Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok. Eltűntem egy időre. Kedebab drukkolok neked. Képzeljétek, ma voltam pajzsmirigy vizsgálaton, holnap lesz meg az eredmény. 10 kilót híztam rövid időn belül. Hőm is alacsony, menszeszem is kimaradt két hónapig.
Itt a görbém
Andi198729
2017-06-20 10:54:05
Global, egyszer majd sikerülni fog! Nem biztos, hogy minden próbálkozást siker koronázza, mi is 5 hónapig próbálkoztunk, hiába voltunk együtt elvileg jó időben, semmi, aztán januárban jött össze, egyszeri együttlétből, amihez nem fűztem sok reményt.
global
2017-06-20 10:08:20
Sziasztok!13 ciklusnapon este meg a 15 ciklus napon kora reggel (5h), voltunk együtt, de már lassan egy éve mindig akkor vagyunk együtt úgyhogy erre nem nagyon tudok alapozni!Igyekszem pozitívan hozzáállni de nehéz nagyon!
Szerintem most se sikerült!
Szorítok mindenkinek!Kedebab hová utaztok?
Andi198729
2017-06-20 09:27:59
Értem Global, a 15. ciklusnapon, vagyis 13- án volt ovud, a teszt alapján. Nem mindenkinél 2 napig pozi a teszt, nekem is egy napig volt az, másnap már negatív. Ha azidőtájt voltatok együtt, akkor jó esélyed van a babára ;-)
Kedebab
2017-06-19 15:46:07
Global szerintem is 15.-én lehetett akkor ovud.Hajrá,nagyon szurkolok.
Andi igen,én is bízom ebben:-)
global
2017-06-19 15:28:12
Sziasztok!
A 14 ciklusnapon volt pozitív a teszt, másnap este már negatív!
Szerintem a 15 ciklusnapon volt az ovum!
Andi198729
2017-06-19 15:00:06
Global, ovud a 15. ciklusnapon, vagy 15-én volt? Nekem valószínűbbnek tűnik a 15-e. Ne add még fel! Kedebab, és te se add fel, és ne keserítsen el a vizsgálat eredménye, tuti megvolt az ovu, a hőd szépen mutatja. És ha jó időben voltatok együtt, akkor minden esélyetek megvan a babára. :) ha pedig most mégsem jött össze, a nyaralás, és lazítás jót fog tenni, elengeded egy kicsit a stresszt, és össze fog jönni, meglátod ;-)
Kedebab
2017-06-19 14:42:36
Aranyos vagy Andi,de sajnos szerintem nem lesz semmi.:-(Nem akarok csalódni.
Andi198729
2017-06-19 12:50:08
Ági, örülök, hogy jelentkeztél, valóban nagyon eltűntek a kismamák, és nagyon kíváncsi voltam kivel mi van. Én most vagyok a 26. hétben, ezidáig minden rendben, egészséges a picur, szépen fejlődik, szeptember 26-ra vagyok kiírva, tervezett császármetszés lesz. A pocakom már hatalmas, mondjuk elég korán látszódott már, lábdagadás, derékfájás az van most már. A terhesség miatt miómám alakult ki, ami a szülés után majd visszahúzódik, és kis mértékben vérszegény lettem. Mi direktben nem akartuk tudni a babánk nemét, de úgy néz ki hogy nekünk is kisfiú lesz :) A legbiztosabb a születésekor derül majd ki, így sokkal izgalmasabb lesz :)
Neked mindjárt itt a szülés ideje, 6 hét múlva, az már nem sok idő :)
Kedebab, nagyon szorítok neked, szép a görbéd, remélem marad is így, sőt még följebb megy :) Lehet, hogy a nyaralásra már hármasban mentek ;-)
Kedebab
2017-06-19 12:36:32
Kedves Global,DAgi nagyon aranyosak vagytok,hogy így szurkoltok.Ezt a hónapot èn màr azóta leírtam,amióta a dokinál voltam és nem tudott biztosat mondani.De azért a remény hal meg utoljàra:-)).
Szerdàn repülünk el 2hètre jó messze,sajnos pont akkortájt esedékes,azt hiszem csütörtök,úgyhogy a komolyabb hormonvizsgálatot sajnos csak utána tudom megcsináltatni,mert a mensi 3:napján kell.
Mindenkinek nagyon szurkolok!Én jobb is,hogy picit kiszellőztetem a fejemet,ez a sok csalódás már kifárasztott.
Itt a görbém