Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2017-06-15 13:19:07

Biztosan azért nem tudott biztosat mondani, mert már több nap eltelt az ovu óta, és nem talált arra utaló jeleket, ezetleg közvetlenül ovu után láthatott volna. Szorítok, hogy most összejöjjön a baba, és ne kelljen meddőségibe menned.
Kedebab
2017-06-15 11:57:27

Hát köszi Andi,énnis így gondolom,majd meglàtjuk.Ő sem tudott semmi biztosat mondani.Viszont azt tudom h egy nagy hormonkontrollom lesz és azt még megnézi,ha nem talál semmit,akkor meddőségibe kell mennem.Ott majd biztosan sikerül legalább.
Andi198729
2017-06-15 11:14:04

Erikasz, én is kívánom neked hogy sikerüljön, nagyon szeretnétek a kisbabát, megérdemlitek hogy ez sikerüljön is. Ne adjátok fel, szerintem sosem késő, a kor nem lehet akadálya a gyermekvállalásnak! Én úgy gondolom, ha van menzesz, peteérés, és minden rendben van egy nővel, akkor igenis összejöhet a baba. Egy barátnőm pont ugyanennyi éves, és ők is szeretnének kisbabát a párjával, de ott a párja spermiumával vannak gondok, amire kapott gyógyszert, őket is biztatom mindig!

Kedebab, bár én nem vagyok orvos, de szerintem megvolt az ovud, mert valóban nem lenne magasan a hőd ha nem lett volna. Szerintem a hőgörbéből észre lehet venni, ha nem volt ovu, akkor cikkcakkos a görbe, és nem is emelkedik meg, vagy pici emelkedés van, aztán visszaesik. Más kérdés az ovuteszt, az nem garantálja azt, hogy amennyiben pozitívat jelez, tehát megvan az LH csúcs, hogy meg is reped a tüsző, az csak a tüszőérést kiváltó hormont méri.
Kedebab
2017-06-15 10:08:43

Képzeljétek 3kisebb tüszőt làtott a doki és nem tudja megmondani h most volt-e normàlis ovuláció.De az ovuteszt ès a hő màst mutat.Nem lehetne így szépen fent ha nem lett volna ovu.Szerintetek?Méhnyálka 9mm.Erre azt mondta szuper
Kedebab
2017-06-15 07:23:07

Szép reggelt Mindenkinek!Nekem jelenleg ilyen a görbe,semm izgalmas még egy jó darabig.
erikasz
2017-06-14 16:03:50

Andi198729 köszönöm szépen ,kívánom neked is egészséges, gyönyörű babád szülessen.Elárulom korom ,mivel a gondolkozásod megfelelő ,47-éves vagyok, öt év alatt 1 alkalommal sikerült,most 7.hónapos lenne.Vannak felnőtt gyermekeim,egy 17-éves kislányom,unokám nincs.Új kapcsolatból szeretnék imádom a párom.De már lehet késő....De nem adom fel, idősebb korunkra ő lesz akiben megtaláljuk örömünket,nem leszünk magunk,éltetni fog mind kettőnket.
Fridi
2017-06-13 22:14:38

Köszönöm. :) Andi198729
Andi198729
2017-06-13 22:03:10

Kkay, köszönöm az érdeklődést, szerencsére minden rendben a cukorvizsgálattal, alap vércukorszintem 4,3 volt, a glükóz fogyasztás utáni eredményét akkor még nem kaptam meg, de tegnap a dokim megkérdezte telefonon, felhívta a kórházat, és az is rendben van. Tegnap voltam terhesgondozáson, van egy pici vérszegénységem, a doki írt föl erősebb vastablettát, picurink hatalmasat nőtt, minden mérete tökéletes a terhességi kornak megfelelően, szerencsére ő nőtt, a mióma nem, alig találta már a doki a miómámat. Méhnyak hossza rendben van, méhszáj zárt. Streptococcus szűrést is csinált, remélem az is rendben lesz. Drukkolok neked, hogy újból sikerüljön a baba!

imithecs, lehet hogy a hónapban nem volt peteérésed, nekem is volt ilyen novemberi ciklusomban, cikk-cakkos volt a görbe, volt hogy megemelkedett picit, de nem maradt fönt. Következő hónapban érdemes ovutesztelned.

Fridi, drukkolok nagyon, hogy összejöjjön a baba!

Erikasz, neked is drukkolok, ne add föl! Attól, hogy idősebb vagy, még igenis foganhat egészséges babád, hiszen sok idősebb nő szült már egészséges babát, minden rendben lesz :)
Kedebab
2017-06-13 21:50:07

Andi Clearblue digitàlis tesztjét használom,nem tudom hànyas
imithecs
2017-06-13 20:27:02

Nagyon régóta mérem...Lehet h az inofolic zavart be? Kb másfél hónapja iszom.
Multhavi görbám ilyen volt:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!