizálódott végre a helyzet, amikor felhagytam a stresszel, leraktam a hőmérőt ( bár talán jó lett volna, mert pontosabban meg tudtam volna határozni az ovut, de lehet ha akkor is mérem, abból se lett volna semmi, mert nekem a hő sosem adott pontos infót az ovuról, mert sosem akkor volt a szokásos leesős, megemelkedős napon, hanem volt olyan, amikor a leesős utáni 3.megemelkedett napon volt ovum, tehát az utánavaló napon hiába emelkedett meg, nem akkor volt ovu) és az a ciklus volt sikeres, januárban végre megfogantam. Én is így gondoltam, mikor a babát váró kolléganőm azzal nyugtatott, hogy nem szabad rágörcsölni, ők egyetlenegyszer voltak együtt, és összejött. Én is azt gondoltam, persze, könnyen beszélsz, mikor ott a baba a pocakban. De visszagondolva teljesen igaza volt.
global
2017-05-24 06:28:52
Sziasztok!Hát én már nem nagyon hiszek abba hogy a betegségtől alakul a hőm, szerintem meg volt az ovu, tegnapi ovu teszt megint negatív!Ilyen korán még sose volt ovum, ha tényleg meg is repedt!
newsee85
2017-05-24 04:23:18
Ez lemaradt :)
newsee85
2017-05-24 04:22:52
Sziasztok!
Nekem leesett a hőm 2 tizedet :o Ti hogy álltok?
newsee85
2017-05-23 21:55:17
Jaaah, értelek :)
Kedebab
2017-05-23 17:36:43
Mármint úgy értem h bárki akinek van már esdig azt mondta h ne görcsöljünk rá.De végül mindig kiderül h néztek mindent:-)).
Tudom h Neked sincs még.
Kedebab, ez még nem jelentős esés, és a hőd 37 fok, ami nagyon jó :)