Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira, ha esetleg elindulna felfelé a hőd, akkor lehet hogy peteérés jelei. A cisztának is ilyen tünetei vannak? PCO-nál gondolom gyakori a ciszta. De bízzunk benne, hogy most nem az.
Kira84
2017-06-30 10:18:32
Sziasztok .
Ami tegnap este nagyon fura volt,úgy nyilaldosot a bal petefészkem olyan 10 percig hogy már alig tudtam elviselni,mire elmúlt kezdte a jobb oldali csak az rövidebb ideig.
Ami tök fura mert a hőm alapján meg nincs is pém.
Remélem nem megint cisztám van...
Andi198729
2017-06-30 09:06:50
Kira, én azt olvastam, hogy a méhpempő az inzlinrezisztenciára is jó, mert csökkenti azt.
http://napjainkbol.blogspot.hu/2011/02/viragpor-propolisz-mehpempo.html
Newsee, legjobb tudomásom szerint nem lesz semmi bajod a méhpempőtől, mert annak nincs köze a pollenekhez, ez a méhek garatmirigy váladéka, nem virágporból van, de a legbiztosabb, ha megkérdezel egy orvost, szedhető-e. Leginkább egy orvos tudja ezt biztonsággal megmondani, félretájékoztatni nem akarlak.
newsee85
2017-06-29 19:52:11
Andi bem merem a méhpempőt mert pollenallergiam van.Nem tudom de szerintem akkor az nekem nem jo.Inkább kipróbálom az inofolicot.:)
Kira84
2017-06-29 17:44:00
Andi198729 Mistimi...
Volt a closty mellett peteérésem az első hónapban több 18mm volt a 2 dikban volt egy 22mm szép vastag volt az endometrium is,de sajnos lekéstünk róla a kövi hónapban meg már nem volt peteérés.Ekkor mondta a doki hogy szünet kell.Sajnos nekem is van pajzsmirigy alul működésem és egy kis IR is van.D vitamint szednem kell heti 1 et a 30000 NE.Nagyon nehezen tudok fogyni is sajnos, Most az inzulinrezisztenciás gyógyszert króm és fahéj tablettára váltottam 1 hónapja mert folyton beteg voltam tőle. Ami fura én a gyógyszer mellett nem fogytam és nagyon sok édességet ettem, viszont mióta váltottam ez elmúlt és bár még kg ban nem mérhető a fogyás,cm ben mégis látszik hogy szép lassan de elindult a folyamat..Tudom sokan erre azt mondják ez hülyeség de én napi szinten mondom magamnak ez nem betegség csak egy állapot amit kezelni kell és túl leszek rajta....
Andi198729
2017-06-29 12:15:49
Timi, akkor neked is segített a méhpempő :) Abban én is biztos vagyok, hogy nekem is az segített, mert előtte nem sikerült teherbeesnem, és érdekes, amikor használtam a méhpempőt, abban a hónapban sikerült. Tényleg egy csodaszer :) Bátran ajánlom mindenkinek, hogy minél több pozitív tesztet eredményezzen :)
mistimi
2017-06-29 11:43:32
sziasztok! Azért van, hogy még felkukkantok ide, hogy a régiek közül kinek, hogy áll a babaprojektje :)
Kira: Én is PCOS-es vagyok, meg emellett inzulinrezisztenciám meg pajzsmirigy alulműködésem is van.
Én a trimeszterről sok rosszat olvastam így azt nem mertem kipróbálni.
Viszont a sikeres hónap előtt én is egy hónapig szedtem méhpempőt, a tiszta adagolókanalas, nem túl finom ízűt, illetve én napi kettő inofolicot ittam, szedtem D-vitamint meg E-vitamint, ami jó a nyálkahártyának, mert sajnos pco esetén van akinek az sem vastagszik meg eléggé.
Egyébként én ovuteszteltem és hőt is mértem, és a szabálytalan 30-45 nap közti ciklusaimban így sikerült belőni az ovut.
Andi198729
2017-06-29 11:36:43
Értem, de előzőleg sem volt closty segítségével peteérés az elmúlt 3 hónapban? Reméljük a legjobbakat, hogy tudnak ezen segíteni, és mihamarabb összejön a baba. Az orvosok mit mondanak, biztató dolgokat?
Kira84
2017-06-29 11:21:04
Andi198729
Igen sajnos orvosilag bizonyított tény a Pcos,előző 3 hónapban Clostyt szedtem de a májusi uh nem láttak peteérést így most pihenőre vagyok itélve 3 hónapra,.Így most csak várakozunk, .Ha nem sikerül elkezdjük az inszemet..
Andi198729
2017-06-29 11:11:24
PCOS-s vagy amúgy? Mert előzőleg azt írtad, hogy PCO mellett mit ajánlatos szedni. Valószínű, ezért van peteérési zavar, és ezért nem reepd meg a tüsző. Kezeli a dokid, lehet valahogyan ezen segíteni?