Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
global
2017-06-19 11:42:32

Sziasztok!Én is olvaslak titeket, Kedebab szerintem nagyon esélyes vagy babára! :)) Nagyon szorítok!
Nekem most a 15.napon volt ovum teszttel néztem de szerintem megint nem sikerül sajnos már kezdem nagyon feladni!
Mindenkinek gyors babásodást és könnyű szülést kívánok!
Akinek nem sikerült annak sok-sok erőt tovább várni!
DÁgi79
2017-06-19 11:35:56

Sziasztok Mindenkinek!!!

Tudom, hogy nagyon eltűntem, de néha olvastam a fórumot.
Szia Andi, Eprike! Hogy vagytok? Szaby?

Én ma töltöttem a 34. hetet, eddig minden rendben, kisfiút várunk :)
Ti mikorra vagytok kiírva?

Kedebab, nálam is így kezdődött, amikor kiderült, hogy babát várok, az első 6,7 napon, ovu után ilyen egyenletes hőt mértem, aztán kezdett fentebb menni, persze visszaesések is voltak, de a lényeg, hogy 26-27. napon nem ment le nagyon, és még 28-29. napon is 36.9 - 37 volt, nekem 36,7-nél szinte soha nem ment fentebb, max. néha 36,8, de ritkaság számba ment.
Drukkolok! És drukkolok mindenkinek!!!! Hajráááá!

Szép napot!!!!
Andi198729
2017-06-19 08:26:50

Jashmine, a görbéd is azt mutatja, hogy nem volt még ovud, hacsak ezt követően meg nem emelkedik a hőd. A menzeszed sincs rendben, hogy csak 2 napig volt meg, és utána pecsételgetés is volt. Szerintem érdemes elmenned dokihoz, kivizsgáltatni mi lehet az oka, és ő mit mond erre.
Jashmine
2017-06-18 19:24:50

Sziasztok.Nekem ez egy erdekes hónap.Ovutesztet ciklus 7. napjatol hasznalom, de negativak.Az is furcsa volt, hogy 2 napig volt meg, 3. nap mar semmi.Ra 5 napra pecsetelés vagy 3 napig,majd az is elmult.Nem értem...
Jashmine
2017-06-18 19:24:34

Sziasztok.Nekem ez egy erdekes hónap.Ovutesztet ciklus 7. napjatol hasznalom, de negativak.Az is furcsa volt, hogy 2 napig volt meg, 3. nap mar semmi.Ra 5 napra pecsetelés vagy 3 napig,majd az is elmult.Nem értem...
KKay11
2017-06-17 22:48:41

Sziasztok!
Ez az én görbém.
Pénteken csináltam egy jós ovutesztet, ami legutóbb bevált.
Látszódott halvány csík 12.dpo
Szombat terhességi teszt negatív, nyilván. :P

Erikasz, voltak és néha vannak ilyen gondolataim, de megpróbálom száműzni őket, és előretekinteni. Csak ez tud előre vinni. Nem egyszerű, főként hogy sok annyi idős kismamával találkozom, de pozitív vagyok, remélem ez segít.
Andi198729
2017-06-17 21:27:17

Ez nagyon jó Kedebab, csak így tovább :) Nagyon biztató a görbéd, igaz még a 8. DPO-n vagy, de nagyon jól halad, kívánom, hogy így maradjon végig :)
Kedebab
2017-06-17 07:45:21

Kicsit bemelegedtem:-)).
Kedebab
2017-06-16 12:30:50

De nagyon örülök Nektek!Ez ad reményt így nekünk is!Az biztos h nekem sem lesz semmi teher ha egyszer sikerül a kis csoda.Minden jót mistimi,a hànyiger azért remélhetőleg alábbhagy.
mistimi
2017-06-16 12:24:07

Azért néha még benézek és szurkolok nektek, ha valaki akkor én a 3 éves próbálkozás után nagyon átérzem a helyzeteteket.
Kedden voltam dokinál és már láttuk ahogy dobog a kis szíve, minden rendben korának megfelelő.
Hát én két napja erős hányingerrel küzdök, kifli meg pirítós kicsit segít rajta, de a cél érdekében ez édes teher :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!